Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 66 995
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Гости - така е....
Скрит текст:
Глези го не само майка му, но и другата баба....Преди да си тръгнат майка му ми остави тайно някакви бонбони, шоколадови яйца и други глезотийки, защото когато бил при другата баба тропал с крак и искал. Тук е вече 3 дни и не ми е поискал нищо от тези неща. Ходим и в магазина, но не посяга към бонбони или яйца. Само веднъж ми поиска да му купя близалка, защото едно дете на детсктата площадка преди това ближеше близалка. Купуваме плодове и нищо друго не е искал. В София съм му купила 3-4  вида топки и ми го довели без топка. Купихме нова тук, защото на площадката децата играят с топки... Не ядял сини сливи, а трябвало, защото малко е запечен...Ела да видиш дали не яде. Беля му ги, защото не искал да ги яде с коричката и нямаме проблем с голямата работа. Яде всякакви плодове, а те като са го нарочили, че обичал пъпеши и явно, че са му купували само пъпеши и тук не иска да ги погледне. Предпочита круши, сливи, праскови, ябълки и всички сезонни плодове - редуваме ги. От зеленчуците най-много обича крехки краставици и много обича таратор.....
Ако ми го оставят 1 месец ще стане човек от него, а не мамино синче  Grinning

Злати и нашият е един, ама за момче е много кротък и сговорчив. Предпочита играта на вън...Вчера го питах иска ли да му чета приказка, той каза да отидем да видим влака, после да му чета приказки  Grinning На влакчето пее 2 песнички и той след това пристига - голяма радост.

Така ми липсва невестата...Чакам с нетърпение новия сезон  tantrum
Вие се забавлявате с летните сериали и по-бързо ви минава времето...А аз съм в очакване на новия сезон....

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 14:42 от MAMA-AN

# 106
  • Плевен / София
Ани,
Скрит текст:
хубаво е, че го учиш да яде плодове и зеленчуци според сезона....а за сливите и аз не ги обичам с люспа....и аз си ги беля...JoyJoyJoy
да си припомним и това....

# 107

Среднощен привет.  Денем  нямам време. Всичко  хубаво.

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 01:37 от sisi55

# 108
Добро утро  Hug
Желая ви прекрасен прохладен ден  Hug

# 109
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани,Сиси,Злати,Деси,Мими Hug
нещо, което прочетох и ми хареса...
Скрит текст:
Седни Тъга, дошла си ми на гости,
дори да ме разплачеш, пак седни!
Разплакала си други и до кости
ти мокра си от техните сълзи!
Седни Тъга и дай да те прегърна
и себе си и теб да утеша!
Дори да знам, че спомени ще върна,
до късно ще говорим о, тъга!
Предателства като пелин горчиви
ще си припомним двете във нощта,
ще минат само като сенки сиви,
ще се опитам всичко да простя!
За грешките направени от мене,
ще ми припомниш сигурно сега,
но мигове пропуснати след време
не могат да се върнат о, Тъга!
Седни Тъга, дошла си ми на гости!

ОСКАР УАЙЛД

да пийнем кафе

пожелавам ви прекрасен ден....

# 110
                                     Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug Сиси Hug

Гости Hug,благодаря за кафенцето, стиховете и музиката! bouquet

За всички,които не са наминали.... Hug Hug Hug Hug Hug

При нас е слънчево!Да видим след обяд ще вали ли,както казаха синоптиците! Laughing

Желая на всички чудесен ден! lovekiss

# 111
Привет! Hug

Най-после дъждът дойде и при нас! Peace

# 112
# 113
Привет момичета  Hug
Гости  Hug Злати  Hug
При нас от вторник вали, духа - "голям" късмет извадихме...
Скрит текст:
Днес моя внук беше в криза. Сутринта ходихме да гледа шадраваните и беше във великолепно настроение...но когато се прибрахме удари един рев - да се обадя на майка му да дойде да го вземе...развалихме режима за обяда и следобедното спане...Тази вечер вече си беше както до сега...

# 114
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Денят отново ще е прохладен, но важното е в душите ни да е топло....
Скрит текст:

Ани,
Скрит текст:
нормално е да се сеща за мама и да си поплаче....важното е да е здрав докато го гледаш, за да си спокойна ...
оставям ви с Ози да ви попее акапелно.....не всеки го може....

хубав ден момичета....довечера изчезвам...ще се видим в неделя...

# 115
Добро утро! Hug Hug Hug

Гости Hug,е наминала с кафето! Wink Hug

Ани Hug
Скрит текст:
И при нас беше така с внучката! LaughingИскам мама,тати....!Аз гледах да и отвлека вниманието с нещо!Вадех някоя играчка скрита!На село имах запазени и си ги донесох!Изобщо не купувам,само книжки с твърди корици!Има и подарени от наши близки,дъщерята не ги взе за Царево,че няма къде да ги слагат!Толкова са много!Веднъж се наложи  дори да се обадя на дъщерята!Тя я успокои,каза и че ще има изненада като я вземат!

Светулка еп.5 Руски суб.
https://www.vbox7.com/user:gerisezoni?p=allvideos

При нас едва днес е прохладно след падналия вчера след обяд дъжд! Peace

Желая ви чудесен ден! newsm51

# 116
Добро утро! Hug Hug Hug

Гости Hug,е наминала с кафето! Wink Hug

Ани Hug
Скрит текст:
И при нас беше така с внучката! LaughingИскам мама,тати....!Аз гледах да и отвлека вниманието с нещо!Вадех някоя играчка скрита!На село имах запазени и си ги донесох!Изобщо не купувам,само книжки с твърди корици!Има и подарени от наши близки,дъщерята не ги взе за Царево,че няма къде да ги слагат!Толкова са много!Веднъж се наложи  дори да се обадя на дъщерята!Тя я успокои,каза и че ще има изненада като я вземат!

Светулка еп.5 Руски суб.

При нас едва днес е прохладно след падналия вчера след обяд дъжд! Peace

Желая ви чудесен ден! newsm51

Злати, благодаря много за 5 епизод на Светулката!  bouquet bouquet bouquet
На всички момичета, които продължавате да държите темата жива, БЛАГОДАРЯ! Чета Ви, но нямам време да пиша и гледам сериали!
Скрит текст:
Сега е лято и аз съм отдадена на внука! Сутрин в 8.30 го водя в английска детска градина, от 13.30ч е на математика и български до 17 часа, после от 18 часа идва треньор по шах вкъщи до 19.30ч. - вечеря, излизаме за 1 час навън и в 21.30 се къпи и в 22 часа е пред телевизора или лаптопа и така заспива
!

# 117
Привет! Hug

Лу Hug,много си ангажирана! Peace
Скрит текст:
Много сте го ангажирали детето!Редува уроци и шах!А играе ли с децата пред блока?

# 118
Привет! Hug

Лу Hug,много си ангажирана! Peace
Скрит текст:
Много сте го ангажирали детето!Редува уроци и шах!А играе ли с децата пред блока?

Злати,
Скрит текст:
Играе от 19.30 до 21 часа - достатъчно, става вирвода мокър от тичане. Играе с 4 деца. Включва се в много игри. Събота и неделя го водя навън от Пловдив. И въпреки всичко това не е уморен и трудно заспива! Към 12 часа, вечерта заспива и в 7.30 часа, сутринта, го будя. Но всичко си има край и от 01.08. ще е освободен от всичко. Ще се готви за море! Идваме на Слънчев бряг след 10.08.

# 119
Добро утро! Hug Hug Hug

Да ви пусна кафенцето! Wink Peace

Лу Hug
Скрит текст:
Ако идвате случайно до Бургас пиши за се видим!Иначе аз до Слънчев бряг в тая жега не мога да дойда! Laughing

Сърцебиене-5еп. на руски ез.!Гости Hug сигурно го очаква! Wink PeaceАз го гледах снощи онлайн! Peace
https://vk.com/dizimania?z=video-129812063_456239691%2F797d40eff … l_wall_-129812063

Желая ви прохладна събота!  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт