Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 58 138
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Има паяци доволно. Отвън на стъклото имаше един грамаден. ММ взел, че му махнал паяжината вчера и снощи ми беше терсене, че го няма паяка да ми прави компания докато мия чинии.

Какво радио слушате сутрин? Или се скъсват от реклами, или само глупости бращолевят-искам музика или хубав сутрешен блог попътно за работа, но не намирам.

# 406
  • постоянно
Памперс ,
 слушам радио 2 или харт.  Hug

Паяци - бол , много ме е страх , но мъжете у нас са брейв и ме спасяват  Mr. Green

Донесоха ми купешки банички от БГ вчера- точно каквито обичам ,  с твърди и препечени краища  Mr. Green

# 407
her_76, BBC2 ли имаш предвид? Сякаш не съм засичала друго 2. Аз основно слушам Харт, но те са най-зле точно в този часови диапазон.

# 408
Не съм виждала големи паяци аз?

Кажете как да се отървем от гълъбите, които гнездят под солар панелите, голяма напаст.

# 409
  • Оптимист по принуда
С нашата стара традишънъл котидж паяците трябва да ги включат като прайвът тенантс в  договора.Grinning Малката в училище веднага се похвалила, че сме в нова къща и имало мноооого паяци.Joy

Кой се оплакваше от ябълки? Имаме дърво в двора, скъсва се да ражда и са едни огромни, но доста кисели, не зная какъв сорт са. И съответно падат по много и не мога да им насмогна да ги събирам.

# 410
  • постоянно
Памперс , да ББС радио 2.  Hug

Стардъст,
има едни специални обграждания за тях , незнам  дали може да се използвах за обхождане на панелите ?  newsm78 newsm78

# 411
  • София
Здравейте,
Следя тихичко темата и се включвам и аз с въпросче Simple Smile
Има ли мами, спасили се от голите охлюви в градината? Да е безопасно за деца и животни, защото съседските котки често маршеруват по двора. Има много предложения, но търся препоръки от първа ръка, ако може Simple Smile

# 412
Ние имаме курс по градинарство в училището и там препоръчват начупени яйчени черупки. Драскат им и не пълзят по тях. Не знам дали за голяма градина са вариант, но за училищното градинарско пространство е решение.

# 413
Стардъст,
има едни специални обграждания за тях , незнам  дали може да се използвах за обхождане на панелите ?  newsm78 newsm78

Знам, но са много грозни ... като гирлянди изглеждат.
Питах нашия пест контрол контрактор, казаха, че най-добре с райфъл ... newsm78 #Crazy #2gunfire

# 414
Ползвам slug killer /има и в левчето/. Ръся из цялата градина и намаляха, но при мен няма как да изчезнат - имам много дървета и езерце - влагата е голяма... Нито кучето, нито котките, катериците, или птиците са пострадали.

# 415
Памперс , да ББС радио 2. 
Много благодаря! Ще се пробва непременно.🤗

# 416
  • York
Кой се оплакваше от ябълки? Имаме дърво в двора, скъсва се да ражда и са едни огромни, но доста кисели, не зная какъв сорт са. И съответно падат по много и не мога да им насмогна да ги събирам.
Ябълки за готвене са. Много боли ако те нацелят. Внимавай  Mr. Green
Но пък чуден пай става от тях, ако знаеш как да го направиш. Аз не зная, но приятелка ми даде малко пай, направен с ябълки от моите  Peace
Аз сега мармалад ще си правя  Mr. Green

ББС2 е най - слушаното радио в нашите коли. Wink

# 417
  • Оптимист по принуда
Ябълки за готвене са. Много боли ако те нацелят. Внимавай  Mr. Green
Но пък чуден пай става от тях, ако знаеш как да го направиш. Аз не зная, но приятелка ми даде малко пай, направен с ябълки от моите  Peace
Аз сега мармалад ще си правя  Mr. Green
От ябълки мармалад ли?

О, не искам да знам как боли Grinning
Знам как да правя и пай, и кръмбъл.. Ама те са с до 2 ябълки нали Joy Другите 200 са ми проблем. Grinning

# 418
  • След завоя в дясно
Dmm- потърси natural slug killer. Тези за 1 паунд не са подходящи за дом.любимци и деца. Черупките при мен не работят, бира също (само ги насървава да идват повече).

# 419
Тези в "1 паунд" са сините пелети на
http://www.doff.co.uk/
Ако бяха опасни/неподходящи - нямаше да се продават свободно. Все пак тук се грижат не само за деца и дом. любимци, а и за "дивата" природа...

Общи условия

Активация на акаунт