Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 66 991
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Гости Hug
Скрит текст:
Нали внучката от сряда беше при нас нищо не съм гледала!След обяд я взеха,чистих и сега ще ги мятам!Има време до следващите епизоди!

Лу HugДеси HugМиме Hug

Благодаря за пожеланията за деня на бабата! Laughing Hug Hug Hug

Сиси Hugписала си в цитата!От къде го взе този материал,явно е стар?Дай линк,когато превеждаш нещо! PeaceВидя ли какво пуснах в поста след обяд-да беше превела него! PeaceВече пишат,че сериалът ще започне  за сега през октомври! Peace

# 76
Гости Hug
Скрит текст:
Нали внучката от сряда беше при нас нищо не съм гледала!След обяд я взеха,чистих и сега ще ги мятам!Има време до следващите епизоди!

Лу HugДеси HugМиме Hug

Благодаря за пожеланията за деня на бабата! Laughing Hug Hug Hug

Сиси Hugписала си в цитата!От къде го взе този материал,явно е стар?Дай линк,когато превеждаш нещо! PeaceВидя ли какво пуснах в поста след обяд-да беше превела него! PeaceВече пишат,че сериалът ще започне  за сега през октомври! Peace

Слънце, здравей, права си.  Писала съм в цитата, защото съм изяла втората скобка на  Дженифър и съм отишла в нейния  цитат.  Това първо.
Второ - от къде го намерих - отидох от гугъл в сайта на  RANINI TV.  Там, както  знаеш има поне 15 сайта.  Започвам и ровя всичките като  там, където пише  "превод"  чукам и тази  дума.  Така ми излиза понякога и на руски.  После го превеждам  от  руския.  Нощес това правих, защото съм баба гледачка и нямам време през деня.  Това е.  Ама аз  писах, че е много  старо. Докато дойде  октомври  ще пишат какви ли не  измишльотини за всичко, както е за всички  телевизионни сериали.
А това твоето съм го превела. Мисля, че вчера беше. Или ти си го  сложила или Ани, не знам. Сега се върнах да го търся,  наистина съм го превела.  За  Еркан, Сонгюл  и Долунай, тя ще играе  втората   главна  женска  роля.  Изглежда, че героят на  Еркан ще бъде  твърде  много  наситен,  богат на личен  живот.

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 22:24 от sisi55

# 77
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Макар и късно да ви поднеса кафето....желая ви, ден изпълнен с много усмивки, радост и прекрасни емоции...

Деси,Мими благодаря за пожеланията...

# 78
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Гости Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията за деня! bouquet
Скрит текст:
Изгледах снощи късно Сърцебиене!Наистина е хубав сериала!Понеже е римейк на корейски сериал ,разтягат сюжета за повече епизоди!Очаквам да се доразвие целувката в новия епизод! Laughing Залепиха усните и нищо!Йойкю поотвори устата,но Гьокхан я стискаше! Peace Иначе сцената под дъжда ми хареса с танца!Чета темата за сериала,но не ми се пише там!Имам си достатъчно теми с Туба и тук! Laughing
Цитат
А това твоето съм го превела. Мисля, че вчера беше. Или ти си го  сложила или Ани, не знам. Сега се върнах да го търся,  наистина съм го превела.  За  Еркан, Сонгюл  и Долунай, тя ще играе  втората   главна  женска  роля.  Изглежда, че героят на  Еркан ще бъде  твърде  много  наситен,  богат на личен  живот.
Сиси Hug,инфото което беше си превела го пусна Ани Hug,за втората актриса!Но не видях името на сценариста при твоя превод за това го пуснах руския превод на ново! Peace

Рускините пишат,че са нови от ИГ,но като гледам как е облечен Йозджан,може би са от края на сезона на сериала!А фенките сега ги пускат снимките!:peace:

Желая ви прекрасен летен ден! lovekiss И дано не е толкова горещ,но като гледах прогнозите май пак ще е! Laughing

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 10:19 от Zlatina3

# 79
  • Плевен / София
ЗлатиHeart
Тихичко е в темата...да я раздвижа...

# 80
Наминавам и аз следобедно! Laughing Hug

Гости Hug,така е през лятото!Всеки е поел нанякъде ако не е на работа! Grinning Peace

Аз имам да наваксвам със сериалите!Започнах Светулката! Peace

Еркан вече се е прибрал!Да започва работа!Очакваме и  снимки! Peace
Бахтияр си го вози! Laughing

