С хъс и страст започна 8 клас

• 69 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Моят младеж беше доста закръглен в началните класове, абе направо си беше дебеличък. Последните години покрай баскетбола доста килограми свали, но като цяло си е едър. Вече не е дебел, но е голям, масивен, пораснал малък мъж. Вкъщи не се храним особено здравословно, но се радвам, че той сам се отказа от газираните напитки, белия хляб и сладкишите. Понякога си позволява сладолед или шоколад, но рядко. Обикновено яде плодове за десерт. А сутрин младежът закусва..... супа. Wink

# 391
  • гр. София
lion_queen_, успешен старт на учебната година и за твоя младеж - БРАВО  smile3501
Бързо да оздравява  Peace
И аз исках на някакъв спорт допълнително да я запиша, но... през лятото имаше карта за занимания по канго джъмпс - добре й се отрази Simple Smile В нашата гимназия има волейболен клуб - може и да склони да тренира.

# 392
  • Русе
Аз пак да си поФаля гарджето. 5 по БЕ. Пу-пу, дано да не е временно явление   Praynig

Моето кара само на "фафли" и кроасани. Бой е за всяко нормално ядене  Tired Няма отражение върху здравето ама някой ден....

Болните и ранените да оздравяват бързо, и Честито на ученолюбивите наборчета  Hug

# 393
lion_queen_, успешен старт на учебната година и за твоя младеж - БРАВО  smile3501

Браво и от мен!
Браео и на Алекс!

# 394
Бързо оздравяване на болните деца и поздравления на всички успешно стартирали годината.
Детето стартира с две шестици по английски и 1 по литература.Класът набъбна от 12 на 14 човека.По английски започват от ниво А1, на нея също и е досадно в часовете,мрънка,че и писнало да учи числа ,цветове,часовник и т.н..Всички деца са учили английски и мрънкотят дружно,но госпожата не ги отразява,кара си по план .Аз съм доволна от това,защото винаги може да излезе нещо пропуснато .Стаята им е малка поради броя на учениците в паралелката и съответно липсва интерактивната дъска,но 2 пъти в седмицата ходят в класна стая с такава в часовете по математика.Директорът вчера ги е посетил и казал,че тази ,най-късно следващата учебна година ще сложи и в тяхната класна стая.Стипендии ще имат по 50лв. за 6.00 ,25 за 5.50  другата сума не я помня.
Наборката трябва да качи килограми,но не виждам как ще стане.Става ,закусва и отива на тренировка от там на училище и чак вечеря към 20.00часа.От къде взима енергия се чудя.Не си купува нищо за хапване в училище.155см. 37кг..Закрепили ги е някак и не мърда.Аз се бях уплашила,че като почна и кикбокс ще свали още ,но не се случи.

# 395
Браво и на Ниа!

# 396
  • Пловдив
Аз не знам вече какво да мисля за темата хранене. Дъщеря ми е с проблем от 6 годишна, два пъти сме я водили на детски диетолог и два пъти е била на зверска диета под лекарско наблюдение, обаче това не е работа. В момента, в който спре диетата, килата хвърчат. Няма как да спази ограничението една година да не яде ориз, картофи, червено месо, бяло брашно и никаква захар. Лекарката каза, че всичко е лакомия при нея. И до спорт не е, защото е тренирала какво ли не! Със сигурност в днешно време децата (повечето) водят ленив начин на живот и това се отразява зле на фигурите им. Но пък нервите, които съм изхабила в увещания, молби, заплахи, дебнения, никой не може да ми ги върне. Докато сама не реши да отслабне, няма сила на света, която да я накара. За мен най-щадящият и най-естественият начин за отслабване е ограничаване на количеството. Ядеш разнообразна храна (изключвам боклучава) без никога да преяждаш, даже да спираш мааалко преди да си се наситил. Това е.

Иначе за оценките, дето ги е навъдила ученичката, нито добро, нито лошо - три петици и две четворки. Ама тая година съм си казала, че не ми пука. Да се оправя.

# 397
МариаВ, ми ти и приготвяш вегански калорини бомбички Flushed аз фурми с кашу... и мед давам като нойте нещо заслабнат, обилно калории... като за преди изпит или след спорт или боледуване.

Но тя яде супер малко количество. Ако можеш дай ми съвет - какво да я храня на закуска.защото ако не хапне нещо ще закуси кренвиршка от лавката...? Но все пак да става за носене в училище. Дребна подробност е, че не яде сандвичи. Да не говорим, че от два дни е в другата крайност - не яде нищо друго през деня..Чак на вечеря. Ако не ме лъже разбира се.

