Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 67 017
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Привет, сладурки, Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Както правилно сте отбелязали, по закона на Мърфи, дори да започнеш дребен ремонт, се отварят цели „ями“ с нетърпящи отлагане проблеми! Уж само щях да освежавам, а до тук ми глътна над 1000 лв и продължават да изскачат нови и нови ….
На всичкото отгоре и лаптопа реши да ме „клъцне“ –строши се държача на екрана- обаче изобщо не мога да се лиша точно от този лаптоп- всичката ми документация е тук и нямам време да прехвърлям всичко на външна памет за да го нося на ремонт….. – ще си се гледаме силнати на една страна.
Както и да е- оплаках се и ми поолекна!
Благодаря Ви, че сте изпълнили страничките на темата с безброй красоти и много инфо.
Честитя и отминалите празници-лични, семейни и общи за всички ни. И особено на Ани и нейния малък принц с прекрасната торта. Да ви е жив и здрав, с весело и безгрижно детство и непрекъснато да ви усмихва малкото Слънчице. Да са живи и здрави и всички около него, та да му се радват и да се гордеят с постиженията му; и най-вече – щастливата му баба, която е един невероятен Човек и искрен приятел!
                Очаквам вече с нетърпение новинки за нашия сериал- би трябвало след 10-ти,15-ти да започнат снимките, ако наистина се очаква новия сезон да започне на 15 септември! Ето и поредната клюкина:
            Според Gecce magazin тайнствената жена, чийто крак ни показа Йозжан Дениз на профила си в инстаграм, а след това папарзците ги засякоха в колата му,  е спортна журналистка в един от телевизионните канали.

https://www.instagram.com/p/BXVV-Ycg4BA/
         А докато започне пък, ще „зяпаме“ летните сериалчета,които се оказаха интересни.
Ето линк за преведения епизод на „Ударите на сърцето“
https://vk.com/club113691288?z=video249579056_456239300%2F2db44f … l_wall_-113691288

# 211
Може би някой гледа Сърцебиене /Ударите на сърцето/
6 епизод с български субтитри
https://www.vbox7.com/play:c8980ad93c

След поста ми видях, че Бризчето е писала! И аз съм посочила сайт за Сърцебиене, но понеже е различен от Бризчето, ще го оставя!
Скрит текст:
Преди години и аз започнах малък, освежаващ ремонт, който ми струваше доста пари, а накрая много неща паднаха и пак майстор и пари! Дано нямаш такива проблеми , Бризче. Да платиш, ама да е направено качествено!

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 23:59 от Лукреция

# 212
Бризче добре си наминала  Hug въпреки проблемите с ремонта и лаптопа....
Скрит текст:
Казват, ако искаш на някого да пожелаеш проблеми само му пожелай да му дойде майстор в къщата - било достатъчно....Но пък въпреки всичките неудобства и непредвидените разходи, след ремонта човек се чувства като прероден....приятно и уютно...
Днес си мислих, че вече трябва да приключваш с ремонта, че нали започвате работа някъде след 20-ти август....Та да имаш време малко да се насладиш на обновения дом и да си починеш....Но както разказваш, сигурно ще си "почиваш" на работа....Проблема с лаптопа не е ли механичен...да не закачат софтуера.... Thinking
Мерси за пожеланията за рождения ден на моето слънчице. През ден ми се обажда от морето, колко много мидички  е събрал на леля Дорче - /една моя бивша колежка, която живее в къща и има много хубаво кътче в градинката си - шадраванче с патенца и мидички, калинки и още много интересни за децата забавления/.......и какви големи вълни има в морето, но той не се страхува....Сладкия на баба....Знам, че се страхува, но се прави на голям мъж......Нали вече е на 3 годинки.....
Всички гледате летните сериали, само аз не се захванах тази година с тях, че нямаше да имам време да гледам, а само щях да се дразня....
Гледам само по БТВ Лейди повторението на Съдбата и когато имам възможност следобедните сериали по Нова....

Ози добре се е насочил към дама, която не е актриса, защото от интервютата които съм чела той малко си пада турчин  Grinning - нямало да позволи на бъдещата си съпруга да се целува с партньорите си, дори сценария да го изисква....А той може  Joy Joy Joy Joy Joy JoyНо ако се ожени, може и да не се целува  Thinking Разбах, че в играта на Къванч имало промяна след като се ожени.... Thinking Не съм го гледала и не го твърдя, но така казват момичета, които са гледали последния сериал с негово участие....

