Грижи за косата - Тема 99

• 52 954
  • 357
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, препоръчайте някой добър продукт за предаване на обем! От кое сте виждали най-много ефект, шампан, спрей, пудра?

# 106
На Aussi чудото абсорбира като невидяло и дава невероятен обем!! Спокойно мога да изкарам още 2 дни с него, а а аз съм леко маниакална на темата да не ми изглежда мръсна косата, тоест наистина добре се представя, щом си го позволявам.
Минусът е, че се усеща в косата, така че ако си от хората, които това не го търпят - стой далече. Точно него ползвам и като texturizing spray, за да задържа къдрици върху много правата си коса за по-дълго време.

Може ли линк или снимка на това чудо?

Сухите шампоани са макс за ден естествено, за закърпване на ситуацията. Ако я не я измиеш естествено, че ще изглежда по-мръсна, колкото и сух шампоан да пръскаш.

# 107
Здравейте, момичета 🙂 За първи път се включвам ☺ Имам доста дълга коса до кръста. Сравнително тънък косъм, но доста гъста. Боядисана, защото след раждането нещо много побелях Joy Правя си предимно домашни маски с кокосово масло, бадемово масло и използвам екстракт от чаено дърво капвам малко в шампоана. Използвам серията на Алтерна Бабмо Шайн и крема им с хайвер. Честно казано не съм толкова впечатлена. Фризьорката ми уж с тях ме ние, но в къщи не ми се получава така 😂 Косопад имах доста, незнам от раждането или на друга основа беше, но доста ме измъчи... в крайна сметка усетих подобрение, когато започнах да приемам витамини. Доста търсих и проучвах и се спрях на една американска марка, за която прочетох хубави отзови и в чуждестранни сайтове 

http://conte.bg/shop/hranitelni-dobavki/мултивитамини/eve-womens-multiple-vitamin-120-vcaps/

# 108
[
Скрит текст:
quote author=Самсара link=topic=990011.msg35623028#msg35623028 date=1506845071]
На Aussi чудото абсорбира като невидяло и дава невероятен обем!! Спокойно мога да изкарам още 2 дни с него, а а аз съм леко маниакална на темата да не ми изглежда мръсна косата, тоест наистина добре се представя, щом си го позволявам.
Минусът е, че се усеща в косата, така че ако си от хората, които това не го търпят - стой далече. Точно него ползвам и като texturizing spray, за да задържа къдрици върху много правата си коса за по-дълго време.

Може ли линк или снимка на това чудо?

Скрит текст:
Сухите шампоани са макс за ден естествено, за закърпване на ситуацията. Ако я не я измиеш естествено, че ще изглежда по-мръсна, колкото и сух шампоан да пръскаш.
[/quote]

https://www.enzo.bg/aussie/aussome-volume-sukh-shampoan-za-tnka-kosa-bez-obem/

# 109
Извинявам се, че не е по-темата, но съм се замислила за велкро ролки за коса, които придавали обем. Някой дали е ползвал? И от къде мога да си купя?

# 110
  • София
Извинявам се, че не е по-темата, но съм се замислила за велкро ролки за коса, които придавали обем. Някой дали е ползвал? И от къде мога да си купя?
По втопия въпрос - виждала съм в Лили и Дм , под гребените седят, по квартални парфюмерии също Peace

# 111
Много благодаря! 🎉 ще ида да взема и като стана една обемна Joy

# 112
Мами, привет!

Какво мислите за продуктите на http://www.hairfinity.com/de/de/ ?

# 113
# 114
Домашния еластайзър само по краищата ли се нанася или и в корените? И нагряваш със сешоар след като вече си сложил шапка за баня/фолио?

# 115
  • София
Домашния еластайзър само по краищата ли се нанася или и в корените? И нагряваш със сешоар след като вече си сложил шапка за баня/фолио?
Аз нанасям на корените също, не слагам шапки и не загрявам, седя поне 2 часа.

# 116
  • Варна
 До коса и скалп е. Ако бързам и нямам часове за клечене с него слагам шапка и загрявам. Ако ли не свивам на кок и спя с него. Нанасям и в корена с масаж,но някой момичета се оплакват,че после бързо им се омазнява корена..... Та пробвай. Много е полезен за скалпа и корените,ако ти понася цапай смело.

# 117
Благодаря  bouquet

Значи то е като е като маслена маска. Плескаш масла, слагаш шапка и стоиш колкото искаш.

Това ли е рецептата: рициново масло, глицерин, зехтин/ бадемово масло и по желание вит. А?

# 118
  • Варна
 Да рецептата е глицерин и масла каквито ти душа иска и коса обича  Laughing.

# 119
Да рецептата е глицерин и масла каквито ти душа иска и коса обича  Laughing.

Значи тайната съставка е глицерин  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт