не знам колко точно и как точно са го бъзикали, но явно са се повеселили с моя поздрав 

. Доверявам се на хора, за които съм убедена и съм проверила лично сертификати обучения и лично съм ги преслушала.
Много е сложно това и ми носи много негативи, но се опитвам да го преодолявам или да живея с него .....някак. Особено чувствителна станах след като родих, много се обостри. След ин витро, секцио, после нали ходихме по разни рехабилитации, невролог че Ивейн пък забавяше в развитието, разклати ме много. И като удари и земетресението и буквално пощурях, наистина буквално, защото тези събития няма как да ги държиш под контрол. Ако знаете що литература изчетох за произхода на земетресенията, честотата с която се случват на Територията ,що пътувания отмених и почивки в Италия и т.н....Отстрани може да изглежда лигаво и смешно, ама не е лесно да се живее с подобно нещо, защото си дава отражение и на най-дребните и ежедневни ситуации случки и взаимоотношения. Като ме напъне и повече напрежение в рабата и почва да избива на някъде, особено по отношение на детето.За щастие имам такава позиция в работата, че контрола е мой и завися само от себе си почти изцяло. Това е, защо понякога се държа авторитарно, назидателно, компетентно , в никакъв случай не е за да обидя някого или да се мисля за нещо повече от някого, напротив.Хората които ме познават и са близки до мен са ми свикнали и го удрят на бъзик като ме избие, но за останалите си е странно. Препоръчани теми