Чакаме с копнеж ОКТРОМВРИйският бебевалеж! - Тема 12

• 37 502
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ай дано Simple Smile аз съм с контракции през 2-5-8 мин, ама нямам достатъчно разкритие.

# 526
Ай дано Simple Smile аз съм с контракции през 2-5-8 мин, ама нямам достатъчно разкритие.
Аааа ти си:)))Хайде чакаме да се похвалиш с голям мъж!!!

# 527
Стискам палци за разкритието! Дано стане, да пишеш после, Unknown!

# 528
  • Варна
И друго все се каня да ви питам. Забелязвали ли сте леки пулсации в горната част на корема, над пъпа. Не мисля да е точно хълцане, защото там са краката, а долу не се усеща. А и хълцането мисля че е малко по- силно. Докато това, за което говоря са наистина леки, ритмични пулсации на опр3делено място на корема

# 529
И друго все се каня да ви питам. Забелязвали ли сте леки пулсации в горната част на корема, над пъпа. Не мисля да е точно хълцане, защото там са краката, а долу не се усеща. А и хълцането мисля че е малко по- силно. Докато това, за което говоря са наистина леки, ритмични пулсации на опр3делено място на корема

И аз усещах нещо такова. Мисля си, че беше хълцане все пак.

Което ми напомня, че майка ми ми даде много добър съвет днес. Бебчо като захълца, най-лесният начин да го успокоиш е да му дадеш да засуче.

# 530
  • Бурса
Момичета малко извън темата за нашите бебчета. Поставиха ми задача днес да намеря много добър акушер гинеколог, който да говори английски и да изражда в много добра болница. За София става въпрос. Аз съм от Варна и за там ако беше ще дам съвет ама за София грам не съм запозната. За една американка става въпрос , на частно ще е и парите не са им проблем, най вероятно ще е секцио, че първото и раждане е такова. Имате ли предложения?

# 531
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте! В 12:06 се роди нашата Габриела. Имах планово секцио за утре и бяхме тръгнали към болницата да ме настаняват, но ми изтекоха водите като слизах от колата.

# 532
Честитоооо!:) Много хубава новина. Успя ли нормално?Simple Smile

# 533
Момичета малко извън темата за нашите бебчета. Поставиха ми задача днес да намеря много добър акушер гинеколог, който да говори английски и да изражда в много добра болница. За София става въпрос. Аз съм от Варна и за там ако беше ще дам съвет ама за София грам не съм запозната. За една американка става въпрос , на частно ще е и парите не са им проблем, най вероятно ще е секцио, че първото и раждане е такова. Имате ли предложения?

Мисля, че доктор Анна Богданова от Токуда е специализирала в Лондон. Не съм говорила с нея на английски, но си струва да им се обадите и да попитате.

# 534
Честито, MerryannT! Да ви е жива и здрава Габриела и бързичко да се възстановаваш!

# 535
Честито за малката Габриела. Мам бързо да се възстанови и с бебка лесно да се закърмят.

# 536
  • Sofia, Bulgaria
Не. Имаше спор дали ще мога, но в крайна сметка ме оперираха. Аз се радвам, че поне сама си избра датата. Сега чакам да миня доведат всеки момент.

# 537
Честито и от мен, детенцето си е избрало дата, но не ви е хванало и неподготвени - колко хубаво. Да ви е жива и здрава и бързо възстановяване : )
Ема, предрече го да има бебче днес, хаха.
Иначе да попитам какво мислите за бебефоните и имате ли някоя марка препоръчана или да сте ползвали? Аз май на Филипс Авент съм се спряла, но ако има отзиви за нещо тествано още по-добре : )

# 538
Това е нашият : http://moni.bg/products/product_id/4262/%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%B8 … %BD-i-care-bm-269
Сложихме си приложението и работи добре и бързо

# 539
Моят бейбифон е на Angelcare със сензорна подложка, спечелен на търг.

Общи условия

Активация на акаунт