Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви терапии за коса използвате и какви са ефектите от тях?
Как да се справим с изпотяването и бързото омазняване на косата през горещите дни?
Използвате ли превантивни мерки за предотвратяване на есенния косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви терапии за коса използвате и какви са ефектите от тях?
Форумът обсъжда различни лечения за коса, включително домашни маски с масла, търговски маски, ампули и специализирани продукти като еластизатори, балсами и шампоани. Потребителите съобщават за положителни резултати от тези лечения, като подобрено състояние на косата, намалени разцепени краища и повишен растеж.
-
Как да се справим с изпотяването и бързото омазняване на косата през горещите дни?
-
Използвате ли превантивни мерки за предотвратяване на есенния косопад?
-
Какво да очаква човек след две употреби на двуминутния афоджи реконструктор от рибката?
-
Кои масла са подходящи както за омазняване на косата, така и за осигуряване на дълготраен аромат?
Направих си маслената маска, за дължините сложих рициново, бадемово,кокосов, ленено масло, глицерин, малко вит А, Д и Е. В корените само витамините и няколко капки стимулант на Икаров. Този път навлажних дължините и сложих по-голямо количество от маслата, сложих шапка за баня и увих с хавлия. За грях малко със сешоар, за съжаление стоях само около час с маската. До тук добре, но накрая май предобрих нещата
За да се отмият по-добре маслата реших да мина първо с една маска, която нещо не ми харесва и не използвам, после със шампоана на секси хайр и накрая сложих доста балсам, като преди него добре изцедих косата с кърпа, по стоях с него около 10мин. Отмих и изплакнах с вода с оцет. Реших този път да не слагам термо защитата защото ми се струва, че ми втвърдява малко. Та поизсуших и сложих олиото на Марокан, ето тук вече май прекалих, усетих косата утежнена и по-твърда веднага (може би сложих много). Изсуших и се ядосах, че косата пак не е достатъчно хлъзгава и подредена и от къде ми хрумна не знам, но сложих на връхчетата съвсем мъничко phyto 7,в първия момент ми се стори, че омекотява, но после все едно нищо. И сега пак съм разочарована, косата ми изглежда гъста, но с фризита иии няма и помен от подреденост и живинка
какво не ти е наред с косата,бе,момиче? Гъста ти е, дълга е,има блясък,радвай й си се,поддържай си я и си свиркай
Имам усещане,че на жените все нещо не ни е в ред и сами си търсим дертове там,където ги няма
И така вече е доста по-добре, макар и не по естествен начин
На мен ми се образуват постоянно и някакви възли в косата и дърпам яко с четката, скоро може да се налага перука да си взимам.
Между другото на мен тези маслени маски ми помагат със заплитането, определено!