Както искаш, не претендирам за авторски права. Ако смяташ, че с нещо биха били полезни.

иначе някъде бях чела за позицията на възлите ми че била при кралицата същата или при баща й не помня
и в още милион хора най-вероятно
но нещо с кралското го бяха обвързали пак 🤔

Въпреки всичко силно вярвам, че тези на пръв поглед негативи ми носят богат и ценен опит и успявам дори да им се насладя, колкото и странно да звучи. Знам че това са усещания, които макар и да се смятат за лоши в дуалистичния свят, в който живеем, имат своя смисъл и значение и се научих да се приемам такава, без да се самообвинявам.
И майка ми, и баща ми са учители / преподаватели. Да са ми живи и здрави, но освен любов към учението са ми докарали и куп други неща, честно казано... Не обичам дисциплината по военному. Не си възпитавам детето строго, общо взето по-скоро съм либерална като родител.
В много карти има такива и там попадат планети. Може да са привидно потиснати, но с потенциал за изява, който може да се отключи в даден момент. Няма смисъл да се говори общо, но като изследваш картата си спокойно и стъпка по стъпка - ще направиш изводи за себе си
За тебе няма да кажа такова нещо. 
Препоръчани теми