Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 67 011
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Гости а пък аз като видя Максут и Дафа на екрана и получавам сърцетуп  box
Отвличането ще бъде утре вечер, но ти сигурно ще си на агрофитнес....

# 181
  • Плевен / София
Гости а пък аз като видя Максут и Дафа на екрана и получавам сърцетуп  box
Отвличането ще бъде утре вечер, но ти сигурно ще си на агрофитнес....

Значи утре Дафа ще почне вече да съска.....
Скрит текст:
утре ще бъда със "Сърцебиене" и ще пазарувам някои неща за зимнината, че другата седмица съм  отпуска и ще бъда на село да правя какво ли не.....Joy

# 182
Добро утро  Hug
Да започнем деня с кафе и лека закуска, за да бъде денят ни приятен и спорен  newsm10

Гости ще ни липсваш следващата седмица, но сега е времето за зимнината....

Снощи доизгледах втори епизод на Съдбата...Лошото никога не идва само...и на Елиф се струпаха на главата  сложни въпроси, които трудно биха били решени от човек с опит, а тя е младо момиче...Въпреки младостта си се грижи за сестра си като майка. Трудно й беше да вземе решението да стане сурогатна майка, но изправена пред невъзможността да спаси сестра си и майка си по друг начин, се пожертва......
А Дафа е една глезла....Намерила, че размерила....Сигурна съм, че Кахраман не е направил нищо на въпросната вечеря, но ревността на Дафа беше причината за катастрофата и загубата на бебето....Но тя 10 години упреква Кахраман, че той е виновен, тя да не може да стане майка....А сега при поредното гледане имам чувството, че Дафа нарочно направи катастрофата.....за да накара Кахраман да се чувства виновен.....
Десет години в Съдбата, десет години и в Невестата в които  героите на Ози - Кахраман и Фарук страдат......страдание причинено от уж любимите му жени.....

# 183
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето,леката закуска и пожеланията за деня! bouquet

Който иска да гледа 6-ти еп. на «Ates Bocegi / Светлячок» от снощи с превод! Peace
6 серия. Ates Bocegi / Светлячок (русские субтитры)
https://youtu.be/p4bR1LpSFbs

# 184
  • Плевен / София

Десет години в Съдбата, десет години и в Невестата в които  героите на Ози - Кахраман и Фарук страдат......страдание причинено от уж любимите му жени.....
Здравейте момичета[/b]
Моята баба казваше...каквато те залюлее, такава ще те долюлее....така и с героите на Озджан Дениз....падат му се все жени, които го лъжат....
АниHeartблагодаря за прекрасната закуска...
от мен кока кола за разхлаждане...Joy

ЗлатиHug

# 185
Голяма жега, а ние сме на фаталната 13-та страница....
Да се разхладим....

Скрит текст:

Злати  Hug Гости  Hug

Гости  Добрия човек винаги страда...Той не може да направи подобна гадост и си мисли, че и другите не могат да направят зло и вярва, че всичко което правят е за добро....Видяхме Кахраман колко сляпо вярваше на Дафа....Сигурно ще видим и Фарук да се разочарова....Дано Фарук да не допусне грешките на Кахраман  Praynig

# 186
Привет! Hug

Гости Hug

Голяма жега е при нас!Добре,че е климатика!Преди да го пусна по обяд сърцето започна да се обажда! Peace
Скрит текст:

Нещо за четене Wink....
Как да се разберем с тялото ни за да живеем по-добре
https://www.suggested.bg/blog/kak-da-se-razberem-s-tyaloto-ni-za … eem-po-dobre---59

ПП Ани Hug,ме е изпреварила с разхладителното,но моето е друго!Да има за всички!При нас е 35 градуса в момента! ooooh! Peace

# 187
  • Плевен / София
Голяма жега, а ние сме на фаталната 13-та страница....

Гости   Добрия човек винаги страда...Той не може да направи подобна гадост и си мисли, че и другите не могат да направят зло и вярва, че всичко което правят е за добро....Видяхме Кахраман колко сляпо вярваше на Дафа....Сигурно ще видим и Фарук да се разочарова....Дано Фарук да не допусне грешките на Кахраман  Praynig

Ани надявям се, че Ози няма да позволи да копират Кахраман върху Фарук като поведение и реакции....виж как е отреагирал на подаръка зайче....сценаристите, като не следят какво играе, той поне помни... JoyJoyJoyJoyJoy
не бой се бе джанъм....ще я минем тази 13 стр....
Злати ти си на морето и ти е жега, а питаш ли ни нас в равнината...Pensive

# 188
  • Плевен / София

# 189
Цитат
Гости Hug,подухва бриз по морето,но от високата температура направо не се диша! Peace

# 190
  • Плевен / София
Цитат
Гости Hug,подухва бриз по морето,но от високата температура направо не се диша! Peace

отиваш и се топваш в морето.....няма да ти е зле.....ние освен под душа....няма къде.....

# 191
Цитат
отиваш и се топваш в морето.....няма да ти е зле.....ние освен под душа....няма къде.....

Аз докато отида до морето с колата,не съм толкова близо за да отида пеша вече ще съм припаднала! Joy

# 192
  • Плевен / София
Цитат

Аз докато отида до морето с колата,не съм толкова близо за да отида пеша вече ще съм припаднала! Joy

да....лоша работа....

# 193
Злати Hug Гости  Hug от моя душ тече студена вода - цял месец сме в профилактика....

Относно приликата на Фарук и Кахраман се надявам Ози да не допусне подобно повторение...И дано Фарук да не е толкова муден като Кахраман и да не слуша мама си, а да действа....Да докаже с дела, че това, което каза до сега на Сюрея не е лъжа....Не искам да се превръща в едно мекотело.....Да покаже на Бегюм недвусмислено, че тя е неговото минало, а Сюрея е неговото бъдеще.....

# 194

А това била Бааде....

Общи условия

Активация на акаунт