ПОМОЩ!!! Плот и гръб за кухня!

• 2 737
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Трябват ни най-простите бели плот и гръб за кухнята и се оказва, че сме най-големите каръци, щом като където и да търсихме и избирахме се държаха като пълни лайна, все едно не си отишъл пари да им дадеш!

Това ми е резюмето след като бяхме в:

1. Бриколаж - въобще нямаше каквото търсехме!

2. Практикер - най-зле - чакахме и двата пъти някой да се появи. Първия път не дочакахме въобще, втория път,  след 15 минути чакане, се появи някакъв оклюфал младеж, който го мързеше да диша и пряко сили ни обясни, че циркуляра не работел и не могли да разрежат плота, пък не знаел кога ще го оправили, бил си така от няколко дни! Щял да звъни в другия Практикер да пита те дали имали наличност, 10 мин. по-късно още не си беше помръднал и малкия пръст и ние си тръгнахме!

3. Икеа - една застаряваща госпожа във влага в очите по моя мъж на зададен от мен въпрос относно наличности, ми обясни да съм гледала по-хубаво, то си имало всичко. Пък то се оказа, че това, което ние искаме е изчерпано. По-късно малко по-любезна госпожица, ни каза кога ще е наличен плота, но за да ни било безплатно рязането и кантирането, трябвало да ги купим в ден сряда и покупката да ни е над 500 лв., иначе удоволствието щяло да ни струва 110 лв.!! За тия пари, извинявайте, ама ще седна аз да го режа и кантирам!

4. Роси - троснато държание по телефона тип "Ти пък сега какво искаш???", което ме отказа от по-нататъшни интеракции с когото и да било от тази фирма.

5. Нюман - тук ни казаха, че могат да ни разрежат и кантират плота най-рано в края на септември, понеже шефа им бил в отпуска (???) дотогава! Щото видиш ли, те машините не може да работят явно в отсъствие на шефа!

И понеже вече идеите, нервите и търпението ми се изчерпаха максимално, Ви моля за помощ и/ или съвет!
Благодаря!

ПС. Извинявам се за по-дългото и емоционално изявление от моя страна, ама просто не знам вече къде да идем, за да ни свършат работа бързо, качествено и безпроблемно - така както от нас си искат парите. 

# 1
  • София
Има тема за кухните, попитай тук: http://old.bg-mamma.com/?topic=989668.195

# 2
В някое малко цехче пО ще ви свършат работа, си мисля...
Отвратително поведение на т.нар. търговци и техните служители. Също съм се сблъсквала с подобно отношение - мързи ги да гледат и да си отворят устите. Stop

# 3
  • София
[quote author=teta75 link=topic=992668.msg35455184#msg35455184 date=1503564454]
В някое малко цехче пО ще ви свършат работа, си мисля...
Отвратително поведение на т.нар. търговци и техните служители. Също съм се сблъсквала с подобно отношение - мързи ги да гледат и да си отворят устите. Stop
[/quote]

Така е, просто вдигнах ръце вече! Безкрайно съм възмутена, ама и това не ми помага Grinning

Вашият съвет ми се стори наистина полезен, за което благодаря, но Вие знаете ли някоя по-малка фирма? Просто се опитвам да се ориентирам. Благодаря.

# 4
Едва ли мога да помогна с конкретни данни, а и не съм от София.
В нашия град обаче си има доста такива дърводелски цехове, в които майсторят мебели по поръчка...и са по-отзивчиви, защото гледат да спечелят някой лев, което си е и нормално. А във големите магазини даже не може да стигнеш до началника да се оплачеш...

А кой ще ви слага плота и гърба? Ако е майстор, направо на него възложете да намери и донесе плотовете /след консулт с вас за цената и вида/ ?

# 5
http://www.salex.bg/category/desktops

От тук преди години си взехме всичко са кухнята. Аз съм доволна, имаше грешки, но вероятно са били в проекта.

# 6
  • София
Едва ли мога да помогна с конкретни данни, а и не съм от София.
В нашия град обаче си има доста такива дърводелски цехове, в които майсторят мебели по поръчка...и са по-отзивчиви, защото гледат да спечелят някой лев, което си е и нормално. А във големите магазини даже не може да стигнеш до началника да се оплачеш...

А кой ще ви слага плота и гърба? Ако е майстор, направо на него възложете да намери и донесе плотовете /след консулт с вас за цената и вида/ ?

Аз и моя мъж ще сме майсторите - основно моя мъж, тъй че няма на кого да го възложим като задача. Sad

# 7
  • София
Малка мебелна работилница преди 3-4 г. съм виждала в Младост 1-а, срещу блок 511. До него има музикален магазин.

# 8
Моят гръб и плот са бели. Имам телефон на момчетата, при които се поръчва и монтира. Не знам колко бързате, но ако сте заинтересовани мога да пратя снимка на плота и гърба и от там.да прецените сами.

# 9
  • София
Здравейте,

Много благодаря на всички за реакцията - преслушах повечето варианти и най-бързо и компетентно реагираха Салекс, за което много, ама много ви благодаря!
Бързам да ги препоръчам на всеки, който му потрябва не само плот, или гръб, а и като цяло заготовки за мебели. Режат, разпробиват и доставят всякакви плоскости, като имат богат избор на такива и не на последно място - на достъпни цени (на нас плот, гръб, рязане, кантиране ни излезе 170 лв., транспорта още не е уточнен като цена, но няма как да е повече от 20-на лева). Всичко, което им трябва са размери. Шоурумът им е огромен и се намира на Военна рампа.

# 10
Здравейте,

Много благодаря на всички за реакцията - преслушах повечето варианти и най-бързо и компетентно реагираха Салекс, за което много, ама много ви благодаря!
Бързам да ги препоръчам на всеки, който му потрябва не само плот, или гръб, а и като цяло заготовки за мебели. Режат, разпробиват и доставят всякакви плоскости, като имат богат избор на такива и не на последно място - на достъпни цени (на нас плот, гръб, рязане, кантиране ни излезе 170 лв., транспорта още не е уточнен като цена, но няма как да е повече от 20-на лева). Всичко, което им трябва са размери. Шоурумът им е огромен и се намира на Военна рампа.
Радвам се, че съм помогнала.
Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт