Много мина, мъничко остана, скоро ОКТОМВРИЙЧЕто ще гушка мама! - Тема 10

• 30 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
В петък си дойде, да. То и за това дадох малко отсъствие Grinning
Днес се скарахме за сефте, как да сме, всичко е наред, точно като в доброто старо време Stuck Out Tongue Winking Eye

# 631
Щом сте се джафкали значи всичко е наред как си трябва да е . Разкажи как го посрещна ,как той се разчувства....първоначално смееше ли да пипа коремчето ,как му реагира Simple Smile много ли плака ?

# 632
ММ не е от тия, дето си показват чувствата, изобщо не е плакал. Гушнахме се на летището и ми каза "Много си хубава и много ти отива".
Галеше ми корема вечерта вкъщи и гледаше как се подмята наляво и надясно бебчо вътре. Heart
Вълнува се много, но да плаче - ни най-малко Blush
Колкото до караниците и споровете - аз си знаех, че максимум 3 дни ще сме си мили и ще се започне Mr. Green

# 633
  • София
Момичета, изпрах дрешките и чаршафите с прах Тео бебе лавандула на 30 мин на30 градуса ама изобщо не миришат на изпрано Confused Някой се похвали, че миришели на бебе, как го постигнахте хаха Rolling Eyes Rolling Eyes

# 634
Алекс, не е от праха за пране, гарантирам ти! С Тео бебе и нашите дреха пера, цялата къща ухае от него.
Защо переш на кратка програма - 30 мин.?, пусни ги на нормална. Може от това да е.

# 635
Unknown, не ѝ казах, пак ме хвана яко спек, а и всичко се разви много бързо като влязох в кабинета  Mr. Green Сестрата в залата за тонове каза, че тя ще ми пидготви документите, такава е процедурата, но и аз се чудя в такъв случай АГ-то ти разбира ли го това  Thinking Иначе си ми подготвиха всички документи за раждане там  Blush Другата седмица пак ме вика, тогава вече ще съм в 36 гс и ще може да ми се издаде направление 7 и мисля тогава да си взема всички документи и това да е с Щерев засега.
Александра, вълнувам се, но по-скоро ми е любопитно и нямам търпение вече да си я видя и гушна малката ми душица, но се надявам поне още 3 седмици да си остане вътре  Heart Eyes
Жанче, вчера си мислех за теб и как ли ти се радва ТМ, на теб и на бебчо  Simple Smile и ти на него де  Wink

# 636
Момичета, изпрах дрешките и чаршафите с прах Тео бебе лавандула на 30 мин на30 градуса ама изобщо не миришат на изпрано Confused Някой се похвали, че миришели на бебе, как го постигнахте хаха Rolling Eyes Rolling Eyes

Съветът от майка ми е: 95 градуса, дългата програма за памук + сушилня (ако имаш). От тая термична обработка по-добре дезинфекция няма. Даже ми каза, че после няма нужда и от гладене.

# 637
Алекс,да не би в пералнята да е проблема?Пусни я един път празна без пране на високи градуси да се дезинфекцира.
Аз изпрах дрешките на 40 градуса с програма от час и половина,тази е най кратката програма на нашата пералня.
На почти всичките дрешки,които сме купили на етикетите пише да се перат до 40 градуса,с малки изключения на които пише до 60.С Персил сенситив ги прах без омекотител и ухаят супер.

# 638
И нашите не миришат особено силно на прано,по-скоро на чистичко без да може да се каже че е аромат. Изпрах ги на 40 градуса с програмата за памук (около 2 часа) като я отворих миришеше цялата къща
Оххх какво ми става ? Апетит нямам ,насила ядох вчера яйчена каша колкото да има нещо в този стомах който наистина от 10 сутринта до 9 вечерта не беше приел храна , последните дни иначе ходя по 4-5 пъти до тоалетна , сън не ме лови и сънувам кошмари ако успея да заспя 😁 Май нещо откачам ... Добре,че поне контракциите намаляха иначе щях да се филмирам ,че ще раждам 😂 Една приятелка вчера роди ,а термина и е 08.10 😂😂😂

# 639
С дъщеря ми някой път ме хващаха лудите и перях на 90 градуса. Определено не оцеля всичко. Не виждам защо трябва да се съсипват цветовете с такива високи градуси, като вече се продават дезинфектанти. Сипваш 1-2 капачки и ако трябва пускаш допълнително изплакване, въпреки че те са подходящи и за бебета.

# 640
90° ? Ама това е ужасно много, наистина няма смисъл да се съсипват дрехите.
Аз пера на 30-40° с центрофуга 600 и смятам, че е абсолютно нормално и достатъчно. Особено пък и ако ще се гладят или ще се пускат в сушилня след това.

# 641
С дъщеря ми някой път ме хващаха лудите и перях на 90 градуса. Определено не оцеля всичко. Не виждам защо трябва да се съсипват цветовете с такива високи градуси, като вече се продават дезинфектанти. Сипваш 1-2 капачки и ако трябва пускаш допълнително изплакване, въпреки че те са подходящи и за бебета.
wild poppy, ти на кои дезинфектанти си фен, какво си ползвала досега?

# 642
Само Импресан съм ползвала досега. Чета, че в ДМ имало също някакви добри. Като цяло не мисля да използвам с дрехите на бебето, освен в някакви ситуации, когато съм прала преди това дрехи на каката след езда или пък маратонки. Не че и на тях няма да сложа порядъчно количество дезинфектант, но за всеки случай и на следващата пералня слагам.

# 643
Да, и на мен след силно замърсени пранета ми е идеята да ползвам.

Момичета, вече почва да ме хваща паниката. След среща с толкова много родилки и истории с проблемни раждания/възстановявания направо ... не ги мисля уж, но ми е притеснено, преди фокусът беше да го износя, сега се чудя как ще го родя и после какво ще става. Отделно отново позната роди, бащата са го пускали до асансьорите, а тя нямала сили да излезе да го види, не можела и до бебчето да стигне, че било на друг етаж, направо е съсипана и мен ми е толкова странно всичко, не може това да окей. Направо се отчаях, много гадно ми стана.

# 644
Баш ти смелчагата не се давай на финала Simple Smile разни родилки,разни истории Simple Smile колкото по малко знаем е по-добре,но проклето любопитство Simple Smile моя пък позната няколко часа след секциото са я пуснали при бебето и си е вървяла ,като пич Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт