Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 37 - есенна :)

• 52 164
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Благодаря, ви , златни момичета! Да са живи и здрави всички деца! Така като чувам "честит рожден ден, Лутиен!" и го приемам наистина все едно моят нов живот започна преди 6 години. Приказен период!
Празникът с роднините отмина, сега предстои този с приятелите в събота. Малкият сияе от щастие!

# 692
Александров е малко шемет, по принцип като чуе заплетен случай и много не му се занимава. Имунология не признава, за техниката не знам, ехографа е хубав. Жена му ни е педиатъра, от нея съм много доволна.
Пънче, ако става въпрос за роднини, по - добре в София да дойдат. Аз как ходих като улава, до чикаго и назад  Mr. Green
Между другото съм чела, че при него правена спермограма излиза добра, а в София излиза съвсем друга картинка.

# 693
Бамба - от 8-мия си ден спи сам, никога не е имало проблем. На тъмно спи някъде от към 3 месечен, преди това светеше приглушена нощна лампа.  Няма страх от тъмното или поне не съм забелязала до сега. Влиза смело в неосветени помещения и ми посочва да светна. Ориентира се добре и не показва да го е страх дори когато се процежда светлина отнякъде.

Амини- останаха само последните кътници да поникнат, но няма симптоми на зъбоникнене - обикновено се започват откази на храна и нервност. Не знам какво може да причини страх от изоставяне. Единствено докато спи е сам, познава си бавачката, понякога и се радва повече от на мен. Не съм го оставяла сам с непознати, никой не е идвал скоро у дома....

# 694
  • София
И тук ще помоля за телефон на Др Стаменов .Моя приятелка е негов пациент и и предстои трансфер с ДЯ,но и се налага опепация и тр да се свърже със Стаменов.Моля,помогнете!Благодарско!

# 695
Няма да вдигне.

# 696
  • София
мога да ти го изпратя, но вероятността да се свърже с него е почти нулева.

# 697
  • София
Добре,как да се свърже с него?Дайте съвет.Притискат я за операция на жлъчката и казват,че ще стане по-зле при бременност, ако не се оперира.Тя има трансфер март 2018 с ДЯ..Как да говори със Стаменов или да пише??

# 698
На спешният. Когато аз имах нужда от него, положението беше много критично, докторът искаше да говори с човека направил стимулацията ми. Та двамата доктори се разбраха помежду си. Не това което исках де, ама все пак  Mr. Green

# 699
  • София
че до март има 5 месеца.
да оперира какво се чуди, те и сега са лапароскопски операците, дотогава ще е забравила.
и наистина при бременност се влошават нещата.

# 700
оф сеа видях че то почти след половин година трансфера.

# 701
  • Варна
Веднъж съм ходила при д-р Александров, той ми прави цветната снимка и спермограмата на мъжа ми. Назначи ми Клостилбегит, но дори не ми каза да ходя за проследяване. Моя приятелка беше правила един опит при него, който е бил обречен още от началото, но вече не си спомням причината. Тя ме насочи към клиниката на д-р Стаменов и реших направо там да отида. Бях на ЕЦ и си беше зор пътуването до София, въпреки че там имаше къде да остана и поне от нощувки да спестя. Хубавото сега е, че д-р Петинка Цветкова работи с клиниката и може да извърши проследяването до определен етап....

# 702
  • София
Да,трансфера е тогава..Колко е изстрадала само тя си знае.В Репробиомед са я мотали с години.За това сега иска всичко,което зависи от тея да е на 6.Благодаря ви за подкрепата и за това,че сте опора в трудни моменти!Не ви познавам лично,ама сте железни!Прегръщам ви!😘

# 703
  • София
Момичета, Док се е обадил и е казал да прави операцията.Благодаря ви,че сте тук! Дано и се наредят нещата! Още две много близки приятелки са в процедура и нон стоп го преживявам.Един доктор днес каза,че щом сме 70 и 80 набори сме "улави"..Били сме раждали късно и все сме имали проблеми..Ядоса ме,но го наредих по културен начин.Та,бях на профилактични прегледи към работа..Е,две лекарки ми предложиха хапчета за спиране на кърма без да има проблем и без да ги моля.Побеснях..Докога ще имат отношение към кърменето като нещо лошо и вредно..Видиш ли ти нищо не давам на детето си,ами го развращавам(на 1.3 е).

# 704
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви! За много близки хора става дума, ще им дам линк към темата да прочетат мненията ви и да преценят. Аз също им казах да не си губят времето във Варна, още повече, че имат час за Персенска след по-малко от месец. Дано да ме послушат, но каквото и да решат се надявам да им донесе скорошен успех!

Общи условия

Активация на акаунт