Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви терапии за коса използвате и какви са ефектите от тях?
Как да се справим с изпотяването и бързото омазняване на косата през горещите дни?
Използвате ли превантивни мерки за предотвратяване на есенния косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви терапии за коса използвате и какви са ефектите от тях?
Форумът обсъжда различни лечения за коса, включително домашни маски с масла, търговски маски, ампули и специализирани продукти като еластизатори, балсами и шампоани. Потребителите съобщават за положителни резултати от тези лечения, като подобрено състояние на косата, намалени разцепени краища и повишен растеж.
-
Как да се справим с изпотяването и бързото омазняване на косата през горещите дни?
-
Използвате ли превантивни мерки за предотвратяване на есенния косопад?
-
Какво да очаква човек след две употреби на двуминутния афоджи реконструктор от рибката?
-
Кои масла са подходящи както за омазняване на косата, така и за осигуряване на дълготраен аромат?
Мисля и аз да си го взема за превенция.
. За сухите връхчета мисля,че маслената маска с глицерин/викаме и домашен еластисайзър/ ще помогне. Свикни да я правиш веднъж седмично. Не втривай в корена след като те притеснява омазняването. Относно оредяването....съветът ми е да вземеш някаква грижа за скалпа. В смисъл нещо,с което да стимулираш малко фуликулите. Нещата,които аз харесвам са ампулите на Напура/Анаген,Стамиген/,серумът на Епруваж/,удължаващия елексир на Алтерна. Това са все профи продукти,но дори и нещо по-бюджетно да вземеш от сорта на ампулки на Алфапарф пак ще е от полза.
, но косата ми стой пригладено и нежно, та си ги поръчах сега от черния петък. Иначе явно косата ми не обича протеин (или не съм случила на моя), но пък и хидратацията явно й е малко в повече, та ще съм мнооого благодарна ако можеш да ми препоръчаш нещо балансирано. А косата ми не е много третирана наистина, много много рядко използвам преса или маша, само зимата суша със сешоар. Но вече имам бели косички (ген) и се престраших да я боядисам, за сега вече трети месец от тази така плашеща за мен процедура, но за щастие не забелязвам вреди
все си мислех, че са хидратиращи Епруваж. За съжаление подарих всичко което ми беше останало от Алтерна, ще трябва да купя друго (но все пак предпочитам тях за сега да ги избягвам). А кои се водят балансирани?
. Много много добър и като бонус е с насоченост грижа за скалпа. Неко спокойно можеш да го комбинираш с всяка маска. Перфектно балансиран е.
и изсветлена до ниво 10.