Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Оххх,я пиши карта на желанията ли беше.Да свършват вече тия болести.
Аз си  сготвих кисело зеленце както аз си знам.С три вида месце е ,ще се пие червено вино. Laughing

# 511
Писееее, гости приемаш ли? За да не те натоварвам много ще си донеса вода!
Ма ко, взимай мерки! Страшни неща разправяш!

# 512
Писееее, гости приемаш ли? За да не те натоварвам много ще си донеса вода!
Ма ко, взимай мерки! Страшни неща разправяш!
Хайде идвай,имам вода днес. Laughing

# 513
Манджата ти е много изкушаваща, да знаеш. А комбинацията с виното е баш за това време от годината!

# 514
Здравейте дами! Тези дни нямах много време да пиша . Днес идва любимата ни мама- баба.
Има закъснение полета и 2 часа .
Емо каза докато не видя баба си забрави да си легна . Нищо , че щяло да стане 11. Сготвих пържоли- свински , пилешки. Метнах айсберг и Снежанка . Изчистих и напазарих. Готови сме!
Утре следобяд ще бъде операцията . Чакам вече да минава и да се свършва !
Аз още края на Ноември тази година украсих.
Като мине галимацията трябва да накарам Емо да напишем картичките за класа му!
Писе страхотни  неща твориш !
Смърфи много хубава украсата!
Ма ко да оздравяваш!
Мими и Мойте са на сьомга за Никулден !
Аз я правя на фритьорника с лъжица олио и сол става супер !

# 515
  • София
Прекрасни, и тук да покажа какви ги творихме аз и още няколко майки в последния месец:
https://www.facebook.com/valentina.g.hristova/posts/102124519215 … &notif_t=like

# 516
Браво, Вале! Респект!

# 517
Писе , Вале златни ръце имате ! Страхотни творения !
Операцията мина успешно!
Болката е търпима за сега . Само гърлото ми пресъхва ! Тази вечер ще преспя в болницата и утре ме изписват! Замаяно ми беше доста след това . Хайде стига съм ви надувала главите !
Честит Никулден на всички именници ! Страхотен празник! Какво ще творите днес ?

# 518
  • при късмета
Добро утро!

Честит празник!

Тити, бързо оздравяване!
Вале, много са хубави венците, браво на вас!

Аз тепърва ще ходя за риба. На пазара до нас има 2 рибни магазина, а и на едно място приготвят на момента по всякакъв начин. Току виж съм взела направо сготвена.
И без това този път по-бавно се оправям.

Хубав ден на всички Hug

# 519
Честит празник на всички именици, банкери, рибари и градски!

Днес смятах да ходя за взема някаква риба, но мм има служебен ангажимент и не се знае кога ще свърши. Ако е навреме, ще отидем някъде да изядем нещо морско. Иначе има хиляди вида прясна риба, не сме опитвали всичката, де. Основно купувам местния лаврак и го правя във фурната, покрит с морска сол. Има също една много вкусна - mirror fish, но сме я яли в ресторант на скара, не знам дали ще успея да я направя вкъщи.

Вале - златни ръце имаш! Hug

Тити - звучиш добре, бързо възстановяване!

Ние ще се събираме на бг коледно парти в събота в един ресторант до нас. И снощи решихме с мм да поканим хората на афтърпарти след това вкъщи. Не може коледно парти без баница с късмети, та ще направя една. Дайте ми някакви идеи или ако имате весели и закачливи късметчета. Трябват ми към 20-на. Сега ровя из нета, но няма да откажа и помощ от приятел. Утре ще правя картички за Анин ден, който е в събота. Много са Ани-тата около мен, дори на партито ще има една.
Сега се потапям в дебрите на коледното пътуване, до което останаха 10 дни. Как лети това време, ей!

# 520
Добро утро и честит празник на всички, които имат повод днес!
Тити, бързо възстановяване!

# 521
Добро утро. До сега се занимавах с елха, чистене, пазаруване,...та за това толкова късно.
Честит празник на всички в темата. И именяци, банкери, рибари....
Тити бързо да си отиваш у дома здрава!

# 522
Добро утро прекрасни!
Честит празник!!!
Мими да ти е жив и здрав тм  bouquet Кога ще пътувате за Бг?
Тити бързо възстановяване и мнооого сладолед!
Вале БРАВО! Страхотна работа сте свършили!!! Дано имате много поръчки за работилничката! А ти изглеждаш прекрасно  Heart Eyes
Писе нали страничката не е активна само по празници? Предполагам, че и на лято ще мога да си купя нещо.
Смърфи имаш фантазия и си познаваш гостите/чувството за хумор/ - та основните пожелания за здраве, късмет и т.н просто ги "облечи" в забавна дреха  Heart Eyes
Аз съм голяма шматка... в понеделник нямах нет, изписва ми да си включа рутера.... ама чак като си дойде мм се сетих, че сме с нов договор и с нов рутър  hahaha та най-накрая дойде нета  ooooh! Вчера ходих да си пазарувам риба с люспи, имаше и една мнооого ситна/по-дребна от цаца/ и жълта на цвят, та взех и от нея - ще видим довечера дали са вкусни. От моретата и океаните на Смърфи са  Mr. Green Ще правя и хляб под формата на рак - става страхотен, правила съм го за детски РД
http://www.mycookingbookblog.com/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0% … 1%80%D0%B0%D0%BA/
Рибата я пазарувах от един пакистански магазин, та мм се сдоби с гръден кош на агне  Joy като не яде риба - ще му пека агнешки ребра...За десерт са си поръчали бисквитена торта, пък салатата ще е картофена с мнооого магданоз  Heart Eyes Днес е и деня за украсяването на елхата - ще видя сина как ще се справи.
Усмихнат ден и весел празник ви желая  Heart Eyes

# 523
  • Великобритания
Честито празник на имащите именици
Лейди - мерси много Simple Smile
засега ще остане сигурно лятото , че може и да не си ходим хич , а мама да дойде , ще видим - нищо сигурно няма
Ходихме вчера да гледаме една къщичка , на снимки супер , ми то вътре като отворих един шкаф - чеееерно , ама черно от мухъл и влага .. в банята зад шкафа пак скрит мухъл  , ММ както е със синузит само мухъл му трябва .. айде газ към къщи , няма да е наша таз , следващата чакаме
Изпивам си кафето и ще ходим с детето до магазина за сьомга , после ще сваря за картофена салата с мнооого магданоз , и може някъв десерт да взема от магазина , ама трябва да е тайно от детето , че е като някъв змей за сладко , само ходи и души и рови по шкафовете , секретните закопчалки ги взима за мезе хахха
Тити - бързо възстановяване , почини малко че после у дома няма ххахх

# 524
Мими давай лятото да правим керван  hahaha 7 дена път с камили.... и куче  Joy

Общи условия

Активация на акаунт