АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 596
  • 626
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ще чакам снимките с нетърпение аз. Simple Smile

# 376
И аз се нареждам за снимките Simple Smile
Момичето ми спи при нас (в отделна кошара), а момчето отдавна е сам в стая (с бебефон). Имаме и ние стая-склад и по-нататък ще е за децата, но нека мине унищожителния период.

# 377
Не седях много.
Тепърва ще се усилва, но е много студено, а и Мони спи неспокойно. Преди, като се събудеше, баща ѝ влизаше при нея и я успокояваше. От известно време плаче и търси само мен.

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 11:42 от Анонимен

# 378
  • София
Много е красиво.Heart

# 379
  • София
Mamanorge, благодаря че сподели тази красота, сигурно да се гледа на живо е още по -внушително.
Близнаците спят в нашата стая, всеки си има креватче и там си спи. Ние нямаме друга свободна стая( каката си има самостоятелна стая), ще си търсим по-голяма жилище.

# 380
  • Стара Загора
Невероятна гледка! Прекрасно е, че може да го видите на живо.
Ние живеем в 2 стаи и няма отделна стая. Сега като се върна на работа продължаваме със спестяването за по-голям апартамент.
Ние сме 3 деца и спяхме в една стая - единично и двуетажно легло. После сменихме на едно единично и другото не знам как се нарича, но 3-тото легло се прибира под второто и имат разлика в нивото, докато на братовчедките ми като се издърпа и става спалня на едно ниво.
Мила я оставих на яслата и днес ще спи за първи път там, като казаха че ако много плаче и не заспива ще ми звъннат да я прибера.
Аз бях на лекар, хванала съм вируса, от който всички боледуват сега с хрема и кашлица. Целият плот е в лекарства вече.
Вчера Мила направи 1г6м, но ще ходим по нататък на консултация. Ето я и нея:

# 381
Голяма госпожица! Много е сладка, Мила! Кога пораснаха децата ни?!
Хубаво ми е да виждам дечица на нейната възраст. Мони е най-малка тук. Всичките ѝ приятелчета са доста по-големи. Само братовчедка ѝ е на 3 и тяхната работа е "бий ме, обичам те". Докато играят и всичко е ок, след малко са се сдърпали. Едната не дава играчки, другата ѝ се нерви. Чудо!
Вкъщи ми се вижда тооолкова голяма, а като излезем навън е тооолкова мъничка, като пуканка.
В момента пия кафе, а Мони закусва макарони.Simple Smile  Оставила съм я да се храни сама. Яде с 7 прибора. 3 вилици и 4 лъжици и ги сменя постоянно.Joy
Ноооо, важното е, че яде.

# 382
  • София
И ние закусвахме макарони днес, ама за разлика от вас без нито един прибор.  Laughing

Много е хубава Мила. bouquet

# 383
Голяма красота е това сияние!
Мила е страхотна!
Наистина растат много бързо...
Даниел също има голям мерак да яде сам - с вилица та няма проблем, обаче лъжицата я върти наобратно и, докато стигне до устата му, вече почти всичко е паднало я на таблата на стола, я по дрехите... Но го оставям, само мир да има Grinning

# 384
  • Стара Загора
Благодря на всички!
Днес успешно е спала на яслата, но се е събуждала няколко пъти и не е бил съвсем пълноценен съня, но аз съм доволна като за първи опит.
И Мила иска да яде с прибори, дори току що яде пюре от печени дюля и ябълка сама с лъжицата. Борави еднакво добре с лявата и дясната и си уцелва устата без проблем, но винаги нещата са по-гъсти, не бих пробвала със супа. Вече иска да е по-самостоятелна за някои неща, не ми дава аз да й държа шишето, а иска сама да пие, иска сама да яде и често има сълзи като не й дам. Със свалянето на памперса сме до никъде, но четох доста и  децата сами си казвали като са готови. Тя е само на мама, дада и тати все още, та не очаквам чудеса.

# 385
Браво на Мила! Ще свикне детето Simple Smile
Мисля и аз да почвам да поглеждам в сайта на общината за свободно място в яслата до нас, че май са кът... Важи ли още това да пазиш мястото на детето 3 месеца, след като е прието, т. Е. да отложат тръгването?

# 386
  • Стара Загора
Момичета, дрехите я Лидл са много хубави отново! Взех бялата жилетка за момиче 86/92 като ще й е голяма, но може да се свие иначе 74/80 щеше да й е точно. Страшно меки са. Взех и комплект бодита 74/80, които пък ще са й големи, а 86/92 бяха  огромни.

# 387
Мила е фина дама. Аз взех бодита 92 номер, но ще са му тъкмо, добре че се разпъват повече, за да изкара зимата. На тази възраст се предполага, че носят вече потници и гащички и по-голям номер бодита не виждам. Но на мен бодитата са ми много удобни, кръсчето му е винаги на топло.
Вчера цопа в локвите с ботушите, беше и със зимното яке и днес е болен, с температура. Къде ли съм го простудила. Отново...

# 388
  • Стара Загора
Може да се е изпотил от скачането, а вчера беше доста хладно.
Мила носи потничета, в яслата не се носят бодита и чорапогащници, гащеризони и по-сложни дрехи.
Вкъщи й слагам боди и отгоре суитшърт или елече, за да й е топло на кръстчето, но навън е с потник, блуза и яке.

# 389
Голяма сладурана е Мила Simple Smile

А аз да се отчета за онзиденшния ни преглед, децата са 82/81 см и 10,200/10,000 кг в полза на младежа. Биха им Пентаксим, май е последната ваксина, в резултат на което са доста кисели вече два дни, а може от зъби да е. По цял ден тръш и мрън, рев на почивки за щяло и нещяло, редуват се...

Много ми хареса северното сияние, мислех че е синьо а то е зелено Simple Smile

Този път се въздържах от покупки в Лидъл, исках панталони за в къщи, но не ми допаднаха, бодита съм взела по-рано 86/92 (вероятно са им големи) и ще се огранича с тях.

Общи условия

Активация на акаунт