Цитат
Repost from @bahtiyardemrr @TopRankRepost #TopRankRepost #star #king #erkanpetekkaya 😎
P.S. Эркан Уже вернулся домой😍💪

Цитат
Несколько фактов о любимой Аслы:
ㅤ ㅤㅤ📍Любит ездить к родственникам в Лоднон, но быстро скучает по Турции
ㅤ ㅤㅤ📍Долго спит и часто опаздывает
ㅤ ㅤㅤ📍У актрисы есть две кошки
ㅤ ㅤㅤ📍Предпочитает слушать книги, а не читать
ㅤ ㅤㅤ📍Обожает ходить в кино по вечерам

# 81
  • Плевен / София
ЗлатиGrinning кой, когато може  ще се "появява"...важното е да сме здрави....
Скрит текст:
а серията на  Светулката завърши много интересно...

# 82
Здравейте, момичета!
Минавам набързо, че започвам преведената Светулка, а утре ни очаква интересно пълнолуние...

Някой гледал ли е сериала на Ози, който сега превеждат рускините - Любовта изгаря... или нещо подобно?

# 83
https://www.instagram.com/p/BW74NTJn13c/
Нова снимка на Йозкан,всички се чудят на коя са тези крака.

# 84
https://www.instagram.com/p/BW74NTJn13c/
Нова снимка на Йозкан,всички се чудят на коя са тези крака.

На майка му..... може би....
Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 85
Хаха няма начин.

# 86

То ще се разбере кой е..... Рано или късно....Wink

# 87
  • Варна
Здравейте, сладуранки! Hug Hug Hug Hug

Благодаря за новинките, снимките, настроението!

Честитя на патерица всичко, което съм пропуснала.

Бриз
Скрит текст:
реши да прави ремонт- по-скоро – освежаване на къщата. Разхвърлях всичко и даже няма къде да спя. Ама на лаптопа веднага му намерих местенце….
Сега да отгварям ли на въпросите ви? То минало и заминало….
Ани ме е попитала коя роля са предлагали на Сонгюл Оден в „Съдбата“
Ани, ролята на Елиф.
Сисонка, писала си, че Сонгюл е кюрдка. Не зная подробности за нея. Ще ги научим, предполагам, ако наистина е приела да участва в новия проект на Ерко.
Скрит текст:
За мен, това, че е родена в Диарбакър не е доказателство за произход. Защото аз може и в Македония да съм родена, може и в София, ама нито ще съм македонка, нито шопкиня, щом корените ми не са от там. И обратното- може да съм родена във Варна, ама ако родата ми е македонска…… Пък има и друго: може и кюрдка да е, ама дане се приема за такава. Кой знае?! Мисля повече да не задълбавам в това. жената може и изобщо да не си е помисляла подобно нещо. Нали писах, че го прочетх във форум- може да е фенска измислица, а може и наистина някой от жълтите писачи да го е пуснал- ей, така, да има сензация.
Деси,
Аз съм гледала сериала „Любовта изгаря“
Хубав е и си заслужава! Има и българска „следа“ Любимата на героя на Ози е полубългарка- от Пловдив. Кюфтеджийницата им се казва „Филибе кюфтеджиси“

пускала съм и нейната песен/да не казвам, че цял сериал чаках и Ози да я запее на български/
Ето я отново:

https://www.vbox7.com/play:05ba588be4

Ако те интересува нещо по сюжета, питай, ще отговоря. Разбира се, не обещавам да го направя веднага, за да не излъжа, че с този „панаир“ вкъщи, кой знае кога пак ще вляза в темата.

# 88
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Бризче,  Hugуспех с ремонта...до наесен да си готова... Joy Joy Joy
да ви поднеса кафето...

Пожелавам ви днес да свършите всичко, което не сте могли през вчерашния ден...не забравяйте да се усмихвате....хубавото предстои...
Дали Фарук няма да изпадне в ситуация , като тази....
Скрит текст:
прекрасен ден ви пожелавам...

# 89
                          Добро утро! Hug

Бризчето Hug е наминала късно снощи и се разбра защо липсва! Laughing

Гости Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug

Ани Hug, Сиси Hug Лу Hug,покрай внуците не им остава време да наминат! Peace

Боби Hug,има ли още ремонт на село? Thinking

Деси Hug Миме Hug

стара снимка...

Желая ви интересен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт