Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 67 017
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен / София

хайде прескочихме я...13 стр....довечера съм на кино...Smirk

# 196
Скрит текст:

хайде прескочихме я...13 стр....довечера съм на кино...Smirk

Браво момичета

Цитат
Турецкие сериалы в Индонезии: Великолепный век, Осколки и 1001 ночь среди самых любимых
В этот раз мы расскажем о привычках индонезийских зрителей и самых популярных там сериалах Турции. В Индонезии в прайм-тайм транслируются и являются самыми любимыми и популярными 3 сериала:
- Великолепный Век
- Осколки
- 1001 ночь

Самые популярные актеры: Халит Эргенч, Мерьем Узерли, Эркан Петеккая и Бергюзар Корель
Великолепный век (Сулейман Великолепный)
Великолепный век - один из самых популярных и любимых сериалов. Связано это с историей связи двух стран. Османская Империя содействовала в борьбе Индонезии за независимость от колонизации Испании, Португалии и Голландии, и по этой причине индонезийцы чувствуют привязанность к Турции и туркам. Лидерство для индонезийцев очень важное понятие. Сулейман Великолепный в Исламской географии считается очень сильным лидером, поэтому образ султана Сулеймана Великолепного на ТВ их восхищает.
В Индонезии, так же как и в Малайзии, в связи с консервативным политическим строем, детали жизни Сулеймана Великолепного и его гарема имели определенную реакцию, а некоторые сцены даже в связи с консервативной мусульманской культурой, были показаны с цензурой.
Отношение к актерам - отдельная тема. Фан-страницы на разных языка существуют до сих пор, а полюбившимся актерам создают свои клипы. Больше всего в этой стране зрители любят создавать трогательные клипы с трогательными сценами под нежные баллады на своем родном языке.

Тысяча и одна ночь.
1001 ночь так же вызвала отклик у зрителей этой страны. Людям нравится видеть в сериале нечто интимное, то, чего они не переживают в своей собственной жизни. В салонах, ресторанах, кафе, СПА во время разговора я задаю вопросы о любви и браке. От женщин там я узнаю, что многие выходят замуж не успев полюбить. В Индонезии женщину обычно не спрашивают, когда выдают замуж, некоторых выдают насильно замуж.
По этой причине любовь и страсть женщины ищут в сериалах и фильмах. В 1001 ночи Шехрезат, роль которой исполняет Бергюзар Корель, в их сознании предстает как сильная решительная женщина. Возможно, Шехрезат для них это персонаж, воплощающий в себе качества, которыми сами эти женщины хотели бы обладать. Образ турецкой женщины для них визуально воплотился в Бергюзар Корель. Актриса красивая и имеет прекрасную репутацию, чем и полюбилась зрителю.
Еще один актер, играющий главной роль в этом сериале, Халит Эргенч, имеет немалую популярность и фан-базу в Индонезии благодаря популярности 1001 ночи и Великолепного века.
Источник: http://www.ranini.tv/ozel/25739/1/endonezyada-turk-di..

# 197
Баба се умили....и си поплака от радост...Вижте и вие....

Скрит текст:

# 198
                Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за инфото и превода! Hug

6-ти еп. на Сърцебиене с превод на два екипа! Peace
Дизи Мания-https://vk.com/perevodmila?z=video-129812063_456239700%2F5394c81 … _-129812063_35629
"ТуркишДрама''-https://vk.com/kyg_club?z=video-48619406_456240015%2Fc475d346b12 … t_-48619406_42257

И днес ще е горещо! Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

Желая ви хубав и приятен ден,където и да сте! Kissing Heart

# 199
Здравейте момичета  Hug
Късно е за добро утро и е рано за добър ден...
Станах рано, но никой не беше писал след мен и ако бях пуснала пост, щеше да е третия....
Скрит текст:
Ходих на рано на гробища, че днес тук при нас се очакват големи горещини...
Злати благодаря за кафето, пожеланията и инфото....
Пожелавам ви прекрасен почивен ден и дано прогнозата на синоптиците да не се сбъдне за големи горещини  Praynig

