Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 794
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, за малтофера да ви кажа, че после при изхождането по голяма нужда, изпражненията са много тъмни, към черни. Да знаете, че е от него, да не се стреснете, че нещо ви има.

# 496
Добре, че си ти.. взех да си мисля, че нещо не ми е наред

# 497
Айде и аз да се оплача, от 30 минути ме боли много гадно от ляво но горе, не ниско долу. Много странно щото бебето не е там, краката са му отдясно, отляво е гърбнака доколкото го видяхме онзи ден де. Ама е чак една болка която.към гърба горв в ляво отива,.изпих едно нош.па, мога ли да взема второ скоро ако не ме.отпусне. Много гадно,.нямам идея от какво ама не ми прилича на контракция това.....на моменти направо ме срязва...Cry Дано мине и се окаже че всичко е просто временно.

# 498
Момичета ,аз се върнах от тоновете . На бебето тоновете са супер ,но аз имам на 10 Мин контракции 😁 Не е хубаво ,че ги има ,но не е и нещо което да приемем за голям проблем . Започвам всяка седмица засичане на тоновете и лекарката каза ,че бебето върви едро. Най-вероятно,ще раждаме секцио ако продължава така . А бабуната която мислех ,че е дупе или глава била ръчички свити на юмрук 😁😍

# 499
Краката ми са мекици днес. Вчера имах мускулни спазми. Утре кой знае :Д .

# 500
Може и две но-шпа едновременно да се пият. Като максимума е 3х2 на ден. Може и всеки ден при нужда. Може и по едно само на няколко пъти. Като бременна втори път с контракции съм запозната. То по-добре да не бях, ама...

# 501
Питах я за но-шпа дали да пия и тя каза само при нужда ,да не е системно . Не го харесвала много . Нз какво имаше предвид ,но така или иначе по цял ден си ме боли , със или без но-шпа все тая 😁 А за краката нямам коментар ... нз изобщо дали има лек за тях 😁😁😁

# 502
Няма лек. Всичко ползвах. Аз нося само едни сандали.. Не знам какво ще правя като се захлади.От 39ти номер станах 41!!

# 503
Мен продължава да си ме боли, пеитеснява ме факта че като се разхождам и взимам душ ми е по-добре което ми мяза на контракции. От друга страна ме боли буквално само от ляво и то в страни, от дясно и ниско долу съм ок пък си спомням родилните бяха по цялия корем и ниско долу. Пих две нош.пата,.2.магнерота,.взех душ, дано ме отпусне че иначе беш.към болницата:(

# 504
При ношпа максимума е 3х2, както е писала Zimaaa. В началото на бременността (още след трансфера) ми беше изписано в комбинация с бусколизин 3х2.
Иначе ношпа не се препоръчвало след 35-36 г.с., защото изглаждало шийката.

# 505
Ема да не те натиска бебето някъде Sad родилни контракции не са . Не ти давам ! Ще чакате още Simple Smile
А иначе и аз от 39 сега съм 41,като не всеки модел ми става . След като си купих едни чехли на които пробий още дупки за да са широки ,вчера си взех и едни кецове от велур с мемори стелка . Е ,отдавна не бях усещала да ми е  така свободно на краката 😂😁😁

# 506
На мен баща ми ми донесе страхотни маратонки от Америка с мемори пяна..Ама мнооо лилави Simple Smile Не ходят за всеки тоалет Simple Smile

# 507
Това за изглаждането на шийката не го знаех. Ще го имам предвид.

Ниско долу в ляво са червата. Най-вероятно от това те боли. Ако имаш запек или газове например, може от това да е.

# 508
Ношпато аз го пия предимно вечер,макар че предния път ми казаха щом имам контракции да го пия по 3 пъти на ден заедно с Магнерота.Аз обаче продължих да си го вземам по моя си начин.Притеснявам се да не се „пристрастя„ и да спре да ми действа,затова така само при нужда ношпа.По леките болки си ги търпя,но вечер понякога не се трае.И аз мислех че не е хубаво да се пие заради шийката,но това е толкова слабо лекарство,че се съмнявам че може да стане нещо от него.И от жк и моя док ми казаха да го пия щом имам оплалквания,само че док е малко скептичен към лекарства и не обича са изписва.Дори каза,че и да пия и да не пия едва ли ще ми помогне.И май е прав.Като не пиех нищо по добре бях.

# 509
Незнам кво е, малко ме поотпусна ма пак от време навреме ме пресича. Може и бебето нещо да притиска, а.може и матката да се разтяга и някой орган да бута. Незнам какво е ама много се надявам да не са контракции..корема ми е средно мек но не е твърд. Стискайте палци да ми се размине....

Общи условия

Активация на акаунт