По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 770
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Разследват смъртта на родилка в София
25 октомври 2017 14:46

Бременността на Бистра Трифанова е била наблюдавана в частна болница „Д-р Щерев”. По думите на семейството на починалата, тя е имала периодични и чести прегледи. Братът на родилката Денис Трифанов разказва, че в неделя вечерта Бистра е постъпила в частната болница с главоболие и температура. На следващия ден към 20.00 часа вечерта я прехвърлят  по спешност в „Майчин дом”. Към 22.00 часа вечерта лекарите предизвикват раждане, след което заявяват на семейството, че състоянието на Бистра е тежко. "Казаха, че има двустранна пневмония. Според мен някаква грешка е станала, няма как всичко да е окей и изведнъж да стане такова нещо", казва Денис.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/razsledvat-smyrtta-na-rodi … -v-sofiia-2056619

# 481
По ужасно от това няма!!!!

# 482
Да бяха написали поне имената на д-рите от частната болница.

# 483
  • Пловдив
Ужас!Съболезнования!

П.п.Момичета,пия дуфастон за 10 дни и се надявам на не дойде МЦ!Но...имам и лека мутация,за която не пия нищо.Дали да не вземам аспирин?

# 484
Каква мутация?

# 485
  • Пловдив
Това е...

# 486
Не се притеснявай, пий си спокойно прогестерона.
Омегата разрежда кръвта, ако толкова много искаш да правиш превантивно нещо.

# 487
  • Пловдив
Мерси!Забравих да питам и напомня на док...и да не сгафя Blush

# 488
Да бяха написали поне имената на д-рите от частната болница.
Няма какво да ги пишат, цялата болница не става. Преди време пък бяха изпуснали родилка с тромб.
Дано само тези да са им случаите, да не са оставили още деца сираци Sad

# 489
Разследват смъртта на родилка в София
25 октомври 2017 14:46

Бременността на Бистра Трифанова е била наблюдавана в частна болница „Д-р Щерев”. По думите на семейството на починалата, тя е имала периодични и чести прегледи. Братът на родилката Денис Трифанов разказва, че в неделя вечерта Бистра е постъпила в частната болница с главоболие и температура. На следващия ден към 20.00 часа вечерта я прехвърлят  по спешност в „Майчин дом”. Към 22.00 часа вечерта лекарите предизвикват раждане, след което заявяват на семейството, че състоянието на Бистра е тежко. "Казаха, че има двустранна пневмония. Според мен някаква грешка е станала, няма как всичко да е окей и изведнъж да стане такова нещо", казва Денис.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/razsledvat-smyrtta-na-rodi … -v-sofiia-2056619

Забавили са жената цяло денонощие, /не се знае какво са умували и правили, но са писали и документация, според изискванията/, което е забавило адекватното лечение  Sad

# 490
Ужасно е, че се случват такива неща. От това по-лошо няма.

# 491
😘Момичета аз стартирах преди три дена.След толкова години чакане,лапароскопия и  куп други неща.Най накрая стартирахме процедура.Започнах стимулация  от трети ден на цикъла с Менопур 300 единици на ден +естрофем+преднизолон кортико.Отделно  пия витамините и л-тироксин и витамин Д.Утре съм на преглед.Дано всичко е наред.Ако има друго момиче в процедура в момента ще се радвам да обменяме опит.Момичета кажете ми това слаба или силна стимулация ли е?Дълъг или къс протокол?Нищо не ми обясни доктора.За пръв път ми е, не знам какво да очаквам.

# 492
Stz2, протокола е къс. Стимулацията не е от най- силните, но не е и никак слаба. Пожелавам ти успех!

# 493
Ina 80 Благодаря за отговора😙Успех на всички.

# 494
Здравейте момичета,искам да попитам хориомона до колко дни след него можем да получим фалшив резултат?
Днес ми е 16 ден след инжекцията и имам положителен резултат,но нз дали да се радвам.От 3 дни правя тестове и днес ми се струва най-хубавата черта.
Докторката каза 3 дни след закъснение да правя тест,но аз не се сдържах.
Цикъла ми е от 26 до 28 дни и нз закъснява ли вече или не.Утре ще ми е 28 ден.

Общи условия

Активация на акаунт