Грижи за косата - Тема 99

• 52 929
  • 357
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте.
Аз искам да попитам някой ползвал ли е този шампоан
https://www.google.bg/search?q=%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0 … rc=A7tpCBOeH0tnZM:

Дават го за растеж на косата.Някой ползвал ли го е и какъв е ефекта.На мен ми се вижда доста пари и все още не сме да го купя.Иначе из интернет има добри отзиви.

# 76
  • София
За растеж на косата най-голям ефект има тривитаминола, ама е малко тегава работа.

# 77
  • Пловдив
За растеж на косата най-голям ефект има тривитаминола, ама е малко тегава работа.

Тривитаминол съм ползвала преди 3-4г и наистина имаше ефект.Но сега нямам време за домашни маски,затова търся друг лесен начин за растежа.

# 78
  • Велико Търново
Did-ko, при мен косопада не е спирал от месеци, да не кажа повече от година - намалява, увеличава се, не съм спирала с противокосопадните продукти; диети не пазя, не знам вече..На 40 год.съм и съм наясно, че няма да е като на 20 състоянието на косата, боядисвам се всеки месец/ заради бялата коса, не заради цвят/, гена ми също е лош - майка ми е с много тънка, капеща коса; не се подлагам на топлинни обработки - нито преси, нито маши, сешоар...
Gabriella, много ти благодаря за линковете bouquet не ми се поръчва от iherb, но ще потърся тук някакъв цинк, селика не съм виждала  Rolling Eyes
За маслените маски - аз не мога да кажа дали при мен има ли ефект, или не, защото съм много нередовна - правя на месец по веднъж, вярно, че не забелязвам особен ефект след измиване, и че много коса ми пада при нанасяне и след измиване / то беше и една от причините да ги спра/,но трябва да зачестя употребата и ще видя резултат ще има ли.

# 79
От какво ти пада косата при нанасяне на маски? Аз като ползвам мед, става така - заради консистенцията просто, скубе се ужасно.

# 80
  • Велико Търново
Втривайки маслата в скалпа, пада коса, и то доста - една топка като голям орех събирам.

# 81
  • В полите на Пирин планина
Капенето може и да е хормонален проблем. И моята коса поизтъня и намаля през последните години. Отдавам го на боядисването / и аз заради белите коси / и на възрастта - на 43 съм. Лично мое мнение, но на мен редовното нанасяне на домашни маски ми е единственото спасение. Ползвам и професионална козметика за коса, но не редовно, защото не виждам коренна разлика при ползването ѝ, а и заради цените, все пак. Маската на Епруваж съм си я заплюла и най-скоро ще си я взема. Обичам да имам нещо професионално в арсенала за коса. Харесвам шампоана за растеж на Медисютикълс и този за фоликулите на Напура.

# 82
  • София
.......
За маслените маски - аз не мога да кажа дали при мен има ли ефект, или не, защото съм много нередовна - правя на месец по веднъж, вярно, че не забелязвам особен ефект след измиване, и че много коса ми пада при нанасяне и след измиване / то беше и една от причините да ги спра/,но трябва да зачестя употребата и ще видя резултат ще има ли.
Аз правя маслени маски по скалп и дължини - два пъти седмично в продължение на повече от 2 месеца ... освен голямата топка падаща коса, до сега друг резултат не видях и спирам тези по скалпа, по дължините продължавам, че иначе много ми се накъсва косата. Борбата с косопада продължава, за съжаление не в моя полза .....

# 83
Всякакви масла съм спряла,  шепа  коса ми пада от тях, и друг ефект не видях #Cussing outзатова само на професионална козметика и еластайзера на Филип Кингсли WinkСега очаквам тази терапия с нетърпение
http://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-vazstanovyavane-i-zashtit … ticals%20Strenght

# 84
  • Бургас
Препоръчително е предварително да се изследва цинка ,преди употреба.Иначе се пие в комбинация с мед .Този е добър https://bulvit.com/tzink-helatiran-s-med-15-mg.html.За силиций https://www.nowfoods.com/supplements/silica-complex-tablets.

# 85
  • Велико Търново
DELI2, ще чакам с нетърпение да разкажеш за терапията, звучи много добре Flutter Ти с трите стъпки ли се сдоби, така както е описано?

Купих си цинк на Валмарк, 15 мг., сега видях твоите предложения, avella bouquet , без мед е, следващият път ще взема от комбинирания.

# 86
*Biskvitka*, нямам първата стъпка, тази терапия е  втората стъпка, но ще я нанеса след измиване с някой от шампоаните си, и третата стъпка нямам Laughingще завърша с балсам  Laughing
Ще преценявам по втората стъпка дали да набавя и с другите две Laughing Simple Smile Simple Smile
Тази терапия е течна, мога да ти отлея малко количество за проба Simple Smile Утре съм на фризьор за корени, та се чудя дали след това  да изчакам  няколко дена и да направя терапията, може би ще е по-добре да не веднага след боядисване newsm78

# 87
  • Велико Търново
Пиши ми като я пробваш и ще се разберем Hug

# 88
  • София
Момичета, препоръчайте ми някакъв продукт за по-лесно изправяне на коса и да седи по-дълго време "мирна" и права.  Rolling Eyes

# 89
Каква ти е пресата? По мое мнение това е водещото. Е, и да няма влажност - има ли, няма сила на света, която да ти помогне.

Общи условия

Активация на акаунт