Грижи за косата - Тема 99

• 52 939
  • 357
  •   1
Отговори
# 90
Момичета , някоя от вас ползвала ли е настойка от бръшлян за косопад?
С масла и без масла капе като за световно,постоянно топки косми и вкъщи и в офиса.

# 91
  • Стара Загора
1. Какви терапии правите и как ви се отразяват (домашни маски,купешки маски,различни видове ампули и т.н)
Правя си маска с хума, тъй като моята коса се омазнява много бързо.

2. Как се борите в жегите с изпотяването и по-бързото омазняване?
Ами как ... няма спесение, по-често миене, сух шампоан и това е! Дори си подстригах  косата това лято (не заради жегите Grin имах нужда от промяна просто), но и това не помага, може би ми е една идея по-леко...но дотам!

3. Използвате ли превантивна грижа против есенния косопад? Каква?
Не, а вече трябва да се замисля - 1септември е!

# 92
  • Някъде там
За косопад интересен шампоан!

https://www.facebook.com/trstoki/

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 23:33 от <Капризче>

# 93
Момичета, един въпрос за боя.. Някоя от вас да е махала рижави (медени) оттенъци на косата с боя в пепелната гама? Гледах една блогърка в youtube, която обяснява как със същия новер боя, но в пепелната гама (тъмно русо пепелно или светло кестеняво пепелно) може да покрие рижавите коси без да е необходимо обезцветяване... Сега ми е интересно дали е истина и какъв ще е резултата в действителност?!?Rolling Eyes

# 94
При мен след няколко миенета се появява отново отенъка за жалост.

# 95
  • София
Момичета, един въпрос за боя.. Някоя от вас да е махала рижави (медени) оттенъци на косата с боя в пепелната гама? Гледах една блогърка в youtube, която обяснява как със същия новер боя, но в пепелната гама (тъмно русо пепелно или светло кестеняво пепелно) може да покрие рижавите коси без да е необходимо обезцветяване... Сега ми е интересно дали е истина и какъв ще е резултата в действителност?!?Rolling Eyes
Аз за да махна рижавия оттенък слагам в боята тонер на Престиж BB02, и след 2-3 измивания пак се мажа с него Simple Smile Помага временно.

# 96
Момичета, а знаете ли друг метод по-траен за премахване на медени оттенъци? Аз мислех, че с боята ако се наслои няколко поредни боядисвания ще се махне рижото... ooooh!

# 97
  • София
Мисля утре да измия косата с ДПШ и след това да направя двустъпковата терапия на Афоджи, въпроса ми е след като ще мия с ДПШ има ли смисъл да правя маслена маска преди това или ще бъде "от пусто в празно"...Rolling Eyes

# 98
Не , няма смисъл.

# 99
Мисля утре да измия косата с ДПШ и след това да направя двустъпковата терапия на Афоджи, въпроса ми е след като ще мия с ДПШ има ли смисъл да правя маслена маска преди това или ще бъде "от пусто в празно"...Rolling Eyes
Първо си направи маслена маска и след 1-2 измивания, направи ДПШ и двустъпковата. Според мен

# 100
  • София
Първо си направи маслена маска и след 1-2 измивания, направи ДПШ и двустъпковата. Според мен
Благодаря, момичета, принципно правя маслени маски на всяко измиване, защото връхчетата са ми много сухи, а и имам накъсване, но един път ще пропусна, няма да е фатално...

# 101
За косопада заложих на Дюкре като преди години ми помогна.
Надявам се и сега да помогне.

# 102
Може ли да изкажете мнение за сух шампоан за какво го използвате.Днес гледах клипче с една жена която каза,че го използвала и като лак за коса и придавал обем в косата.

# 103
Сухият шампоан го ползвам за сухо измиване, логично :д Корените ми се омазняват бързичко (имам някакво странно място отзад на тила, което след ставане от сън понякога се случва да е страшно мазно и плоско, тоест косата да е избягала настрани - и това на прясно измита коса), а не искам да премивам дължините. Абе, леко да подобря състоянието на косата, ако нещо не е съвсем на макс - я след сън, я след спорт, я след повечко време на опашка. И леко обем придават, който ми е страшно нужен, но не всяка марка. Прехвалените батист аз не ги харесвам въобще, ефектът с тях е точно два часа, след което косата си изглежда мръсна и мазна.
На Aussi чудото абсорбира като невидяло и дава невероятен обем!! Спокойно мога да изкарам още 2 дни с него, а а аз съм леко маниакална на темата да не ми изглежда мръсна косата, тоест наистина добре се представя, щом си го позволявам.
Минусът е, че се усеща в косата, така че ако си от хората, които това не го търпят - стой далече. Точно него ползвам и като texturizing spray, за да задържа къдрици върху много правата си коса за по-дълго време.
В момента въртя едни нови от ДМ, името ми бяга, 3-4 варианта, все с весели опаковки са, някакви фламингота имат. Върши доста прилична работа. Ако наистина е сериозно положението, смесвам го с Aussi и косата ми е чудна!
Същото важи и за сухия шампоан от новата, ментовозелената серия на Лореал - с глина е.

# 104
  • някъде
За косопада заложих на Дюкре като преди години ми помогна.
Надявам се и сега да помогне.
Днес купих шампоана на Дюкре. Дано помогне, защото много ми пада косата и отгоре вече имам чувството, че скоро ще оплешивея Sad. Иначе ползвах Алпецин, една опаковка изхарчих, сега реших да заложа на Дюкре. Пия и бирена мая, когато се сетя, но е малко несериозна работа от моя страна, рядко правя по някоя маска, или втривам онова от ветер.аптека(изскочи ми от акъла как се казваше). Знам, че е най-добре и ампули и капсули да се пият, но много скъпи...

Общи условия

Активация на акаунт