Нощно напикаване

• 268 265
  • 975
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Аз я поръчах вчера. Доста време ми отне, че нямах регистрация в нито един от двата сайта. Та като я поръчах беше 21,79 паунда. Веднага след поръчката гледам цената се смени на 20 и нещо паунда, пък сега още повече са я свалили. Не знам как успяват, но се надявам, че няма да ме таксуват много.
Мисля, че няма да платиш доставка до английски адрес.
Ако ползваш Габко, ще му платиш на него 2лв за доставката до твоя град.
Ако нещо не разбираш, пиши, ще помагаме.
Направи ли си регистрация в Габко и да им попълниш твоите данни и какво си поръчали до техния адрес?

# 811
Регистрация си направих в Габко, но не съм им писала за пратката. Получих е-mail от амазон, в което пишеше, че са ми начислили 6 паунда и отгоре за доставката. Даже са ги взели от картата, пък избрах опция free shipping. Не знам защо така. Писали са ми, че за взели 29,78 паунда от картата ми. При моята проверка има разлика от над 2 лв.

# 812
  • Варна
Може аз да те подвеждам, защото вчера не обърнах внимание, дали имаше доставка, която трябва да се плати.
Трябва да опишеш на Габко, че ще им доставят твоята поръчка, т. Е. Трябва да си регистрираш поръчката от Амазон, в сайта на Габко, иначе рискуваш да имаш главоболия около получаването й в България.

# 813
Направих го току-що. Благодаря за помощта, missNoir. в момента ми изписва, че пратката ще тръгне за България на 11,12,2016. Ще следя как се развиват нещата.

# 814
  • Варна
Тъй и тъй брита филтри ми трябваха, поръчах и от тях намалени на - 43% и ги докарах над 20 паунда за безплатната доставка. Emel Manolova ти free shipping 3-5 days ли избра? Още при финализиране на поръчката виждаш крайната сума. Няма как после да ти начислят допълнителни такси.. Странно ми стана. Аз много съм пазарувала от амазон. Това, с което новите пазаруващи трябва да внимават е да не се абонират за амазон прайм - прочети тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955466;topicrefid=19.

Ще споделям впечатления като пристигне алармата. Вие как я представихте на децата? Те как я приеха? Дърпаха ли се?

# 815
Тъй и тъй брита филтри ми трябваха, поръчах и от тях намалени на - 43% и ги докарах над 20 паунда за безплатната доставка. Emel Manolova ти free shipping 3-5 days ли избра? Още при финализиране на поръчката виждаш крайната сума. Няма как после да ти начислят допълнителни такси.. Странно ми стана. Аз много съм пазарувала от амазон. Това, с което новите пазаруващи трябва да внимават е да не се абонират за амазон прайм - прочети тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955466;topicrefid=19.

Ще споделям впечатления като пристигне алармата. Вие как я представихте на децата? Те как я приеха? Дърпаха ли се?

Имаше опция free shipping  за 1 ден. Нали ми е за първи път, объркала съм се нещо сигурно. Аз съм споменавала на сина ми за тази аларма преди няколко месеца. Сега като му казах, че съм поръчала, се развълнува, разпитва ме как се ползва. Днес като го взимах от училище, ме пита пристигнала ли е вече. Явно и него го притеснява напикаването, щом чака с такова нетърпение алармата. Било си му е време да пробваме и този метод.

# 816
Ах, много се вълнувам! Днес пристигна нашата аларма! Довечера ще я пробваме за първи път... излезе ми всичко около 75лв

# 817
  • Варна
Ах, много се вълнувам! Днес пристигна нашата аларма! Довечера ще я пробваме за първи път... излезе ми всичко около 75лв
Вчера си мислех за теб,
Но мислех че вече е дошла и я използвате.
Пиши впечатления като минат десетина дни  Peace

# 818
  • Варна
И аз чакам нашата с трепет, ама няма нищо още..

# 819
  • Варна
И аз чакам нашата с трепет, ама няма нищо още..
Превозвачът, който ползваш не е ли посочил на коя дата ще е в Бг?

# 820
  • Варна
КД използвах. Те ме информират само когато е тук пратката за раздаването. Като гледам на 15ти е доставена на адреса в Англия и предполагам на 18ти е тръгнала за Бг и тез дни се надявам на раздаване. Wink

Emel Manolova
сподели , как е? Има ли нещо за разказване?

# 821
Mira^, за сега спи "роботизиран" и не чува алармата. Аз го проверявам и като видя, че пищи го вдигам. Очаквах го - много други са писали, че в началото децата им не са чували алармата. Все пак има положително развитие. Като му кажа "Ставай Краси, алармата пищи!" Става, по-добре се разсънва, за да се преоблече. По-добре осъзнава, че се преоблича. Това си е малка стъпка напред. До сега го вдигах, изпишквах и се сменяше в толкова зомбирано състояние, че не помнеше изобщо и реагираше твърде мудно. А сега като го разбудя, се води осъзнат разговор.

# 822
  • София
Моят син я чу и се събуди един единствен път за 45 дни ползване. Важно е да си до него когато се активира и да го събудиш веднага за да се прекъсне процеса на напикаване в самото начало.
Стискам ви палци !!!

# 823
Моето момче се напишкваше до 4 год. Ходих при Петко от аптеки Хера и той ми даде бахови капки за концентрация - само вечер по 5 капки за 2 месеца. Спря да се напишква. Повече проблеми не сме имали на тази тема.

# 824
  • Варна
Моето момче се напишкваше до 4 год. Ходих при Петко от аптеки Хера и той ми даде бахови капки за концентрация - само вечер по 5 капки за 2 месеца. Спря да се напишква. Повече проблеми не сме имали на тази тема.
Ако моето дете се напикавало до 4 годишен само, не бих казала, че е бил с нощно напикаване.
Ако момчето е над 6 г., а момичето над 5 г, тогава е нощно напикаване.

Общи условия

Активация на акаунт