Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви продукти предлага онлайн магазинът на H&M за българските клиенти?
Какви са условията за връщане на дрехи в магазините на H&M?
Как мога да приложа код за отстъпка към моята поръчка в онлайн магазина на H&M?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви продукти предлага онлайн магазинът на H&M за българските клиенти?
Онлайн магазинът на H&M предлага широка гама от дрехи и аксесоари за жени, мъже, тийнейджъри, деца и бременни. Освен това те предоставят целогодишни допълнителни размери, специални промоции и ексклузивни артикули, налични само онлайн. H&M Home представя селекция от сезонни продукти за дома, включително кърпи, спално бельо и завеси.
-
Какви са условията за връщане на дрехи в магазините на H&M?
При връщане на дрехи в магазините на H&M се приемат всички видове дрехи (с изключение на бельо и обувки), независимо от марката или състоянието им. Закупена дреха с талон може да бъде заменена само за същата, но в различен размер или цвят, а не за различна дреха. Талонът за отстъпка е валиден до определена дата, която се посочва при връщане на артикулите.
-
Как мога да приложа код за отстъпка към моята поръчка в онлайн магазина на H&M?
-
Как мога да проследя пратката си от H&M?
-
Как да избера правилния размер от H&M?
този път си поръчах една ризка от, която съм много доволна!
Удобна, модерна, с цепки отстрани, не е много дебела, супер е за края на лятото. На мен ми стой над коляното, но на някой може да се падне и на него тъй като дължината й е около 80см за размер 36 и на всеки останал размер е +1см.