Песен за огън и лед 27 - The man who passes the sentence should swing the sword.

• 41 980
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
На мен много ми идва да споря с Джони на два фронта. Неофициално мото на Старките, могъщи магьосници, все едно за крал Артур говорим.

# 136
  • Вестерос
ХАХАХАХАХХАХ и гарвани надничащи в корабни каюти

# 137
  • Варна
Кое си мисля, че ще се повтори в книгите..
Аря ще се върне във Вестерос (в това едва ли някой се е съмнявал), Джон ще стане крал на Севера (може би под натиска на Станис, след като превземе ЗХ), Церсей ще изгори септата на Белор (вероятно само отървайки се от Върховния септон и врабците). Мисля , че Егон Блекфир и дорнците ще се разправят сТирелите.Тирион ще стане ръка на Дани.
Санса най-вероятно ще е ожени за Хари, но пък ще управлява Долината манипулирайки Сладкия Робин, който напук на всички няма да умре.
Все още ми е прясно всичко, имам цяла година да мисля още варианти.. Laughing

# 138
  • Варна
В една теория четох за епизода, в който Кутрето разправя на Санса как ще я жени за Хари Наследника и как ще наследят Суит Робин. Понеже казвал "това ще се случи така", пък Мартин като напишел, че някой казва "това така ще стане", никога не ставало. Не беше подкрепено с други примери, но като си препрочитам пак книгите скоро (надявайки се и точейки лиги за 6-та), ще потърся.

# 139
Аря ще се върне във Вестерос (в това едва ли някой се е съмнявал), Джон ще стане крал на Севера (може би под натиска на Станис, след като превземе ЗХ), Церсей ще изгори септата на Белор (вероятно само отървайки се от Върховния септон и врабците). Мисля , че Егон Блекфир и дорнците ще се разправят сТирелите.Тирион ще стане ръка на Дани.
Допускам също че Станис ще разкара Мел, щом разбере, че му е изменила и е пуснала Манс Райдър.
Санса най-вероятно ще е ожени за Хари, но пък ще управлява Долината манипулирайки Сладкия Робин, който напук на всички няма да умре.
Все още ми е прясно всичко, имам цяла година да мисля още варианти.. Laughing

quote author=Хексе link=topic=992942.msg35476070#msg35476070 date=1504009650]

Аря ще се върне във Вестерос (в това едва ли някой се е съмнявал)
, Джон ще стане крал на Севера (може би под натиска на Станис, след като превземе ЗХ),
Аз допускам Джон да стане Гарант на Севера и лорд на Зимен Хребет, не крал. Станис никога няма да признае друг крал освен себе си, а и Джон не се натиска да става Крал.
 Церсей ще изгори септата на Белор (все се надявам на друга развръзка - например съд чрез двубой на Не-Грегър и Джайм един с друг, Джайм да се бие срещу Церсей).
 Мисля , че Егон Блекфир и дорнците ще се разправят сТирелите (а, това е ясно)
.Тирион ще стане ръка на Дани. (и това е ясно. въпроса е ще яхне ли дракон)
Баристан ще умре (най-вероятно като представи Тирион на Даани)

Санса най-вероятно ще е ожени за Хари, но пък ще управлява Долината манипулирайки Сладкия Робин, който напук на всички няма да умре. (че ще се ожени за Хари сме на едно мнение, но аз пък допускам, че Робин ще пукне.)
Допускам, че Виктарион ще сключи сделка с Дани, но когато пристигат на Драконов камък, ще се появи кракен призован от Ерон и ще го утрепе. може да утрепе и някой от драконите. Мокоро ще стане съветник на Дани.
Даарион вероятно ще се окаже копеле на ЮРон и ще има сблъсък с Вик.

# 140
  • Варна
Церсей ще изгори септата на Белор (все се надявам на друга развръзка - например съд чрез двубой на Не-Грегър и Джайм един с друг).
Санса си пожела септата на Белор да изгори. Доколкото имам наблюдения, това което си пожелава Санса, се сбъдва.

В една теория четох за епизода, в който Кутрето разправя на Санса как ще я жени за Хари Наследника и как ще наследят Суит Робин. Понеже казвал "това ще се случи така", пък Мартин като напишел, че някой казва "това така ще стане", никога не ставало. Не беше подкрепено с други примери, но като си препрочитам пак книгите скоро (надявайки се и точейки лиги за 6-та), ще потърся.
Има такава закономерност.  Peace

# 141
Церсей ще изгори септата на Белор (все се надявам на друга развръзка - например съд чрез двубой на Не-Грегър и Джайм един с друг).
Санса си пожела септата на Белор да изгори. Доколкото имам наблюдения, това което си пожелава Санса, се сбъдва.

Има такава закономерност.  Peace
Да, но аз си мисля, че след като Кулата на Ръката изгоря, може Мартин да пожали Великата Септа. едно изгоряло чудо стига.
Това със закономерността го възприемам в смисъл, че Санса няма да стане наследница на Долината, а не че  няма да се ожени за хари или че Робин няма да умре. Възможно е да има нова врътка, Санса да се ожени за Хари, но и Робин и Хари да умрат, и лордовете да си изберат нов лорд.

# 142
А Марджъри да я броим ли пътница и нея?

# 143
А Марджъри да я броим ли пътница и нея?
да я броим. Тя няма естествени съюзници.
Церсей  - врагиня номер 1. Станис я презира. Към Санса се отнесе лош след сватбата с Тирион.   в Дорн и в Бял пристан й се присмиват "двете кралици са се сдърпали над малкия крал като кучки". Изгуби уважението и на простюлюдието и на Вярата, доколкото се представяше за девствена. Егон едва ли ще иска да я вземе, защото се точи за Дани. норамално е да я отсвирим. жалко - беше от по-нормалните владетели.

# 144
А Пясъчните змии?

# 145
Зависи от Егон. ще ги подкрепи ли? Ами дани? Ами Джон? Там нещата са по-сложни не бих давал прогнози с лека ръка, Дорн Мартел е хитрец, като Мандърли.

# 146
  • Варна
Възможно е да има нова врътка, Санса да се ожени за Хари, но и Робин и Хари да умрат, и лордовете да си изберат нов лорд.

Лордовете не се избират.

# 147
Ех, Марджери примерно би била прекрасна кралица
Дано Санса прилича малко на нея, като порасне

# 148
Ех, Марджери примерно би била прекрасна кралица
Дано Санса прилича малко на нея, като порасне
марджери би била прекрасна кралица, тук сме на едно мнение.
 хитрушана, чаровна, умееше да бъде грижовна и състрадателна към простолюдието  и да се харесва едновременно с това на Вярата и астикратите- поне привидно., а брат й е велик турнирен герой.
нищо чудно, че Церсей толкоав бързо я намрази.

# 149
 така ето как си представям сюжета на ветровете
Станис -
Скрит текст:
Станис организира битка на езерото, където посреща Фрей. Техните тежковъоръжени коне потъват, Станис започав да ги коли, Мандърли също се включват. По -нататък Мандърли идва при Рууз Болтън преставя му меча Светлоносец, телата на убитите хора от станисовите. Влизат в Зимен Хребет, мъртвите станисови хора "оживяват", изколват Болтън заедно с Мандърли,, превземат крепостта но Станис е тежко ранен. По-това време Рамзи е излязъл навън и се е заблудил, сега прави обсада на Зимен Хребет, когато пристига джон и съюзен със Станис го разбива. Джон и Станис раговорят за писмото. Станис разбира, че Мел е пуснала Манс Райдър,  резгневен я прогонва, съживенят Джон става Гарант на Севера и Лорд на Зх.Станис получаав в битките рана, която загноява и умира

Джон -
Скрит текст:
варгва се в дух, мелисандра убеждава Селайз да пожертват Шарийн и го връща, не без помощтта на Бран, макар да не знае за това. Джон потегля на помощ на Станис. Станис го узконява като Старк. Джон намира драконово яйце в криптите.

Давос -
Скрит текст:
намира Оша, която междувременно се е запиляла  на Скагос, по нейни си причини. Давос отървава нея и Рикон от трудности, Оша си го харесва. Давос ги откарва  в Зимен Хребет при Станис /Джон
Санса -
Скрит текст:
жени се за Хари, Сладкия робин умира и тя успява да изманипулира Хари да се включи с рицариет на Долината в битката среущ Другите
Ариан -
Скрит текст:
жени се за Конигтън, става ясно, че Конигтън е заразно болен,  всички го изоставят, ЕГон умира след като е разбир тирелите, Конигтън става 999 Лорд Командир /или пъ к Джора мормон
Марджери -
Скрит текст:
за кратко  е в безопасност, после умира

Церсей -
Скрит текст:
жени се за Юрон, той и реже езика и я дава на Кибърн.
Тирион -
Скрит текст:
получава дракон,  става Ръка на Дани, но не доживява края на Танца - умира малко след Церсей и дани. за кратко образува Тройна колиция с  Джон и санса, но тя те разпада, когато убиват него и Джон
Ерон
Скрит текст:
призовава кракен или чудовищен левитиан преди да умре. Кракенът напада флотата на Виктарион вместо на Юрон

КнН
Скрит текст:
сяда за няколок години на железния трон

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 17:02 от Джон Сняг

Общи условия

Активация на акаунт