Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 256
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Буркина Фасо
Цитат
Фермата не е зелено училище за възрастни

Е, добре, от продукцията са решили да има исторически игри. От продукцията решават какво да бъде Фермата, не решават зрителите. За теб е така, за друг - друго.☺
от продукцията решават какво да ни пуснат да зяпаме. четат ни навсякъде, виждат накъде духа вятъра из интернет и според техните желания "ръководят" всяко предаване. могат да наклонят везната към един или друг участник. имат психолог на разположение , записват 24/7 .
Първо им преподават/припомнят, после има игра. Толкова ли е страшно? Или страшното е, че ще видим колко са прости повечето?
миналата година разпитвахме Михо какво,къде,как , но той не даваше инфо. а не даваше защото трябваше да плаща много. не че не е имал желание или пък е бил в невидение.

# 331
Сватбата във Фермата ще бъде доста интересна. Много хубави традиции ще правят, за някои от тях чувам за първи път. Любопитно ми е кой ще избере В. Николов за дуелист, имам предположение, че ще бъде Станислав.

# 332
  • София
Аз залагам на Яни.

Франческа говори много сладко български, това не може да й се отрече. Simple Smile

# 333
Божидара го праща на дуел ама му дава и червен конец. Айде стига с тоя театри

# 334
  • София
Охх мен Яни ме разчувства някак, сигурно съм единствена в темата след това с яйцата, но аз си му симпатизирам.

# 335
  • Вестерос
Не очаквах, че ще е Яни. Какви мотиви каза Владо, че говорих по тела?

# 336
  • Вестерос
Цитат
Фермата не е зелено училище за възрастни

Е, добре, от продукцията са решили да има исторически игри. От продукцията решават какво да бъде Фермата, не решават зрителите. За теб е така, за друг - друго.☺
от продукцията решават какво да ни пуснат да зяпаме. четат ни навсякъде, виждат накъде духа вятъра из интернет и според техните желания "ръководят" всяко предаване. могат да наклонят везната към един или друг участник. имат психолог на разположение , записват 24/7 .
Първо им преподават/припомнят, после има игра. Толкова ли е страшно? Или страшното е, че ще видим колко са прости повечето?
миналата година разпитвахме Михо какво,къде,как , но той не даваше инфо. а не даваше защото трябваше да плаща много. не че не е имал желание или пък е бил в невидение.
Къде сте разпитвали Михо?

# 337
Еее, и продуцентите и В. Николов са садисти! Как унижиха Яни, обидиха го, а после замазаха, че бил се разчувствал от подкрепящите думи на Гинчев - глупости! Знаех си че Николов ще го избере с аргумента за  яйцата, за които дори не съм сигурна, че е чул лично, а не са му казали от продукцията да се възползва, за да е съвсем моралист и рицар в избора си на съперник. Неудобно ми е от тяхно име!

# 338
Владо баш накрая се оака...Не биваше да споменава че Яни се скатава пред всички.Можеше да му каже истинската причина лично.Доволен съм все пак, че Владо ще бъде победен от Яни, а не от Станислав или Алек.Много интересно, че във вчерашният епизод Владо каза, че ще избере Алек, а сега изведнъж избра Яни.Дали не му е било наредено заради "сватбата" ?

# 339
Охх мен Яни ме разчувства някак, сигурно съм единствена в темата след това с яйцата, но аз си му симпатизирам.

Не си, спокойно  Hug
Доста си поплаках с Яни, не мисля, че  е скатавка, тъкмо обратното, работливо момче е. Сега, като казаха, че кваси мляко, а дори е имало моменти, когато не го е опитвал, го разбирам за яйцата. Ще стане хубав дуел.

# 340
  • София
Паганне, Hug

По принцип Владо каза, че иска да бие на дуела, демек не се чак толкова напъва да се доказва на всяка цена. Склонна съм все повече да вярвам, че ще стане както една съфорумка писа за дуела.

Повтарям се, но Алек без брада ми е...гол охлюв 😄 Дано си я пусне пак след "сватбата". А за речта му съм без коментар.

# 341
Малко ми е не честно Владо и Яни да не са на "сватбата".

# 342
И каква стана тя? Кифлата отказва да изпълни бас, те цяла сватба й спретнаха..

# 343
  • Вестерос
За мен Елена промени мнението на Владо за дуелист, затова избра сега Яни. Затова казаха, че го дресирала.

# 344
Много се разчувствах. За Яни ми стана кофти, пич е момчето, недооценено. Има много такива българи - свестни, добри, работливи, а в същото време ги подценяват и унижават. Не казвам, че Владо го направи, но не трябваше така да се изказва. Евала на Гинчев, може да е мрънкач и всичко, но разсъждава доста обективно и рационално.
Разчувствах се и със сватбата. Беше симпатично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт