Трябват ни най-простите бели плот и гръб за кухнята и се оказва, че сме най-големите каръци, щом като където и да търсихме и избирахме се държаха като пълни лайна, все едно не си отишъл пари да им дадеш!
Това ми е резюмето след като бяхме в:
1. Бриколаж - въобще нямаше каквото търсехме!
2. Практикер - най-зле - чакахме и двата пъти някой да се появи. Първия път не дочакахме въобще, втория път, след 15 минути чакане, се появи някакъв оклюфал младеж, който го мързеше да диша и пряко сили ни обясни, че циркуляра не работел и не могли да разрежат плота, пък не знаел кога ще го оправили, бил си така от няколко дни! Щял да звъни в другия Практикер да пита те дали имали наличност, 10 мин. по-късно още не си беше помръднал и малкия пръст и ние си тръгнахме!
3. Икеа - една застаряваща госпожа във влага в очите по моя мъж на зададен от мен въпрос относно наличности, ми обясни да съм гледала по-хубаво, то си имало всичко. Пък то се оказа, че това, което ние искаме е изчерпано. По-късно малко по-любезна госпожица, ни каза кога ще е наличен плота, но за да ни било безплатно рязането и кантирането, трябвало да ги купим в ден сряда и покупката да ни е над 500 лв., иначе удоволствието щяло да ни струва 110 лв.!! За тия пари, извинявайте, ама ще седна аз да го режа и кантирам!
4. Роси - троснато държание по телефона тип "Ти пък сега какво искаш???", което ме отказа от по-нататъшни интеракции с когото и да било от тази фирма.
5. Нюман - тук ни казаха, че могат да ни разрежат и кантират плота най-рано в края на септември, понеже шефа им бил в отпуска (???) дотогава! Щото видиш ли, те машините не може да работят явно в отсъствие на шефа!
И понеже вече идеите, нервите и търпението ми се изчерпаха максимално, Ви моля за помощ и/ или съвет!
Благодаря!
ПС. Извинявам се за по-дългото и емоционално изявление от моя страна, ама просто не знам вече къде да идем, за да ни свършат работа бързо, качествено и безпроблемно - така както от нас си искат парите.