На море в Гърция 2017 - IV

• 120 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да, Олимпик Бийч , до Паралия Катерини е добро също. За питането на майката с две деца. Аз го  обмислях, но реших, че цялата вечерна лудница с магазинчета, сергии и изкушения, ще ми струва скъпо и пре -скъпо с двете деца. Затова забито и скучно село, поне за нас е Ok.

# 106
  • София
Аз мисля, че мога да организирам транспорта до там и обратно. За там вече ще ми е трудно без кола. Затова така подпитвам!:)

# 107
  • София
Добро утро, да питам за мнения за Парга началото на август ? Дали ще е много жега ( идеята ми дойде спонтанно и не съм чела - признавам си )

# 108
  • София
Добро утро, да питам за мнения за Парга началото на август ? Дали ще е много жега ( идеята ми дойде спонтанно и не съм чела - признавам си )

За жега - не знам. Ходила съм само в края на септември и през октомври. Обаче за пренаселеност - ще се пука по шевовете. Дори на 12 октомври по моите критерии градският плаж беше препълнен:

Заради изискванията на форума, снимката е много малка, но всички синьо-бели чадъри са заети.  Laughing

# 109
  • София
Междувременно попрочетох за времето - според статистиката ще е поносимо, но пренаселеността ме стресира.
Ще трябва да проуча плажовете. Ние обичаме да ходим с колите насам - натам.

# 110
  • София
Момичета, а дали може да се намери в Афитос настаняване близо до самото село, но и близо до пясъчен плаж? Самият плаж към селото, т.нар. централен плаж хубав ли е?
А има ли някой впечатления от близкото село Калитея?

До сега все из Ситония сме кръствали и Касандра не ни е позната. Спомних си, че Кораб е споменавала Афитос като много красиво място ...

# 111
Афитос е много красиво наистина, но зависи колко близо до плажа искате да сте. Самото село е разположено на височина.
Калитея ми хареса, много оживено и си има всичко. На един плаж ходихме ( не запомних името), водата беше страхотна. Пак, обаче мисля, че има значение колко близо до морето искате да сте.

# 112
здравейте
някой дали знае кога са фермерските пазари  в серес  и драма
в кои дни ги правят и къде

# 113
  • София
Колкото по-близо, толкова по-добре, да става за ходене пеша с измоени от плажа, помрънкващи  дечурлига:)

# 114
здравейте
В Драма в четвъртък в центъра е големия пазар и в събота на паркинга на общината, само производители. В Серес не знам.

# 115
здравейте
В Драма в четвъртък в центъра е големия пазар и в събота на паркинга на общината, само производители. В Серес не знам.

Благодаря за инфото

# 116
  • София
Здравейте, момичета!:bouquetf:
Изчетох тази и предната тема и моля за малко инфо.Simple Smile
За тази година обмислям Неа Пермос или Неа Ираклица - в тази връзка не срещнах конкретни имена на препоръчани апартаменти/студиа в тези селца. Иска ми се да са близо до плажа, с централно разположение, 2-ма възрастни с дете на 8 г. сме. (за сега), за края на август 2018 г. го планираме.Smile
И още един въпрос имам - много спокойни ли са тези места, в смисъл- типичните мънички гръцки селца, без забавления за деца (катерушки в парка, лунапаркове, батути и т.н.) и 3-4 таверни общо?Thinking
Благодаря предварително за всякаква информация по темата:kissing_face:Flowers Hibiscus

# 117
Перамос определено не е от най-спокойните гръцки селца. Много е натоварено август, а първа линия-още повече. Ираклица е една идея по-спокойна. И двете имат площадки и детски забавления.
Тук има инфо за Ираклица
http://mamaninja.bg/общество/развлечения/item/762-na-more-v-gartsiya-iraklitsa

# 118
  • София
Kissing Face Благодаря, прочетох статията! Много е полезна. Flowers Bouquet
И все пак ако някой има лично впечатление от апартаменти в двете селища - ще съм изключително благодарна Flowers Hibiscus

# 119
Защо искате "лични впечатления" от непознати хора? Според мен това е голям риск, хората имат различни вкусове и нужди.

На 1-ва страница има многобройни линкове със стотици места за настаняване там, където желаете, също има букинг, еърбнб... Разглеждате снимките, описанието, четете отзивите в платформата или трипадвайзър, избирате. Лесно е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт