Чакаме с копнеж ОКТРОМВРИйският бебевалеж! - Тема 12

• 37 495
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, момичета. Ще ги погледна 😊

# 541
Здравейте! В 12:06 се роди нашата Габриела.
Честито ! 💚
Да е много здрава и благословена !

# 542
Дами, имам въпрос (сигурно глупав) Grinning ...
Как разбирате , че бебето се е смъкнало? По-скоро към вече родилите или вече смъкналите се Simple Smile е въпросчето ми.

# 543
Аз днес питах лекарката ми дали се е смъкнал. Каза, че без да опипа няма как да каже.

# 544
Не знам дали винаги се усеща. Аз не бях усетила. Коремът ми беше леко паднал и толкова.

# 545
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за пожеланията!

# 546
  • Бурса

Мисля, че доктор Анна Богданова от Токуда е специализирала в Лондон. Не съм говорила с нея на английски, но си струва да им се обадите и да попитате.

Благодаря maldini ще проверя Wink

За бебефоните да ви кажа с дъщеря ми мислех че ще е излишна покупка, но все пак взех някакъв обикновен. Обаче само ме заблуждаваше, шумеше при всяко помръдване на бебето, само се разхождах като луда. След това купих с камера на моторола: https://www.amazon.com/Motorola-MBP36-Wireless-Monitor-withColor/dp/B004VL2VRO  и мога да кажа че ми беше супер полезен. 3 години съм го ползвала, моята щерка все още се буди през нощта, но сега ми е спокойно защото става и идва. А като беше по малка ме беше страх че ще тръгне по стълбите в тъмното и да не падне, понеже спалните ни са на втори етаж.
А това с апликациите на телефона не ми се струва удобно, защото означава, че не можеш да си ползваш телефона като такъв докато детето спи, пък то кога иначе Joy

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 23:38 от telly

# 547
Защо да не мога да го ползвам докато спи?? Има си идеална видимост като спи. Дори мъжът ми докато е на работа си вижда всичко, което става у дома.

# 548
  • Бурса
Ами да де нали гледаш бебето на екрана на телефона си, т.е не можеш да се обадиш на някого примерно, защото докато ти е на ухото не виждаш бебо. Поне аз така го разбирам. Не съм си ползвала телефона за това и разсъждавам, ако не съм права някой да обясни.

# 549
Може да го включа и на лаптопа ми.

# 550
Здравейте, е да кажа, 8 месеца с малкия изкарах всичките му ангини, бронхиолити и още какво ли не без да се заразя и сега от два дена беше настинал леко и бам и аз го пипнах. Не че нещо съм зле, запулен нос, малко гърлото ме боли ама си викам акомтръгна да раждам и ме режат даши не е опасно като си леко болен....

# 551
Ема мен не са ме и питали дали кихам,кашлям,хрема.... Но тъй като не може да се пият хапчета вземи се навлечи стабилно да се потиш ,като българска кифла в Дубай и ще се оправиш Simple Smile преди така се "лекувах" +10 Мин в солариума 😂😂😂 и задължително нешо горещо за пиене

# 552
Да:) Решила съм че днеска и утре на чай и без да излизам, защото два дена бях с малкия и излизахме много, а времето е бав коварно в момента,.на слънце по обед е топличко, на сянка е хладно ама нямаше начин цял ден вкъщи щяхме да изтрещим:) Смуча лукчета, много помагат, вчера ме боля гърлото изсмуках 3 -4 лукчета и сега не ме боли:) Само носа сега е запушен;) Симонка как сте? Лудница ли е?Wink

# 553
Охххх милата ... Мен ме е яд,че е рано за разходки . Вчера за първи път бяхме навън пред блока за 15 Мин Simple Smile при нас мисля,че не е никак лошо 😁 Таткото много ми помага . Като е вкъщи почти само той се занимава с беба . Сам го иска и го прави Simple Smile бебето расте с всеки ден .... божеее от сега страдам колко бързо,ще порасне 😁 Нали има суеверие да се оставят парички в количката-монети да е здраво като желязо ,книжни да си купе братче/сестриче . Та близките ми в ръката ми дават пари,а аз ги карам под чаршафа за да си купи братче 😁 Много ми се смяха така в болницата как 4 дни след операцията говоря вече за братче 😂😂😂😂 моя мъж каза,че като си вземем апартамент и ще си направим второ 😄👌🏻 Общо взето се забавляваме . Бебето сякаш има колики ,но давам Биогая и едни хомеопатични капки. Нощем пропуска по едно хранене и така ми се получават 5-6 часа сън. Денем не се сещам да спя Simple Smile абе пу пу за сега сме добре 😂

# 554
Супер продължавайте в същия дух със спането:) Това е суоер важно, дететонда има режим и вие да спите като нормални хора а не да ходите като сумнамбули години, аз съм на мнение че това е въпрос на режим. Иначе не се така така готви за братче че и аз се готвих за сестриче да му родя, а пък то братче ще излезне:)))Иначе да растат много бързо, но мен ако знаеш.малкия сега колко ми е сладък, само ме гушка, гушка корема, казва по всякакви поводи: "братчето ми" за бебето:) И като пораснат са сладки, просто като си е твое все е готино:)

Общи условия

Активация на акаунт