Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 66 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Привет на всички! Laughing bouquet bowuu Joy Joy Joy Joy
Дано почивате добре, пожелавам ви незабравимо лято...в очакване на продължението на втори сезон със нашето филмче!
Е и аз го следя, макар че рядко се появявам Naughty..чета ви, разбира се...къде и когато мога! bowuu
Поздравявам и нови и стари дружки от темата! bouquet newsm51 newsm47 smile3525 newsm53

Д о с к о р о! Naughty Heart Eyes Hug Hug Hug

Нововъведения..гледам има със форума, супер....да поразгледам...новостите... Joy Joy Joy Joy hahaha
А на вас прекрасна ...да ....е съботата ви  smile3521 smile3503 wavey

# 121
Привет на всички! Laughing bouquet bowuu Joy Joy Joy Joy
Дано почивате добре, пожелавам ви незабравимо лято...в очакване на продължението на втори сезон със нашето филмче!
Е и аз го следя, макар че рядко се появявам Naughty..чета ви, разбира се...къде и когато мога! bowuu
Поздравявам и нови и стари дружки от темата! bouquet newsm51 newsm47 smile3525 newsm53

Д о с к о р о! Naughty Heart Eyes Hug Hug Hug

Нововъведения..гледам има със форума, супер....да поразгледам...новостите... Joy Joy Joy Joy hahaha
А на вас прекрасна ...да ....е съботата ви  smile3521 smile3503 wavey

Боже, какво виждат очите ми???  Скъпа, добре дошла.

Скрит текст:
Да пиша в "скрит текст," защото постоянно ме трият. Много ни липсваш.  Писах  им   колко  съм те притеснявала да ни превеждаш  още от "Бахарата", "времето лети", "Дила" и всичко останало.
Ако можеш  пиши 2-3 изречение, ще си идваш ли във  Варна ??
Дилаханъм  също  почти не пише. Търся  я във Фейса, но и там я няма. Вероятно има много да чете и няма време за нас. А пък и е пораснала вече голяма девойка и приоритетите са й други. Не знаем  в  Румъния ли е или някъде другаде по света.
Така е. Променят се нещата.  Нищо.  Каквото такова.  Ани е  баба гледачка - внучето е вече на 3 годинки.
Златенцето и тя е баба гледачка.  Ваня вече не пише, каза, че била много заета.  Мелинчето не се е обаждала. Трябва вече да се е пенсионирала  и  нея  са я натоварили грижите. Така е. Всички си имаме грижи.
Моля те, прости ми, че толкова много те натоварих.  И аз съм  баба гледачка. Ходя на работа все още.
Хиляди мили привети. Целувки.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 09:01 от sisi55

# 122
Здравейте, момичета!   Кралева,  Hug Hug Hug!

Хайде по едно следобедно питие....

Вторият сезон на ИН , т.е. снимките започват средата на август, нали?

Цитат
Мексиканское расставание!

После того, как Мурат Боз и Аслы Энвер приняли решение продолжать свои отношения, в этот раз между ними стали континенты. Так как Энвер не в составе "Брат мой 2", а Боз занят съёмками, Энвер проводит время рядом с семьей - её братом Акыном Энвером в Мексике. Вчера Энвер с семьей находилась в ресторане "El Muelie", а также играла с с собакой брата- аргентинским догом по кличке Барут. Актриса считает дни до того, как станет тётей. Супруга брата Мария Изабель Баррига Ортега находится в положении. Энвер долго занимались пешей прогулкой на пляже с женой брата.

# 123

Добро утро, момичета! Хубав да ви е денят!

# 124
Добро утро! Hug Hug Hug

Деси Hug,вече е пуснала кафенцето! Wink

Кралице Hug,добре наминала в темата! Laughing Hug

Сиси Hug

Еркан май заличава инстаграма си! Thinking

Цитат
#erkanpetekkaya #instagram
Эркан удалил все публикаций в инстаграме
https://vk.com/erkanpetekkayafan

Желая ви щастлива неделя,където и да сте! lovekiss

# 125
  • Стара Загора

# 126
Привет! Hug

Боби Hug

Мисля,че днес внука на Ани Hug има рожден ден! Thinking Пожелавам му да бъде много здрав,весел и послушен за да радва родителите и баба си! baloni newsm38 party002 Gift
Скрит текст:

Цитат
Эркан Петеккая наслаждается отдыхом

Известный актер Эркан Петеккая отдыхает в Эге со своей женой Дидем Петеккая и своим сыном Джем Джано.

После финала сериала «Вдребезги», актер то и делает что отдыхает. Таким образом Эркан Петеккая набирает сил перед новым проектом.

# 127
  • Стара Загора
момичета Hug Hug Hug

Злати Hug wavey

Скрит текст:
Страшно много съм заета ooooh!Ремонта в село се задълбочи...Едно захванахме,а излезнаха и доста други работи.Имаме майстор и почти всеки ден пътувам до село.
Свекървата се интересува само от чушки и домати и си гледа градините,а чистенето и боклуците,мен чакат ooooh!Не знам кога ще се оправя...
Трогната съм ,че се сещаш за мен

Сиси Hugмного се радвам на срещата ви с Лу Hug
Да сте живи и здрави и още срещи да си направите PeaceМоже да поканите и нас GrinningАз поне няма да откажа... Grinning Peace
Скрит текст:
Обещала си ми да дойдеш в Ст.Загора NaughtyКога ще е това... Thinking
Ани Hug
на малкия Боги baloni
Да ви е жив и здрав,да радва мама,тати и баба ura

Скрит текст:

Гости Hugбързо възстановяване на сина ти PeaceЧакам с нетърпение като вас 2-ри сезон на ИБ
При рускините четох,че ще започне септември...

Цитат
А тем временем, пока сериал в отпуске, на канале рекламируют новый сезон "Стамбульской невесты" , который начнется в сентябре                                                                                       

Бризче Hugи ти си се захванала с ремонт  newsm53 Да ти спори рабатата ти пожелавам newsm10,че и аз съм на твоя хал...

Деси HugМиме HugКралева Hugи на всички,момичета,които се отбиват в темата;-благодаря за всичко споделено bouquet bouquet bouquet

# 128
# 129
  • Стара Загора
Добро утро мили,момичета Hug Hug Hug
Пожелавам ви безумно красив, необикновен и вълнуващ понеделник, преливащ от щастие и обич!
Днес се усмихвайте повече, освободете се от негативните емоции, дайте воля на въображението си и оцветете денят си с красиви мисли...
Раздавайте обич, разпръсквайте добро настроение, радвайте се на всичко, което се докосне до вас и вие до него... и се насладете на всички мигове, които днешният ден ще ви подари...
Красив, вълшебен и усмихнат ден за всички вас, и една
прекрасна,пъстра,свежа и ухаеща на щастие седмица...

# 130
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце и пожеланията за деня! newsm51
Скрит текст:
Как няма да се сещам! Heart Eyes За ремонтите трябват средства!При нас всичко се руши! Peace
Не си писала за сина,обажда ли се,хареса ли му града,работата? Thinking

Лу Hug

Цитат
from @erkanpetekkaya - Zormuş .Selamlar . #göçek #türkiye🇹🇷
Научился таки
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239814%2F2d … pl_wall_-58520450

Прекрасен ден и запомняща се нова седмица на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 131
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Боби,Злати,Кралева,Сиси,Деси,Миме,БризчеHeart
Боби, така е лятото е време за ремонти....някой е на плажа....друг прави ремонт....а трети като мен прави консерви за зимата....Joy липсваш ни сутрин с твоя позивитизъм....
КралеваHeart Eyes радвам се да те видя в темата...очаквам с нетърпение новия сезон на ИН и се забавлявам с летните сериали...Сърцебиене и Пълнолуние ми харесват....втора година гледам от летните сериали и си почивам от драмите....
Ани да ти е жив и здрав внука....много да те радва...
Скрит текст:
И днес ще е горещо...за разхлаждане и настроение...

хубав ден....

# 132
Здравейте момичета  Hug
Благодаря на всички за поздравите за рождения ден на моя внук  Hug
Скрит текст:
Да ви почерпя на патерица...защото не остана никакво време да вляза в темата....

Това беше неговата торта  cook

И стихотворението което бяхме подготвили да поздравим гостите на рождения ден....

Мамо, татко, добър ден,
днес е моя ден рожден!
Три годинки – три свещички
греят в моите очички!
Аз ги духнах изведнъж!
Мамо, татко, станах мъж!

Не съм изчела задълбочено всичко, току що изпратихме последните гости. Малкия юнак спи и имам още много работа. До довечера по някое време....

# 133
  • Плевен / София
Ани Hug

# 134
  • Стара Загора
Здравейте,момичета Hug Hug Hug

Злати Hug wavey

Скрит текст:
Сина ми за сега е добре(слава Богу Praynig)...Работи през седмицата в строителството,а в събота и неделя разглобява коли в автоморга.
За сега е доволен и мисли да се връща да напуска работа и пак да се връща в Англия...,но ще видим какво ще стане Thinking
Снахата не е съгласна да живеят така;-той там,а тя тука Naughtyи е права...
Дано се наредят нещата по най-добрия за тях начин Praynig

Гости Hug wavey

Скрит текст:
Покрай ремонта обрахме фасула,извадихме картофите и правихме консерви домати
Програмата е пълна Laughing
Вече се чудя къде да падна от умора и безсъние

Ани Hug waveyтортата ви е чудесна и стихчето е страхотно Peace
Мерси за почерпката bouquet

Цитат

Скандал вокруг банкротства филиала Endemol Shine Türkiye никак не заканчивается. На этот раз Эркан Петеккая вместе с режиссёром Алтаном Донмезом собираются устроить акцию протеста около здания студии в Амстердаме. К ним присоединятся ещё около 40 обманутых работников компании. Напоминаем, что компания Endemol Shine недавно объявила себя банкротом, дабы не выплачивать зарплату своим сотрудникам за проделанную работу. Надеемся, что вмешательство известного актера привлечет внимание общественности, которая заставит материнскую компанию Endemol выплатить долги своего филиала в Турции

#Teammy_News

Общи условия

Активация на акаунт