Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 264
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Вестерос
Аз не знам що за адвокат е Дарина и как е завършила право, но наистина ми е интересно как си върши работата.
Та тя две изречения не може да върже , не може да се аргументира.Веднага влиза в обяснителен и себеоправдателен режим, но без конкретни доводи.
Не я виждам как ще защитава клиент в съда.Тя себе си не може да защити.

Много адвокати работят чиста юрисконсултска работа от офис, не стъпват с години в съда, обслужват търговски дружества.

# 316

[/quote] Говоря за аргумент в ДИАЛОГ с Дарина, а не  в монолог пред камерите в "изповедалнята"
[/quote]

Диалог с  Дарина е едно изключително оптимистично и някак романтично недостижимо очакване от реалността Grinning
Мисля, че е садистично да го изискваме от който и да е от участниците. Дори и на себе си не бих поставила такава висока цел Grinning

# 317
  • Вестерос
е да, но все пак Grinning

# 318
Цитат
Фермата не е зелено училище за възрастни

Е, добре, от продукцията са решили да има исторически игри. От продукцията решават какво да бъде Фермата, не решават зрителите. За теб е така, за друг - друго.☺
Първо им преподават/припомнят, после има игра. Толкова ли е страшно? Или страшното е, че ще видим колко са прости повечето?

# 319
Не оправдавам  и не приемам поведението на Иван С.
Добре протест някакъв е, но не беше нужно да пише глупости по дъската.Можеше просто да не отговаря.
Абсолютно неуважително ми е и към историята и към момчето което им преподава.Усети се , че той също се засегна.

# 320
Цитат

Е, добре, от продукцията са решили да има исторически игри. От продукцията решават какво да бъде Фермата, не решават зрителите. Как така Ти ще казваш какво не е Фермата? ☺
Първо им преподават/припомнят, после има игра. Толкова ли е страшно? Или страшното е, че ще видим колко са прости повечето?

Лично мен не ме вълнува дълбоко как продуцентите решават да режисират предаването си, в какви ситуации поставят участниците и колко участниците са склонни да носят на гръб, за да не отпаднат от шоуто. Гледам и се забавлявам с предлагания ентъртеймънт. Но ме вълнува и съм впечатлена, когато някой излезе от матрицата на предаването, има позиция различна от плановете на формата и интелекта да я отстоява. А като бонус към всичко изброено, съм и на абсолютно същото мнение като него. Simple Smile

# 321
  • София
Охх изгледах и аз промото за довечера, сватбата изглежда забавно 😄 Но после ще има целувки-милувки, които навярно доста ще гледаме. Поне Валерия е кандисала разгеле, Алек едвам го познах без брада, да си я върне обратно! 😄

# 322
  • Великобритания
най-накрая се е смилила Бентлито , много иска да се показва тва момиче значи  еехеххе

# 323
Скрит текст:
Цитат

Е, добре, от продукцията са решили да има исторически игри. От продукцията решават какво да бъде Фермата, не решават зрителите. Как така Ти ще казваш какво не е Фермата? ☺

Лично мен не ме вълнува дълбоко как продуцентите решават да режисират предаването си, в какви ситуации поставят участниците и колко участниците са склонни да носят на гръб, за да не отпаднат от шоуто. Гледам и се забавлявам с предлагания ентъртеймънт.
Но ме вълнува и съм впечатлена, когато някой излезе от матрицата на предаването, има позиция различна от плановете на формата и интелекта да я отстоява. А като бонус към всичко изброено, съм и на абсолютно същото мнение като него. Simple Smile
Но съм сигурна, че се досещаш, че и това вероятно е режисирано. Simple Smile За тази категоричност говорех, нищо лично. Simple Smile

# 324
Скрит текст:
Цитат

Лично мен не ме вълнува дълбоко как продуцентите решават да режисират предаването си, в какви ситуации поставят участниците и колко участниците са склонни да носят на гръб, за да не отпаднат от шоуто. Гледам и се забавлявам с предлагания ентъртеймънт.
Но ме вълнува и съм впечатлена, когато някой излезе от матрицата на предаването, има позиция различна от плановете на формата и интелекта да я отстоява. А като бонус към всичко изброено, съм и на абсолютно същото мнение като него. Simple Smile
Но съм сигурна, че се досещаш, че и това вероятно е режисирано. Simple Smile За тази категоричност говорех, нищо лично. Simple Smile

Че какво би спечелил който и да е участник от такава постановка, освен критика, дребнави обвинения и гледане под лупа на всяко негово действие!? Участниците, с изключение на VIP-овете, са там без хонорар, дет се вика за едната чест и евентуалната награда - не виждам логика в хипотезата, че точно този случай е режисиран.

# 325
Не участникът, Степа, предаването. Мишо и Каролев ги няма, ще вземат да съжителстват в мир и хармония, не може така - де се е чуло и видяло това в риалити Simple Smile . Затова спретват неочакван скандал. Simple Smile

# 326
Не участникът, Степа, предаването. Мишо и Каролев ги няма, ще вземат да съжителстват в мир и хармония, не може така - де се е чуло и видяло това в риалити Simple Smile . Затова спретват неочакван скандал. Simple Smile

Grinning Еее, чак в такива холивудски конспирации не ми се забива Simple Smile Иначе за номинирането на В. Николов от Божидара и излизането му, съм склонна да вярвам, че е добре изиграно приключване на уговорката им за престоя му във Фермата, без да изглежда, че напуска защото се отказва. А и вече се разчу тук из форума, че Николов побеждава другия дуелист, но му отстъпва мястото си и си отва вместо загубилия. Така и той герой и продуцентите сити Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 17:14 от Stepa

# 327
Мисля, че Владо ще избере достоен противник, от когото ще бъде победен. Така постановката ще бъде изиграна по-достоверно. Simple Smile А аз търся конспирация навсякъде, затова гледам подобни предавания, подсмихвайки се под мустак - като Велински в подписа ми 😂 (не че имам мустаци, де Smiley 😂😂).

# 328
А аз мисля, че не би рискувал да си тръгне като победен и би избрал някой по-средна ръка, като Яни или Гечо за да може да си го бие и да се оттегли като победител Simple Smile

# 329
  • Другата България
Набляга се на скандалите, така е, но пък и тези с Каролев и Мишо също бяха извадени от контекста, напълниха ни телевизорите  с тях и съответно епизодите. Щото на хората това им дай - хляб и зрелища.
Сега казаха, че сагата със Сапунджиев ще има продължение. Mr. Green
Яд ме е за Владо Николов, много. Мисля обаче, че няма да е Алек опонента му.

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 19:20 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт