8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте мами ,ние преди 2 дни се върнахме от морето  ,младежът  ходи два пъти един път с баба и дядо и сега с нас.Купени са дрехите ,всичко за училище ,тетрадки  без учебниците .Останаха и маратонките  да купим.Имаме си и нова раница.

# 406
  • Пловдив
От ясно по-ясно стана, че четат форума Satisfied

# 407
Нормално е да искат да е с униформа на снимките за училищните документи.
И в нашето учиилще е така.
Аз чакам да му взема ризите тази седмица и да го засиля  да се снима.
Ами не е нормално, ако не продължаваш в същото училище и още нямаш налична униформа. Айде да не чакаме всичко за снимка на 18 септември във фотото, ако изобщо до тогава има някакъв елемент на униформата!

# 408
  • гр. София
peneva_a, и аз съм на същото мнение +1  Peace
Нашата униформа за по-топлите дни още не е готова  Sad Май ще трябва аз да се обаждам във фирмата. Когато купихме ризата с дълъг ръкав в края на м.юли 
Скрит текст:
имаше останали единични бройки за момичета
служителката обеща тениската с къс ръкав тип "Лакоста" да бъде готова до началото на м.септември и през първата седмица от месеца да ми се обади да отида да я взема... Още съм в очакване  ooooh!

# 409
Мама Мими, дано еи е готово всичло навреме.
На мен ми дадоха номер на магазина на фирмата за униформи.
Казаха да звъня периодично,  но ще са готови навреме.

# 410
Ние вече сме подготвили тетрадките, обувки, тениски, блузи- за нейна радост униформи няма. Трябва да минем през мола да купим дънки само, но като знам претенциите й ще ходи сама с приятели да си избере и после аз само да ги платя. трябва да поръчваме нови очила, че пак си качи диоптъра, но сега иска нова рамка и трябва да си избере и ще е чудене до последния момент, също и за снимка трябва да отидем. Родителската среща ни е на 13-ти ще видим какво ще кажат за учебниците.

# 411
Нищо не знаем още за родителска среща.
Дано поне списъци на класовете и класни ръководители да качат на сайта.

# 412
  • гр. София
Чиби,
Ние вече разполагаме с информацията за разпределението на учениците по класове. РС е насрочена за 11 септември. Само класните ръководители и учителите по всички предмети  очакваме да ни се представят  Peace

# 413
  • Пловдив
При нас също вече са разпределени класове, класни. Разпределили ги по бал в двете немски паралелки, предполагам и учебници са избрали, ама нищо не качват в тоя пуст сайт.

# 414
Току що звънях до 2АЕГ, не са определили дати за родителски срещи, имат училищни съвети всеки ден тази седмица и... да следим информацията на сайта. Потвърдиха ми, че униформите няма да са готови (още юни ни казаха "най-рано октомври"), за откриване на учебната година "Както си се харесват децата!" Wink
По класове са разпределени още с приема, всеки клас е с различни 2, 3, 4 профил Simple Smile Класните ръководители ще ги разберем по-късно.

# 415
  • гр. София
Току що звънях до 2АЕГ, не са определили дати за родителски срещи, имат училищни съвети всеки ден тази седмица и... да следим информацията на сайта. Потвърдиха ми, че униформите няма да са готови (още юни ни казаха "най-рано октомври"), за откриване на учебната година "Както си се харесват децата!" Wink
По класове са разпределени още с приема, всеки клас е с различни 2, 3, 4 профил Simple Smile Класните ръководители ще ги разберем по-късно.
peneva_a, много добра приятелка на щерката
Скрит текст:
още от детската градина
ще учи във Втора английска гимназия - АЕ, НЕ и биология май беше паралелката... newsm78

# 416
Мойте сладури бягат от немския като дявол от тамян Smiling Imp
Виж, испанския им е по сърце, нооооо английски първо, после втория Wink

# 417
Здравейте.
Съвсем ви изпуснах.
Амбър, весело и слънчево моренце!!
Добре, че влязох да ви изчета, та малко да ме нахъсате да се задействам с подготовката за училище. Ние снощи се прибрахме от море. Мъжа ми сутринта замина в командировка. Прескачам още куфари и пликове с багаж.
Набора е някъде.
Не се вълнува за нищо, освен за предстоящия фест в ИЕЦ идния уикенд.
Хвърлих едно око на сайта на училището, пише, че в момента е в процес на обработка. Има списък с учебници, няма да купувам нищо засега. Може би от "Алея на книгата" другата седмица, там излизат всички издателства обикновено.
Не са ме поканили на родителска среща, но пък господина ще има Час на класа в 8.30 на 15.09.2017г.
Утре ще го завлека на тест по НЕ, да определи нивото, въпреки че той иска да почне от А1, всичко бил забравил тази година.
Зъболекар също предстои......

# 418
  • София
Само десетина големи тетрадки с различна дебелина, пакет подвързии, етикети и химикали съм купила.
От НГДЕК още чакаме вест в коя паралелка ще е наборът и какъв език ще изучава. Това би трябвало да се изясни между 10 и 14 ти този месец. Всичко друго ще се случва след това.
Моят син също ще ходи на изложението в ИЕЦ. Много се вълнува.

# 419
  • София
  И моят ще ходи на Comic Con-a! Само че малкият.  Joy Joy Joy Наборът е малко на море. Почти... Wink

Общи условия

Активация на акаунт