Много мина, мъничко остана, скоро ОКТОМВРИЙЧЕто ще гушка мама! - Тема 10

• 30 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
За Б12 и аз си помислих че може в него да е проблемът.В понеделник съм на изследвания и МБ.Мисля след това направо да отскоча до Лина да си пусна промо пакета за анемии.Обаче ако излезе,че е от б12, едва ли ще намеря лекар във Варна,който да му обърне внимание.Като ги знам какви са..ще ме питат защо изобщо съм го пуснала.
На този стерелизатор на Кенгуру съм му хвърлила око от доста време.Ако ще купувам стерелизатор,него ще е. Wink
Аз също съм от Варна и пуснах в Лина този пакет за анемии. Б12 излезе 182, фолиевата също ниска....аг не обърна никакво внимание. Утре съм решила да ходя при личната

# 106
И аз да се оплача, чокучих първите си болезнени контракции, сега съм се нагъчила с две нош-пата и два магнезия ама болката си беше ниско долу и в кръста. Сега поотминаха нещата с топла баня и лекарства ма тоя път това са си контракции:( Дано е норално отвреме навреме да получаяа човек в 7-ми месец болезнени контракции. Час и половина ме боля на пресекулки, не съм засичала дали е било на равни интеряали или не ама не беше приятни.Най-съранното е че не чувствах корема на топка просто болка, а реално може от болката да не ми е направил впечетление корема че се свива. Много пак се притесних, такива неща не са ми се случвали хора с първата бременност. С нея буквално първите болежко дойдоха един час след като ми се спука мехура в 9-ти месец. На някоя от вас случвало ли и се е вечв, чета все че имате болезнени кон тракции ама така както аз ги описвам ли са ви?

# 107
Ема мойте бяха точно болка,като преди цикъл . Лекатката ,като чу веднага ме извика на запис и той показа контракции на 10 минути . Това не и хареса ,било рано ,а това ми беше 33+3 . Днес не ми отчете апрата ,но и болки нямам тези дни. Най-добре си направи тонове

# 108
Аз от няколко дни поне веднъж дневно усещам леки менструални болки. Търпят се, не са и продължителни и само по веднъж, най-много два пъти в деня. Стефи мисля беше с подобни контракции още от началото на второто тримесечие. Аз съм в 33+2, а ги усещам може би от 32 седмица, началото на 8ми месец.

# 109
  • София
Аз не съм получавала още контракции.
Аз миналия път ел помпа на Томи типи ползвах и сега мисля да си поръчам от ибей една.

# 110
И аз пак имах контракции преди малко, направо ми спряха дъха.
Глътнах две ношпа и два магнезия, поотпусна ме малко.
Какво е това чудо, до онзи ден бях като кон, нищо ми нямаше, сега е ужас !
В 34+1 г.с. съм.

# 111
Значи е нормално Simple Smile отново повечето усещаме едно и също неразположение Simple Smile

# 112
Имам, но безболезнени и то в момента. Ще пия магнезий и лягам. 33+3 съм аз

# 113
Да,права е Тони.Аз съм с болезнени контракции,от няколко месеца си ги влача.На всеки преглед се оплаквам на док,а той нормално било,нямало нищо притеснително.Сега обаче са по—продължителни и болезнени и бебчо е наедрял и всяко негово по рязко движение ми причинява болка.Голям ритльо е. Simple Smile Много почва да ме боли ниско долу като започне да мърда,сякаш ще изпадне.

# 114
Аз днес имах болки долу в ляво, където попринцип са яйчниците. Не знам дали са контракции или не. От другата седмица съм и аз на тонове. Сега съм 32+2

# 115
  • София
Мен долу вдясно ме свива понякога жеСтоко. Аз се притеснявам да не се случи да помна да раждам и мъжът ми е на работа, че няма на кой да оставя синът.

# 116
Писах писах и май нищо не съм побликувала. Та исках да кажа че аз подготвителни контракции много рядко имам. Но тази вечер определено си бяха болезнени. Но бяха както Стефи казва като менструални болки, продължителни и не на интервали сякаш. Спомням си като тръгнах да раждам, беше една остра пробождаща болка кояти държеше 40 секунди, после отпускаше 20 и айде пак.

# 117
  • София
И аз така мислех да ти кажа. Най- тъпото е, че свекърва ми живее на 15 минути от вкъщи, но онзи ден заяви , че като го вземела какво да го правела. Grinning

# 118
Момичета възможно ли е от тези ампули за хемоглобин да повръщам ? Днес се насилих на 2 пъти да ям месо и сега тъкмо излизам от тоалетната с нежелана реакция Sad признавам ,че сега на вечеря едвам преглъщах. Не ми се яде месо и това е... но заради бебето искам да се насиля . Тайно се надявам да е от ампулите. А и днес ми биха инжекция за дрибчетата на бебето . Но аг не ми каза такава странична реакция ,каза само болка в дупето и розови бузки

# 119
  • София
Като не ти се яде месо не го яж бре. Азсъм вегетарианка като гледам всичко ни е наред. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт