Бизнесмени на по-ниско ниво,тип ресторантьори и магазинери,лъжат и крадат държавата.Тр.договори на персонала вечно на 4ч.,а работят по 12-16ч.Дали от инспекцият по труда не знаят?Знаят и се правят на ударени.Най-много да си поискат почерпка.Същото и с НАП.Масово управители не разрешават на персонала всичко да се маркира,пък ако дойде проверка ще почерпи.
Или имат два касови апарата,един истински и един за парлама.За много вървежен р-т са ми казвали,че сервитьора трябва да прецени клиента и според това да реши на коя каса да маркира.Тук не смогвали с проверките,да си искаме бончето.Искаме си ги,но и доста не държат на товаДа сигнализираме нап..Сигнали се подават с всички лични данни,егн,адрес и не знам какво.Защо в др.държави може да са анонимни?А тук да им помогнеш да те открият по-лесно да си отнесеш бой или заплахи.Ще ми настояват за мин.заплата 314лв.Абе,льольовци за 6м.тока поскъпна два пъти,газ и не знам какво.На билета в София опищяха,че и 1,60лв. не покрива разходите за ''услугата'',ама хайде от тях да мине.Бизнеса не можел да си позволи увеличение на заплатите...Обаче всички бизнесмени и на едрият бизнес и на бакалският,шефовете са с автомобили джип или мерцедес.Щом няма протести,така ще е.Магарето носи,колкото го натоварят.
Препоръчани теми