# 398
  • София
Тук явно са се събрали майките на най-умните деца... Wink                                       Вкъщи след наводнението, в двете стаи се наду паркета. Нашата сага с ремонта не свършва, а се задълбочава. Наборът вчера не успя да си затвори вратата в стаята заради бубуните на паркета и нямаше как да се усамоти в стаята си. От днес пак е командирован при бабата, за да оправяме паркета. Няма да ви обяснявам вкъщи каква е лудница...

# 399
Габи, съчувствия.  Hug
А, не  всички са умни и  отличници. На моят 6-цата по музика не я броя. На входното по физика има 4-ка. От един куп други чакаме резултати.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 17:52 от Чиби

# 400
  • София
  Здравейте и от мен.
 Чета ви, но не пиша. Ми като нямам за какво да се оплаквам, не смея да пиша.  Mr. Green Не че съвсем няма, но като цяло съм много доволна от набора. Стегнат, амбициран, направо друго дете. Резултати още няма никакви и като се появят надали ще са особено впечатляващи, но се е хванал сериозно. Нищо повече не искам от него, само да е организиран.
 За храната: Яде всичко, по много! По повече дори! Предимно месо и салата. И джънк, и сладко, но не обича толкова, колкото месо. И салата.  Laughing
  Нека всички набори продължат все така добре. И Gabiplus да приключи най-сетне ремонта успешно. Simple Smile

# 401
Лельо Ог, браво на младежа!
Дано да продължи все така!

# 402
Браво на децата с хубавите си оценки! Бързо оздравяване на болните!

Ние вчера имахме родителска среща. На нея присъства съпругът ми. Каза, че учителите са му направили много добро впечатление. Обяснили са много неща, едно от които е, че оценките в училището са реалните, за това много трудно ще се доберат до отличните оценки. Обнадеждиха ни за стипендиите. Казали са, че в момента все още се обсъжда в министерството дали ще се дават стипендии на осмокласниците, и ако се приеме щели да дадат и на нашите деца. За това им обяснили, че ако се отпуснат стипендии те ще се превеждат по сметка към експресбанк. Правили служебни сметки на всички и имали преференциални условия - без такси през цялото обучение, а ако продължат в ТУ-София, ще им продължат преференцията. (Само не ми става ясно как някои училища знаят че ще раздават стипендии на осмокласниците си, а други все още очакват включване от министерството.)

Иначе и моят има лошо представяне - 4 по АЕ на диктовка. За щастие госпожата им е решила да не нанася тези оценки. По АЕ всеки ден си имат по доста домашно. Въобще няма скука по този предмет, а все има и някое друго домашно по друг предмет, което е обемничко и изисква повечко време. Дори си имат нещо като проект по рисуване Simple Smile Като казах рисуване, госпожата им ще ги води по време на учебните часове в музея  "Квадрат 500".

# 403
  • София
Моят син донесе 4-ка на диктовка по френски. Той е в шок и е крайно недоволен от себеси. Аз само дето не се нахвърлих да го успокоявам, но се стърпях, де.... Защото класната ни каза още на първата родителска среща да не се впечатляваме ако наредят 10-15 поредни двойки. Не било страшно. Виж, след 16-тата вече било добре да се чуем. Simple Smile Та моят син се е изстрелял с 4-ка. Ми... браво на него!  Mr. Green

И има 5 на входното по математика. Не бил видял една задача. Цяла задача... как така не се вижда - не знам. И нещо бил объркал. Но аз очаквах положението да е по-зле, честно казано. Така че - пак не съм недоволна.
Скрит текст:
Къде е сега майка ми да ме види как се радвам на 4-ка и на 5-ца. Аз едно време колко обяснения трябваше да давам, ако вземех да се прибера с 6-, а за 6 на релси направо не ми се говори.
Вярно ли е, не е ли - не знам, ама никой не бил имал пълна шестица.   Rolling Eyes Тия деца май верно си изпразниха от главите всичко, което успяха да набутат вътре преди матурите. Точно като студенти след изпит.

# 404
Виви, той направо е супер тогава с това четирин по ФЕ.
Браво за 5- цата  по МАТ.
И аз малко да пихваля моят с 6- ца на входното по информационни технологии.
Вяра, дано и нататък да сте доволни!

Общи условия

Активация на акаунт