Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 37 - есенна :)

• 52 162
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Стефии, тегли им една майна на тия лекарки!
И педиатърката със сестрата се опитаха да ме изкарат, че нямам кърма и не му стига на детето, за да прояде пюрета колкото може по-бързо, но аз спрях да ги отразявам. И сега яде миниатюрни количества "човешка" храна ( не искам да го насилвам, за да не намрази храненето и му давам да си гризе колкото той иска), и кърма на корем и си наддава. Само че те не знаят от какво наддава и мислят, че е от другата храна Joy

Честито на патерица на Лутиен и именници bouquet

На нощните истерии на момченцето на Фокси и на мен ми прилича на страх от изоставяне/оставяне сам в тъмното (абе, някакъв страх). И моето момче заспива на ръце и понякога като тръгна да го слагам в креватчето веднага се събужда и започва да плаче и да протяга ръце да го гушна. А в момента е във фаза "не мога без мама".

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 08:46 от Elektra.13

# 706
  • София
аз да похваля моето момче  Simple Smile
по негово настояване, за да не спи на обяд, го записахме на плуване.
вече ходи два пъти и няма  и следа от предишния страх.
даже е много доволен и всеки ден пита дали няма да ходят да плуват.
плувал прав все още, не легнал, ама ще се научи  Mr. Green
обаче сана самообслужване там и всеки ден липси, първия път се върна без потник, вчера без шапката за плуване. потника не ми е драма, ама за шапката ми е по-сложно че наблизо нямам подобен магазин.
днес звънях на учителите и жената отсреща ми вика пълни сме с дрехи всякакви, предлагаме ги постоянно, ама никой не си ги познава. та ще видим дали ще ни се появи шапката отнякъде.

# 707
Браво, Бамба! Супер. Явно това е в детската, така ли!?

# 708
  • София
в градината, там покрай другите деца явно му е интересно.

# 709
Пънче, абсолютно безмислено е да ходят при Александров, при положение че скоро имат час за Перси.
Шом ще даваш линк към темата, ще им кажа следното. Колкото по-бързо се ориентират при правилните лекари, толкова по-бързо ще имат детенце. На мен ми отне 6 години, ако имат желание да си губят време и пари, нека го правят.
Както казах по-рано, Александров обръща повече внимание на лесните случаи.

# 710
Бамба-браво на младежа, най-вероятно ще намерите шапката. Дано е все така ентусиазиран.

Моето момче снощи пак плака близо половин час, на обяд само се размрънкал. Надявам се да е някакъв период и да отмине. Тоя страх от изоставяне как да го боря?

# 711
  • Варна
Фели, под лесен случай какво имаш предвид? Евентуално запушени тръби...Щото на нас с мъжа ми уж всичко ни беше наред, но бебето пак не ставаше. На него хич не му се занимаваше с нас, или поне така го усетих. А не бяхме и толкова престарели - на по 32 и двамата.

# 712
Тоя страх от изоставяне как да го боря?
С гушкане и внимание.

# 713
Електра -благодаря, интуитивно одеве точно това правих, обляках му пижамата, гушках, предложих да пие млякото с мен и тогава го сложих в кревата. Не пожела да си изпие млякото, но се погушкахме, говорих му какво ще прави утре и кой ще види. Резултата беше 2 минути мрънкане и заспиване.

# 714
Милото котенце Heart Eyes
Ще се оправи Simple Smile

# 715
Гале, той доста шемет си пада, сигурно нещо не му е харесало във вашия случай. Когато съм ходила в началото при него, с ец не се занимаваше. И когато съм ходила Козовски и Маркова му бяха шефове, а тия двамата като ги видя, все едно си виждам вътрешностите. Това още повече ме мотивира да не си губя времето там, само заради Александров. А моите проблеми са доста от отдавна, едното му протеже хубаво ме скопоса още през 1994 г., как оживях само аз си знам, та познавам добре варненските светила. Преди 2 месеца това протеже ме вижда с децата, каза ми здрасти, една изкривена усмивка, наведе си главата и замина. Аман от светила  ooooh!

# 716
Фокси, а ти мислиш ли да го отказваш от вечерното мляко? Аз уж намалявам поетапно, но има дни не стига на юнака.

# 717
  • София
Тоя страх от изоставяне как да го боря?
С гушкане и внимание.

Май гушкането и при нас ще се окаже правилнмия метод в момента. Вечерно време не иска да ляга в креватчето( на обяд си ляга, няма проблеми), затова след като съм му обякла пижамата( сестра му вече е заспала през това време),аз започвам да му говоря тихичко, гушнала съм го де, а той си е сложил главичката на рамото ми, притиска се много силно в мен, после изведнъж протяга ръчички към креватчето си, заспива моментално. Но ако след като съм го приготвила за сън, веднага тръгна да го оставям в креватчето започва много силно и почти истерично да плаче, чак въздух забравя да си поеме ooooh!

# 718
Амини - няма да го отказвам, обикновено си го търси като наследство. Знае къде стои и като му кажа, че отива да спи, първо отива в кухнята и започва да ми сочи къде е млякото. Пие по 300 мл. Обикновено си го изпива сам в леглото и заспива и оставя шишето някъде из леглото. Снощи обаче предпочете да се гушне в мен, не искаше аз да му давам мляко. После го погледнах, че към 11 се поразбуди, в някаква просъница пи и пак заспа. Той и вода така пие, ако няма настава драма. Сутрин към 9 заварвам и двете шишета пресушени, общо около 450 мл течност.

# 719
  • На остров
Да ви почерпя днес голямото ми момче им рд

Л.си пие 300 мл преди заспиване не мога да се сетя с баткото кога сме го спряли.

Общи условия

Активация на акаунт