Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви терапии за коса използвате и какви са ефектите от тях?
Как да се справим с изпотяването и бързото омазняване на косата през горещите дни?
Използвате ли превантивни мерки за предотвратяване на есенния косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви терапии за коса използвате и какви са ефектите от тях?
Форумът обсъжда различни лечения за коса, включително домашни маски с масла, търговски маски, ампули и специализирани продукти като еластизатори, балсами и шампоани. Потребителите съобщават за положителни резултати от тези лечения, като подобрено състояние на косата, намалени разцепени краища и повишен растеж.
-
Как да се справим с изпотяването и бързото омазняване на косата през горещите дни?
-
Използвате ли превантивни мерки за предотвратяване на есенния косопад?
-
Какво да очаква човек след две употреби на двуминутния афоджи реконструктор от рибката?
-
Кои масла са подходящи както за омазняване на косата, така и за осигуряване на дълготраен аромат?
,аз въпреки многото грижи мога само да мечтая за такава коса.
Иначе не знам колко ще е от полза, но бих опитала маски с гас, мас и оцет. Като малка много страда с пусти въшки една да има в мен скачаше и тъй като тогава нямаше разни препарати от 3ти до 5-6 клас всяка събота видях с такива смрадове на главата по 2-3 часа уж за профилактика, не знам до колко помагаше за въшки те, но косата ми беше станала уникална, тежка, бляскава, здрава, абе пълна с живот, и растеше бързо. Имала съм моменти в които я подстригвах на черта до раменете и до другата година по същото време си възвръщаше дължината (почти до кръста). Сега не иска и да расте, преди 4 години една фризьорка ме скъси (по грешка) до раменете и ей до сега чаках да стигне обичайната дължина, е стигна я, но не ще да расте повече, от година не е дръпнала и сантиметър. Като ходя за връхчета (защото много цъфти) израства за няколко месеца колкото е отрязана и пак става за рязане
Много се разговори нещо, извинявам се