Снощи бях със Съдбата...На Кахраман му е интересно да разговаря с Елиф....
Разговорите му с Дафа са скучни..Дафа обяви пред семейството, че е бременна....Докато Дафа сияеше от радост, Кахраман беше забил поглед в масата...След като Халил не му се обади, той излъга Дафа, че има служебни ангажименти и изчезна - отиде да провери какво става във вилата, където е настанена Елиф...А Максут я беше отвлякъл....
В понеделник предстои отвеждането на Елиф в конака и бозавата змия ще съска....

# 200
Здравейте, момичета!
Горещ русенски летен ден!
Ходих до Лидл с колата, паркинга беше празен... Народът се е изпокрил при климатиците...
Преминали сте фаталната 13-та страница, която е слабост на Ани...В тази версия емотиконите са ужасни и затова не слагам нищо...
Злати, кой от двата превода на Сърцебиенето е по-добър според теб?
Не ги гледам тази седмица он-лайн сериите и чакам превода на рускините... На Пълнолунието дали е готов бълг.вариант?

Конакът пред лятото...

# 201
Деси - не знам как стана, но когато пуснах темата бях преминала на старата версия и така си останах...Ако искам да отида в друга тема там съм на новата...Затова не мърморя за новата версия....
Горещо е разбира се....усеща се като 40 градуса....
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да се разхладим под сянката....

Цитат
Журналисты не забывают о нашем сериале #istanbullugelin и время от времени появляются заметки о датах выхода второго сезона, его сюжете, актёрах и героях... Ничего информативного не сообщают, просто рассуждения.
Но отдельные темы - личная жизнь актёров.
Вроде бы в прессе поутихли страсти об Аслы Энвер - вопросы отношений с Муратом Бозом и съёмок совместного фильма.

Но в обсуждении личной жизни Озджана Дениза каникул нет. Тем более, когда обаятельный, привлекательный и свободный сам даёт информационный повод. Никто не смог пройти мимо публикации режиссёра с женскими ногами. Строили предположения, заодно обсуждали личную жизнь его бывших...
(Кстати, вчера написали, что у Озджана отношения с исполнительницей главной роли в новом сериале #meryem ).
И вот сегодня новая волна публикаций! На этот раз имя не упоминается, но сообщается, что возлюбленная Озджана Дениза - БЛОНДИНКА.
Их сфотографировали в машине.
Актёр со своей спутницей остановились на красный сигнал светофора. В это время пассажир рядом стоящего автобуса узнал Озджана и сфотографировал на камеру мобильного телефона. В сообщениях прессы говорится, что заметив это, Озджан Дениз крикнул: "Почему вы снимаете? Не снимайте!", и поспешил уехать, как только загорелся зелёный свет.

# 202
Ани HugДеси Hug

При мен излиза новата версия,но имам опция за старата и си пиша в нея! Peace При нас е 34градуса! Peace

Цитат
Злати, кой от двата превода на Сърцебиенето е по-добър според теб?
Не ги гледам тази седмица он-лайн сериите и чакам превода на рускините... На Пълнолунието дали е готов бълг.вариант?
Деси Hug,не знам,просто влизам на двете места в Контакта и видях преводите!Обикновено гледам на ДизиМания и др. сериали! Peace Проверих за Пълнолуние,но не е излязал БГ превода!И аз го чакам! Peace

Ани Hug,пак са изловили Йозджан! Laughing

Днес...
Скрит текст:
Тъй като синът  не беше кръстен в църква,решиха с негов приятел и това да направят!Кръстници им станаха техни приятели!Те са голяма компания!И ние присъствахме!После бяхме в заведение за да се почерпим!

# 203
Злати - той Ози затова забегна зад океана  Grinning...ама ей го върна се и новата изгора била блондинка...Хванали го на светофар  Grinning
Скрит текст:
Честито кръщене на сина ти - да е жив и здрав и да се ожени вече....
Аз се кръстих като студентка - съквартирантката ми беше от Асеновград и веднъж й ходих на гости и отидохме на Бачковския манастир....Баба й беше много набожна и ми каза, че като не съм кръстена няма да се омъжа...Ние се смяхме, но когато отидохме на манастира, съквартирантката ми беше като гид...и отидохме да разгледаме една малка църква, в която има много хубави икони...Пред църквата чакаха едно семейство - родителите и бабите на едно момиченце да го кръстят...И едната баба ни разпита какви сме, що сме...и ни покани на кръщенето и след това на обяда...Аз казах, че няма да вляза защото не съм кръстена и тя настоя да се кръстя заедно с нейната внучка...и така без никаква подготовка се кръстих - съквартирантката ми стана кръстница....Вярно ли е или не, но след това започнахме сериозна връзка със съпруга ми...макар, че той ми беше колега от групата.....

Когато Фарук видя Сюрея стана като гузен негонен бяга....Тогава той щеше да каже на Сюрея истината, но Бегюм се намеси и я излъга....Сега Фарук ще отговаря и за тази лъжа на Бегюм...Голяма услуга му направи...няма що....

В болницата, когато остана дежурен при Мурат и Бегюм му донесе да пият кафе...когато Сюрея се появи Фарук скочи като ужилен....

# 204
Добро прекрасно неделно  утро

Пожелавам ви красив щастлив ден прекрасни емоции и много усмивки

Да изпием по чаша кафе на терасата, осеяна със слънчеви зайчета ...

Хубава неделя на всички  Hug

https://youtu.be/rVpt2IIHV0Y

# 205
                  Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug

Днес е Преображение Господне!
Според народните вярвания от този ден ''лятото се пречупва''!А дано от утре захладнее! Peace
Скрит текст:
Здраве и късмет за всички! Praynig Hug

# 206
Злати  Hug

Цитат
Здраве и късмет за всички!

Дай Боже  Praynig

Честит и блaгословен прaзник на всички момичета и тяхните семейства  Hug Здраве, щастие, късмет и благоденствие във всеки дом Praynig

# 207
Сиси е заета да подрежда градината в Бистрица, ама ако намине докато си почива да оплакне очи....

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 15:58 от MAMA-AN

# 208
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Днес ви предлагам друго разхладително,което и в момента пия! Wink
Скрит текст:
Действа ми добре с малко сол!

Ани Hug
Скрит текст:
Забравих сутринта да ти благодаря за пожеланията за сина ми от вчера!Дано се сбъдне!От няколко месеца има приятелка! Peace Аз съм кръстена още като малка!ММ пък е бил на 20 дена бебе и като имаш предвид,че е роден на 20 февруари и било студено!Изглежда се е изплашил и като започнал да плаче( а преди това не е било така)!Не можело да се противоречи на по- възрастните,каквото решат това ставало!

Този фотограф сега пуска тези снимки като нови.....

# 209
Злати благодаря за най-ефикасното разхладително в големите жеги  Hug
Скрит текст:
Нощес при нас не се разхлади и днес ми е много тежко и задушно...
Злати то това с кръщаването може да са  бабини деветини, но може и да има нещо вярно...Мен трябвало да ме кръстят на една годинка, ама преди това печката запушила и стените станали грозни и майка я било срам да покани гости в опушените стени и затова не ме кръстила и след това днес, утре...и така съм си останала некръстена....Моите деца също са кръстени големи - дъщеря ми преди кандидатстване от седми клас изведнъж се присети, че иска да я кръстим...Обадихме се на кръстницата и на бабата да изпрати сина ми и ги кръстихме и двамата....Снаха ми обаче не е кръстена и доколкото разбирам няма желание да кръстим внука....Той може след това да се кръсти сам....

Аз съм на вълна Съдбата....

Общи условия

Активация на акаунт