Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Честит празник.
Аз си сготвих рибката ама или фурната нещо сдава багажа ,или аз избързах че бяхме гладни да ядем,та е леко сурова каймата.Пълня шарана с кайма ,орехи и днес сложих гъби.
Тити да си отиваш бърже в къщи.
Калинка страничката работи от три години непрестанно. Wink
Мими скоро да се похвалиш с нова къща.
Вале браво на вас. Heart Eyes
Днес има слънце,но духа та си е хладно. Отивам да полегна с книжка в ръка,днес няма да плета.

# 526
  • Великобритания
хаха Лейди - готово
аз отпред като най голямата камила
така се натоварих сега , че едва изкачих баирчето до нас

# 527
Добро утро!
Ма ко, благодаря за изненадата, за картичката, за пожеланията! Трогната съм!
Тити, днес ли празнуваше? Жива и здрава да си!

# 528
Добро утро!
Ма ко, много благодаря за картичката! Когато имаш време, прати ми адресите, че аз съвсем забравих тая година...Чужбинските домакини, за вас закъснях окончателно, така че хич няма и да се пробвам. Много ми се насъбра и наистина изключих, сори. Догодина ще се реванширам!

# 529
  • при късмета
Добро утро!

Hug

Вио, сега ще ти ги метна.

Аз още кашлям, но няма друг начин да се изчистя. И задъхването още го има, но се оправям. Много бавно обаче този път.
Резервирах на шефа за РД, днес ще отида да уточним последни неща и да взема покани.
Да пием по кафе и да действаме по задачи

А, и кажете какво ще готвите, че аз пак блокирах, а до обяд трябва да съм готова
Гушки за всички Hug

# 530
Ма ко, добре ме подсети, че и аз нямам меню за днес! Ужас! А имам и излизане. Да ми стиснете малко палци!

# 531
Нареждам се за кафето. Вече пих две, а още ми се пие. Ако обаче сега ударя едно, довечера ще блея баирите.

Тити, жива и здрава да си! Честит ти рожден ден!:balloon:BirthdayTada

Вио - ще се реваншираш лятото, като ти дойдем на гости в новата къща!:hugs:

Ма ко - аз ще готвя за вечеря винен кебап, а сега рупам диня със сирене.

Мариат - стискам палци!

Мимито - влагата е голям проблем не само за синузита, ама изобщо. Ще я намерите вашата къща!

Калинка - хубава ли беше рибата от нашите морета и океани? Попадали сме както на много вкусна, така и на отвратително миришеща на водорасли гадна риба.

Днес правя три картички, така че бягам да ги свърша нвареме.

# 532
  • гр.Варна
Ма ко, благодаря за картичката и пожеланията.
И аз се нареждам за кафето.Много ми се спи и се чувствам страшно уморена.Още от връщането от Талин не мога да си почина ,а на работа е ужас.  #Cussing out
Вчера аха да пиша,аха да пиша и все нещо спешно ми се стоварва на бюрото и така си останах с мерака.
по случай вчерашния Никулден ние похапнахме..........кюфтета. Joy Не обичам риба и решиха да са толерантни с мен и затова. bowuu
Тити радвам се че вече приключи всичко и дано по бързо отмине болката .
Колкото и да ми се иска да ви спомена всички , пак няма да стане.Ей на,пак ми тупнаха работа на бюрото. #Crazy

# 533
Здравейте ! Живи и здрави да сте ми и вие !
Благодаря ви за пожеланията !
Мама не спира да снове Из нас. Все нещо готви , чисти. Не се спира тая жена . Като фейте от приказките е . Днес и викам спри се малко, че ще им хареса. Лошото е , че децата са настигнали и умирам от страх да не се разболеят точно сега . Давам 120 хомеопатии .
Днес хапнах и малко крем от тортата . Като ламята спаска да не изпусна . 😡
Майка отиде за Емо вчера показах пътя . Щеше да се загуби . Ама се оправи добре , че има нет на телефона . ИЗобщо шоуто е пълно в нас!

# 534
Добро утро и от мен!

# 535
Добро утро!
Специални поздрави за Фло послучай студентския празник  Heart Eyes bouquet
Честит празник и на всички, които имате студенти, били сте студенти, или сте  bouquet
Тити честит РД на патерици  Heart Eyes Майка ти е огън! Как са сестрите ти?
Смърфи рибата беше прекрасна - на етикета пишеше Bangla - естествено си я ядох само аз, че мнооого кости - на вкус много се доближава до карагьоза, а аз го обожавам. Другата беше дребна, жълта /phona/ досуш го докара на цаца  Joy
За днес ще да е пържени пилешки дробчета с картофено пюре и салата от ряпа...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 536
Ей, Калинка, записвам си ги веднага и ще започна издирването им, хаха.Blush

Днес сме на каквото има в хладилника. Утре сме на коледно бг парти в ресторант до нас и след това решихме с мм да правим афтърпарти вкъщи. Вече не помня казах ли ви, хммм... Та ще подготвя малко неща. Ами да, казах ви. Тъкмо щях да напиша баница с късмети и се сетих, че писах. Има вече към 25-26 закачливи късмета, ако на някой му трябват, ще му ги изпратя. Днес направих баклавата (гръцки тип по на Акис рецептата) и сега пека чабата. Утре питка с паричка и баницата. И това ще е. А, ще направя хумус и маслинова паста за чабатата и готово. Все пак се предполага, че народът ще е хапнал в ресторанта, нали?!

Купих и по едно дребно подаръче на децата, които ще бъдат утре, опаковах ги и ги сложих под елхата да си ги вземат утре. Сега смятам да си почина, че днес все права стоя.

# 537
Смърфи дано тези риби се "подвизават" под същото име и при вас, че като ги пуснах в нета не ми се получи нещо... Иначе са от Бангладеш, та си е от вашето море  Joy

# 538
Калинка, сега като каза, ами  Bangla идва от Бангладеш тоест бангладешка риба, затова няма как да я намериш в нета. Ще трябва да видя как изглежда карагьоза и да търся нещо подобно по снимка в магазина. Иначе и тук има някаква подобна на цацата, ама не съм я пробвала.
Обаче Бангладеш е на 4 часа със самолет, не е точно нашето море, ама пак е близо.

# 539
Смърфи - Bangana ariza, а пък дребната не прилича на цаца, а по-скоро на гюмюш, но жълт. То 4 часа път, ама все над море  Joy
Като вляза в английската уикипедия ми иска дарение £2, пък в бг и руската - нищо  Twisted Evil Когато търся специализирана литература - на английски ми иската доста добра сума, на бг ги няма издадени, но пък на руски се намират безплатно в ел. формат  Joy Да живее развитата демокрация  hahaha

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 14:28 от Ladybird_

Общи условия

Активация на акаунт