157 ГИЧЕ

• 43 401
  • 254
  •   1
Отговори
# 240
Да споделя... Записахме се ние Smile. Доста добра организация са направили и става бързо. Искат само дипломата. Казаха, че не е задължително, но ни предложиха ФУЧ - Португалски, щяло да се провежда, ако се събере група. Оценка по предмета няма да имат. Ние доста се колебахме, но записахме в крайна сметка. Имат избор волейбол или баскетбол. Първа родителска среща на 11. 09. На първия учебен ден, задължително с униформи, които се шият от Бонита. На един лист ни дадоха учебниците по испански, които трябва да си закупим. И сега, молим се по скоро да пуснат линията на метрото иначе ще си е голямо пътуване.
Дано да е направила правилиня избор и да е щастлива следващите 5 години там!

# 241
Здравейте и ние сме приети на второ класиране в 157-мо в понеделник ще се записваме Simple Smile

# 242
  • При моите мъже...
Здравейте, синът ми е приет в гимназията 8 клас за учебната 2023/2024 година има ли и други
 родители с осмокласници който ще учат там?
Моят син също. Мислех, че преобладават момичетата там. Ех все пак ще има мининум две момчета Joy

допринасям с още 1 брой младеж Simple Smile

# 243
Здравейте, синът ми е приет в гимназията 8 клас за учебната 2023/2024 година има ли и други
 родители с осмокласници който ще учат там?
Моят син също. Мислех, че преобладават момичетата там. Ех все пак ще има мининум две момчета Joy

допринасям с още 1 брой младеж Simple Smile

Да вземат да си направят една група😀

# 244
И аз записах на първо класиране един младеж😁

# 245
  • Sofia
С някои мами вече си писах, но и тук да си напиша😀 - моята девойка и на 1во и на 2ро класиране е приета в 157- мо. Така че и ние в понеделник ще се записваме.

# 246
Записахме се и ние - момиче Simple Smile
само пропуснах да попитам за униформите, дали задължително от всички цветове трябва да се взимат или може по избор? Някъде на пред из темата прочетох, че е добре за начало само по 2-3 неща да се вземат, защото не е сигурно дали за напред ще е задължително да я носят. Имало вероятност, както и предни години се е случвало в един момент да не са задължителни и само да сме се изхвърлили да купуваме прекалено много неща.

# 247
  • Sofia
Аз питах за униформите и казаха, че тенденцията е да се носят ежедневно.

# 248
  • София
Униформите са абсолютно нови, въвеждат се сега. През миналата година опитаха с дрес код, който беше обявен съвсем ненадейно през зимата май, и естествено настанаха брожения.
Аз лично много се дразня на униформи, още повече, че синът ми ще е последна година, но сигурно ще купя 2 тениски да има.
Доколкото им е обявено, ще търсят поне един елемент от униформата всеки ден.

# 249
Грейпфрут, какви са впечатленията Ви от училището? Какво е мнението на бъдещият абитуриент?

# 250
  • София
ох, ами противоречиви леко, много ни издразниха с тези униформи и преди това с неадектатното решение за дрескода. Уж с добри намерения, но не се допитаха до учениците изобщо, доста авторитарно подходиха, а уж имат претенции за диалогичност.
Иначе, който иска да учи, има възможност да го прави, държи се на дисциплина, пишат забележки, наказват. В началните класове редовно повтарят годината деца, май най-вече заради лоши резултати по испански.
Хареса ми, че се постараха да удовлетворят желанията на повечето деца за профили в 11 и 12 клас. Възможно е някой да е останал без желан профил (няма математика и физика в нашия набор), но не знам подробности. Моят син е доволен като цяло.

# 251
Униформите не са много нови за училището. По мое време също носихме задължително униформи. Произвеждаха ги същата фирма както и сега. Спомням си, когато бяхме 8ми клас(2012та год.) на входната врата сутрин и на обяд, преди началото на първия час, имаше по 2ма дежурни учители, които проверяваха и задължителни бяха ризите, останалите дрехи бяха по желание. Ако си без риза, не те пускат в час. Връщаш се да си я вземеш. Сега не знам как ще бъде, но предполагам, че няма да е по-различно, тогава училището беше с друга директорка, настоящата директорка беше просто преподавател, но смятам, че ще следва същите принципи.
Униформите продължихме да ги носим ако не се лъжа чак до втория срок на 12ти клас (2017та). Но през годините спряха да ни проверяват на входа, носихме ги само при по-строгите учители в час, после ги сваляхме и прибирахме в чантите.
Много ми липсват тези времена Simple Smile

# 252
Здравейте, някой дали си е получил поръчаната униформа? Писах до Бонита в понеделник и казаха, че след 10.09 ще ги раздават, но все още нищо не са ми казали от там. Малко се притеснявам, че няма да са готови до 15.09.

# 253
Аз им звънях миналата седмица. Казаха след 9ти, че ще са готови и ще звъннат. Очевидно няма да успеят. Най-вероятно за 16ти няма да с униформи децата

Обадиха ми се преди малко. Утре ще доставят нещата

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 14:33 от Ninchun

# 254
И на мен ми се обадиха днес, ще отидем на място да ги вземем, тъй като не бяха сигурни дали с куриер ще стане по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт