АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 598
  • 626
  •   1
Отговори
# 360
Днес беше хубав ден - направихме една хубава разходка в центъра, наядохме се с дюнери и се прибрахме.
Какво мога да пия за корем докато кърмя? Нали се захранваме и двамата с мляко - не ми се отразява добре на корема...

# 361
  • София
Но шпа?

# 362
Какво ти става на корема от млякото? Ако са болки и спазми- Но-шпа можеш да взимаш. Ако се разстройваш е по-добре с храни, които запичат.

# 363
Въпреки че докато бях бременна пиех но-шпа и си мислех, че е подходящ и сега докато кърмя, прочетох листовката и се отказах да го пия.
Една година не съм приемала млечни продукти и корема ми трудно се справя с лактозата - подува се, болки, повръщане, разстройство. За щастие снощи минах само с по-леки симптоми.

# 364
  • София
Катерина се оказа, че е яла орехи, много се ядосах, свекърите са и били дали, даже не знам и кога. Много добре знаят колко бавно въвеждахме всичко и каква борба беше и да си позволят такова своеволие. Бяхме сега уикенда при тях и гледам свекървата тръгна да  и чупи орех да и дава. Казвам и недей, не сме ги въвели още, не е яла, не знам как ще реагира и свекърът вика а яла е, яла е... Въздържах се, но наистина много се ядосах...

# 365
sea.sea възмутително е... Разбирам да изкажат мнение, но да и дават зад гърба ти, особено при наличие на проблеми и изрична молба от твоя страна ...

# 366
  • Стара Загора
Не случайно не оставям Мила на никого. Ужасно е това. Знам за какво говориш с бавното захранване, следене за реакции и т.н. Дано сте преодоляли проблема с млечните продукти.
Аз от вчера съм с възпалено гърло и силно течащ нос. Малкото ме разболя, но поне тя е здрава. Вчера пък й намерих афта зад долната устна и днес друга на горната устна. Предният път отне 2 седмици да мине афтата..

# 367
  • София
На Катерина август месец цялата и уста беше в афти, беше ужасно. Да се оправяте бързо.
Аз като излязох от болницата се разболях и бях така с гърло и хрема, сега вече да чукна на дърво съм добре. Дано няма  болести вече...

# 368
Момичета, здравейте Simple Smile чета редовно, но нещо все не смогвам да пиша. Имам два поредни натоварени месеци. Септември, кръстихме Божидар, батко му на училище...имаше много тичане. Този месец поредни рождени дни, сега и имен ден предстои, екскурзия и домашни на петокласник Simple Smile Иначе с Бочко нещата са нормални, тича навън, не желае да дава ръка и доста емоционално реагира, когато не става това, което иска. Казва отделни думи, обича да разлиства книжки, но не и да му се чете. Заиграва се вкъщи с конструктор и доста са му интересни едни малки дървени пъзели, баща му нарежда, а той гледа или подава някаква част.
Относно вмешателство и своеволия, дядо му искаше да му даде да опита кола Лайт, защото нищо нямало да му стане, ако близне Anguished то първо кола, второ пиене и ядене от общи прибори ме влудява. Та истории всякакви за съжаление!

# 369
  • Стара Загора
Ядене с общи прибори как да е, но някой да й сдъвче храна и да й подаде сдъвкано и ми идва да повърна..

# 370
Даниел цяла седмица беше с разстройство. Та тогава и аз казвах на бабите да внимават какво му дават. Иначе, каквото види - иска, и съответно му се дава. Вчера пуснахме изследвания да видим дали няма някоя бактерия. От вчера вече ака нормално... Беше някакъв ужас!
Днес времето е кофти. Май ще си стоим в нас...
Аз да попитам - мислите ли да отделяте децата скоро? Ние сега ще му оправяме детската стая, че иначе там е склад... Още, обаче, не мога да избера легла - искам две ъглови, с перспектива. Гледах и леглата тип сандвич, но мъжът ми мисли, че няма да е удобно, защото това, което спи горе, като слиза, щяло да настъпва другото. До някъде май наистина е така. Двуетажни не искам. Та сега сме в процес на избор на мебели и тапети за една/две стени Simple Smile

# 371
  • София
За сега мислим другото лято да я отделяме. Всъщност по-скоро ще  освободим спалнята и там ще направим детската,а ние ще се преместим в другата стая, която и ние я ползваме за склад.  Mr. Green

Нейното легло се превръща в голямо и ще си ползваме него, стените са бели, мисля да сменим подовата настилка и да купя някакви лилави неща,пък ако някой ден имаме момченце ще му мислим.  Laughing

# 372
Затова и аз гледам нещата да са унисекс Joy
Даниел спи Anguished Отдавна не беше спал и преди обяд, ама сам каза, че му се спяло. Прочетохме две приказки и беше готов.

# 373
Ние скоро оправихме детската стая и на обяд спи там. Но вечер ще спи при нас. Хубаво ми е да сме гушнати.
За детската купихме голямо легло, живот и здраве, да си го ползва по-дълго време. Искам да купя някакви стикери за стена, за да стане по-цветно. Боядисахме в синьо.

# 374
Мони за сега е при нас. Имаме една стая, която ползваме за склад и след време мислим ние с таткото да се преместим там, защото няма прозорци. Тази, в която сме сега ще е за нея. До тогава, вечер ще си спинкаме заедно. Хубаво ми е, да си я гушкам.
От два дни е с хрема. Днес беше много дълъг ден. На обяд пичти не спа. Много я мъчат кучешките. И четирите излизат на веднъж. Никак и с нищо не можех да угодя. Накрая ми идеше да си сложа тапи в ушите и просто да я оставя да се нареве.
Преди малко заспа и дойде моят ред да почивам. Тази вечер към 21:00 чакаме много силно северно сияние, което ще се наблюдава чак до Дания. Приготвила съм апарата. После ще споделя снимки, ако на някой му е интересно.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт