Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 67 011
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен / София
АниHeart благодаря, че си оправила линковете....интересно е да наблюдаваш снимачния процес на един филм....а Ози си разнася Аслъ на ръце без проблем...а как я гушка на хамака...JoyJoyJoy
Гости Hug Боби  HugЛу  Hug

Лу Не знаех, че днес е денят на динята, но си купих половинка от една огромна диня...И аз нямам нищо против всеки ден да е денят на динята...и на крушите  Grinning

Гости, Злати - редактирах предишния пост и сложих отново линковете за "Другата страна" - вече се отварят...Сутринта мислех да мина по лесния начин, само  копирах линковете както са сложени, но сега пусках всяко клипче и копирах линка - при мен се отварят...

Гледах снощи първи епизод на Съдбата - ами Кахраман се захласна по Елиф още на полето....но си сложи забрана...Той пръв взе кърпичката на Елиф, а Керем след това я открадна.....

https://youtu.be/aF5mhLeYL8A
Ани, знаеш, че при първото гледане много коментирахме в кой момент Кахраман се влюби в Елиф....на полето или по късно.....Wink
Ще намеря да видя отново тази първа серия....но за мен Кахраман беше заинтересован, но не и влюбен в Елиф при тази първа среща....

# 166
Гости - в първия епизод Кахраман не се влюбва в Елиф, но тя го заинтригува...А пък в началото Кахраман показва вярност към Дафа - дори не иска друга жена да износва тяхното дете...От думите на Зия бей, Дафа е любимото момиче на Кахраман....И ако Дафа не беше правила глупости, Кахраман дори и да се беше влюбил в Елиф, щеше да си остане с Дафа....Но Дафа сама го изпрати при Елиф....Както се казва - Да би мирно седяло, не би чудо видяло....А Дафа не само, че не седя мирно, но прояви и ужасна жестокост......

# 167
  • Плевен / София
АниHeart и в този ред на мисли за Дафа..."Кой кавото си направи и цяло село да се събере, не може да го направи...."

# 168
Ани Hug,благодаря,че си оправила линковете!Изгледах ги още като написа поста,но сега наминавам в темата!Беше ми интересно да видя как Ози дава напътствия на актьорите и да чуя смеха му! Laughing

Гости Hug

# 169
Гости - така е не само в сериалите, но и в реала....Човеците си правим да ни стига лошото....

Злати - Ози е не само актьор, но и режисьор и затова му се получават сериалите....Режисьорите в сериалите в които той играе сигурно си почиват....

Фарук обаче изобщо не погледна снимката...Той си я знае....

Лу горката дъщеря....много й е зле на морето  Joy Joy Joy Joy

# 170
  • Плевен / София
Гости - така е не само в сериалите, но и в реала....Човеците си правим да ни стига лошото....

Злати - Ози е не само актьор, но и режисьор и затова му се получават сериалите....Режисьорите в сериалите в които той играе сигурно си почиват....

Фарук обаче изобщо не погледна снимката...Той си я знае....

Лу горката дъщеря....много й е зле на морето  Joy Joy Joy Joy
като си я знае....защо не унищожи снимката с Бегюм...ако е битти....защо ги пази 10 години....за да му носят болка ли....

# 171
Гости снимката беше скрита някъде на тавана...Слугинското протеже на Ипек я намери и я донесе...Само не ми стана ясно едно нещо...Защо снимката беше в конака Боран...Надписана е от Фарук за Бегюм...Би трябвало да е у Бегюм...Що ще снимката в дома на Фарук  Thinking

Предполагам, че ще има трета сватба - проформа....Ози е голям сладур с папионка....

# 172
# 173
# 174
  • Плевен / София
Гости снимката беше скрита някъде на тавана...Слугинското протеже на Ипек я намери и я донесе...Само не ми стана ясно едно нещо...Защо снимката беше в конака Боран...Надписана е от Фарук за Бегюм...Би трябвало да е у Бегюм...Що ще снимката в дома на Фарук  Thinking

Предполагам, че ще има трета сватба - проформа....Ози е голям сладур с папионка....
Ани, Фарук нали беше купил къща за Бегюм....може би снимките са били там и след като тя си е тръгнала без обяснение......Фарук е прибрал снимките в конака...

# 175
Гости може би така е станало  Thinking
Но това ме изненадва... Thinking Ако Бегюм е обичала истински Фарук, не би оставила тази снимка с такова посвещение написано собственоръчно от Фарук  Thinking Аз не бих я оставила, ако наистина съм обичала този мъж...Дори снимката винаги щеше да бъде с мен....Както се казва ще лягам и ставам с нея....
Ако Есма не беше направила ДНК тест, щях да се съмнявам, че Емир е син на Фарук....

# 176
# 177
  • Плевен / София
Гости може би така е станало  Thinking
Но това ме изненадва... Thinking Ако Бегюм е обичала истински Фарук, не би оставила тази снимка с такова посвещение написано собственоръчно от Фарук  Thinking Аз не бих я оставила, ако наистина съм обичала този мъж...Дори снимката винаги щеше да бъде с мен....Както се казва ще лягам и ставам с нея....
Ако Есма не беше направила ДНК тест, щях да се съмнявам, че Емир е син на Фарук....
Да.....това не са го до изпипали....дават, че 10 г.Бегюм живее със спомена за Фарук....чувства се засегната, че той е продължил живота си напред.....а оставя снимка с такова посвещение.....някъде в къщата където е живяла.....да не би да са я натоварили принудително на самолета само с дрехите на гърба.....не ми се вярва....

# 178
Гости никой не я е натоварил на самолета да заминава...Това е по нейно желание и по съвет на Пелин...Е така да му направи на пук на Фарук....

Гледате ли Съдбата.....

# 179
  • Плевен / София
Гости никой не я е натоварил на самолета да заминава...Това е по нейно желание и по съвет на Пелин...Е така да му направи на пук на Фарук....

Гледате ли Съдбата.....
аз ще го гледам от както пишман годеника отвлече Елиф.....

Общи условия

Активация на акаунт