Лу  Hug

# 213
Добро слънчево утро  Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Понеделник е и пред нас е една нова седмица - за някой работна и потна, за други ваканционна....
Където и да се намираме, да поемем дълбоко въздух и да скачаме смело в морето от задължения и удоволствия с усмивка и надежда  sunДнес се очаква разхлаждане...
Да изпием по едно ароматно кафе и дано да ни е спорен деня и хубава новата седмица  Hug

Да започват вече снимките за втори сезон, че ми доскучава и любопитството ме изгаря като лятно слънце.....

# 214
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за разкошната закуска с красив изглед! Hug При нас и днес ще е жега! Nature Sunny
Скрит текст:
Учителите започват на 1 септември работа,но тази година се избираха нови учебници миналата седмица и баха съкратили отпуските!Не знам как ще е при Бризчето Thinking! Peace
Бризче Hug,
Скрит текст:
при мен само от едната страна на лаптопа имаше счупено и го завариха държача!При ремонт винаги е трудно!Дано вече да свършиш,че следва и чистене след него!

Снощи очаквах превода на Сърцебиене и когато го пуснаха веднага го започнах! Laughing После наминах да го пусна,но Бризчето и Лу,вече го бяха пуснали! Peace

Лек и хубав ден!Успешна седмица! bouquet bouquet bouquet

# 215
  • Стара Загора
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Предстои един чудесен ден - прекрасен и слънчев!
Изпълнете го с великолепие и разкош, гарнирайте го с доза добро настроение и щипка любов.. и го превърнете в прелестна приказка...
Пожелавам ви щастлив и много обичан Понеделник и успешна нова седмица
Не забравяйте да се усмихвате, защото усмивката е първата стъпка към щастието...
Създавайте своите красиви моменти и ги запечатвайте в незабравими спомени!

Ани Hug waveyмерси за кафето,закуската и пожеланията bouquet

Злати Hugи на теб щастлива седмица

Ани waveyЗлати waveyГости HugЛу HugБризче HugДеси Hug
Благодаря ви за всички новини и снимки,които сте споделили в темата Heart Eyes Hug

Скрит текст:
При мен ремонта продължава...Много нерви и пари ми коства ooooh!
Моля се до края на септември да приключим Praynigзащото вече съм тотално изтощена

Много 2-ри смени имам този месец... ooooh!
Снощи имах големи неприятности с една клиентка и цяла нощ не съм мигнала ooooh!
Дано днес да няма продължение... Praynig
Сигурно сте чували,че в Кауфланд клиента винаги!!! е прав...,дори и ако набие някой служител... Crossing Arms

И аз чакам Фарук и Сюреа да се "завърнат" на екран... Grinning
Да видя как Фарук ще омилостиви любимата си жена... newsm78

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 10:16 от bojana maneva

# 216
Излъгаха синоптиците за времето...че ще се разхлажда...отново е горещо и задушно  Nature Sunny

А сега здравейте  wavey

Злати  Hug Боби  Hug мерси за пожеланията  Hug

Аз не правя ремонт, но
Скрит текст:
съм потърпевша от ремонта у комшиите...Вече трети месец по цял ден бръмчат...имам чувството понякога, че ще сляза у тях барабар с плочата.......Ако бяха правили нова къща до сега да я бяха построили....

Боби навсякъде има криви хора и избиват комплекси където могат...Аз съм доволна от всички магазини в които пазарувам - продавачите са много любезни и отзивчиви.....Вчера ходих в нашия Кауфланд да си купя кафе и си напазарувах и зеленчуци...касиерката мила и любезна млада жена - какво да искам от нея....пожелахме си лек и приятен ден.....

И на мен ми се увидя този път лятната ваканция на актьорите..Вече съм нетърпелива да започнат снимките и да ни пускат по някоя снимка или клипчета....
Една рускиня е написала, че актрисата, която играе Бегюм е написала, че снимките ще започнат скоро....А пък на мен ми се иска много скоро Бегюм да замине за Лондон или за където иска, но да не ми се мярка на екрана.....

# 217
Привет! Hug

Боби Hug
Скрит текст:
Съжалявам за това,което ти се е случило на работа!Не съм го чувала това за Кауфланд! Laughing А когато се прави ремонт знаем какво е! ooooh!
Ани Hug,благодаря за инфото!
Скрит текст:
Съжалявам и за теб,че си имаш съседи с ремонт!

Започнали са снимките на сериала с Еркан! Peace

от режисьорът Джевдет Мерджан-https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239815%2F14 … pl_wall_-58520450

Джейхун в новия сериал Сън/Мечта...

# 218
Злати мерси за инфото за новия сериал на Еркан и на Дениз от Парченцата...
Еееее как да им вярвам на разправиите на актьори, режисьори....Д.М. бил напуснал Парченцата заради Еркан, пък сега снимат отново...Интереса клати феса....А доколкото имам спомени това не е първото напускане на големия режисьор Д.М.

Ето морячето на баба....

Скрит текст:

Цитат
Сообщается, что возлюбленной Озджана Дениза стала Ягмур Карабал, журналистка спортивного телеканала.
Девушка на 20 лет младше именитого артиста, она родилась 17 июня 1992 года. Ягмур получила образование в Анкарском университете на кафедре итальянского языка и литературы, сейчас обучается по программе MBA в университете TOBB.
В последних публикациях о паре отмечается, что влюбленные отписались друг от друга в социальных сетях, чтобы не привлекать внимания.

Голяма сладурана е....дано да му е на късмет на Ози  Praynig

# 219
И още малко клюки....

Цитат
💥Вышла новость что Джейхун Менгироглу (Булут) и его возлюбленная Диляра Аксюек расстаются.
📰Исполнитель главной роли в сериале Сон Джейхун Менироглу и его возлюбленная Диляра Аксюек прошлым вечером были замечены в одном заведении в Джихангире. Сидевшие наедине в саду заведения они громко и горячо спорили. Заметив вспышки камер они спрятались, отвернувшись в другую сторону. Сначал заведение в нервном состоянии покинул Джейхун, сразу после него вышла Диляра.Они ушли в разные стороны.

ПЕРЕВОД Aselya Muhametova специально для нашей группы❗При копировании указываем источник ☺

tags• #ÇeyhunMengiroglu #News

# 220
Добро утро  Hug

Хубав ден с усмивки зареден  lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 08:40 от MAMA-AN

# 221
Добро утро! Hug food010 wavey

Ани Hug,благодаря за кафенцето и новините,които си пуснала! bouquet Морячето не го е страх от морето!Сладур и красавец! Wink newsm10
Разбрало се е коя е приятелката на Ози! Laughing
За Джейхун видях снощи новината,но вече си я пуснала!Дилара А. да не ревнува от сцените му с Хазал Филиз(тя е омъжена,но знае ли се.... Joy) в новия сериал! Peace

Познат актьор от Дила! Peace

Цитат
from @adusenkalkar - KAYITDIŞI. Başladık. Hayırlısı. Fox tv de sezonda. Ağabey Rutkay Aziz ile klaket pozumuz.
Приятен пореден горещ ден! Hug Nature Sunny

# 222
Злати  Hug мерси за пожеланията и новините  Hug

Цитат

Нашия познайник от Дила ханъм да не би да участва в новия проект с Еркан... Thinking

Скрит текст:
Изпратиха ми видео с морячето - забавлява се с вълните...след това става и тръгва навътре и когато идва по-висока вълна нашия бързо бяга на брега...Голямо сладурче е слънчицето на баба  Hug...ох чакай да се погледна отзад да нямам жълто  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 223
Цитат
Нашия познайник от Дила ханъм да не би да участва в новия проект с Еркан... Thinking
Ани Hug,явно познайника ще участва тъй като държи табелката с надписите-името на сериала и режисьора! Peace Сега видях,че са писани 2-ма СЦ,мисля че преди когато превеждаше Сиси,беше записан един! Peace
Скрит текст:
Като се видите,сладурът ще ти разказва как е бягал по брега! Laughing

Рускините пишат,че оградения в далечината е Еркан,но не знам! Thinking

# 224
  • Стара Загора
Ани HugЗлати Hug
Ани waveyголям сладур малкия...

Скрит текст:
Още вчера на работа видях снимките на малчо GrinningТака от далече все едно гледам нашия мъник Laughingсамо дето нашия е малко по-нисък и е постриган 1-ви номер Laughing
Как няма да му се радваш?-нали е на баба момчето... Peace
Да ви е жив и здрав HugСега им са най-безгрижните години... Grinning Peace
Мерси за кафето и новите клюки bouquet
Много ме е яд,че все съм 2-ра смяна и не мога да гледам"Съдбата" Crossing Arms

Злати  waveyи на теб благодаря за новините и снимките bouquet

Скрит текст:
Злати waveyот 21.08. живот и здраве,сме на Китен...
Много ми се иска да се видим,но не знам как ще се наредят нещата newsm78Да знаеш,че ако намеря някакъв вариант,ще ти се обадя smile3552

Много жега е и тук...
Да ви почерпя по един сладолед... Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт