. Все пак доста често е с мен там (седнал в лиген пред мен) 😁 и вече мисля, че знае за какво служи .
Добре сте си изкарали морето, да видим ние с ходещи крачета как ще сме на това море. В събота ще правим прощапулник, че вече опитва да тича след кака си.
Радвам се, че се пораздвижи темичката 

Идеално е за семейство с 3 деца

Направихме на детето прощапулник. За мое изумление не тръгна да яде питката, не тръгна и към наредените предмети, а си тупна дупето на чаршафа, по който търкаляхме питката
После каката реши да го изтупа от трохите и съвсем я разсея. Все пак стигна до нещата и тук имах Дежа вю. Попосегна към книгата, но се отказа и си взе дървената бъркалка. Мастър шеф номер две, каката направи съвсем същото преди две години
; фотоапарата - за фотограф/журналист; лекарска слушалка; портмоне - за банкер/счетоводител. Все предмети, които не са й познати, но тя си хареса бърклаката. Важното е, че имаме ходещи крачета. Все повече го чувствам, че вече нямам бебе
Приключихме с кърменето, проходи...Вече е самостоятелно човече! Да ми е жива и здрава! Препоръчани теми