Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Вио, жива и здрава да е! Много да я слушате и да бъде винаги усмихната и щастлива!

Ние утре вечер летим. Пак ще пиша утре преди да тръгнем.

# 571
  • при късмета
Калинче, току що разбрах, че имаш имен ден. Честита да си, много здраве, хубави моменти и усмивки Hug

# 572
Яяяя, какви партита има тук!

Вио, да е жива и здрава малката! Весело детство й пожелавам!

Лейди, и ти да си жива и здрава!
Смърфи, лек полет!

# 573
Вио честито ти пораснало момиченце.Нека е здрава и много щастлива .Flowers HibiscusKissing Heart.
Калинка честит имен ден-бъди жива и здрава,щастлива и обичана!!! HeartHug
Мрън вече нямам старата версия.
Днес голяма разходка направихме.Първо на нашия  пазар  за прежда,после до Пловдив за мънисти,прежди за мартеници и покупки от Метро.Кой ли ме кара да гледам каталога. Grinning  Трябваше ни още един матрак-взехме,харесах си и ел кана и така се обзаведох.От Кауфланд пък си харесах кухненска везна,имаше мнения за нея в темата  и се навих,защото оня ден я загледах ,а ми трябва.Та сега уморена доплитам бройките и мързелувам,че пак авария и без вода бяхме.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 574
Добро утро, момичета! Благодаря на всички за топлите пожелания, вчерашната рожденичка е нацелувана и напрегръщана от виртуалните си лели Wink Ма ко, помниш ли като раждах кви емоции бяха Wink
Ние днес на работа чакаме височайшо посещение - делегация от Индонезийското посолство, като разбира се и всички важни клечки на града ще се изсипят. Бляк. Довечера съм и на банкет, ма не с колегите, а по друга линия. Утре - поредната работна събота. Шъумръ.
Рапорт даден, поздрави, целувки и хубав ден на всички.
П.П. Лейдибърд, честит имен ден на патерици. Да си здрава!!!

# 575
  • при късмета
Как да не помня? Като от сутринта трябваше да чакам да стане 17ч., че да те чуя, си мислех, че за това време направо на място имам време да дойда. Към момента имаше 1-2 бебета, които се родиха след като започна темата, но мамите влязоха тук бременни. Ти първа забременя след като започнахме да пишем тук. И си спомням, че разбрахме май дори преди мъжа ти. Затова беше такова вълнение за Дея,  да ви е жива и здрава Kissing Heart

И вчера не успях да започна тортата, ще впрягам мъжа ми да помага. Сестра ми си била тук за малко и минаха вчера, че големия ѝ много търси шефа. Малкия и той се очовечил вече, голяма лудница настана. Едва станахме сутринта, хубаво, че утре ще спим.

Смърфи, драсни някой ред, като пристигнете

# 576
Добро утро и от мен!
Благодаря ви момичета! Хич и не знам, че имам имен ден... Аз празнувам имен ден с Дядо Мраз, че нали съм му половинката Innocent
Яд ме е, че ми няма старата версия....
Вече се подготвяме за ваканцията - днес сина хукна с пуловер на елф в училище - деня е без униформен, с коледни дрехи, а на обяд ще имат Коледен обяд. В понеделник ще е Коледния концерт в църквата, във вторник понеже няма отрицателни точки, а има натрупани много положителни - с тях си е "купил" ден за посещение в конеферма и урок по езда. В сряда имат Коледен базар и размяна на подаръци, а в четвъртък е последния учебен ден и ще раздават наградите за първия срок Grin
Успях да измисля Коледните подаръци, да ги опаковам и скрия. Направих и меденките - останаха ми другите сладки. Пускам си Коледни песнички и ми е леко на душата.
Усмихнат ден ви желая Flowers Hibiscus

# 577
Привет-мривет! Ние сме си още в КЛ, полетът е чак посред нощите, но вече официално затворих куфарите, демек готови сме за пътуването.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще ви помоля за стиснати палци, че имаме два полета с общо полетно време 11 часа и половина. Този път наистина отиваме в г*за на географията. Wink Надявам се, че всичко ще е наред и като се сдобия с местна сим карта или се добера до wifi, да пиша. А и някоя снимка мога да кача, нали уж с новата версия било лесно.

Плами, много ти благодаря за картичката. Майка бързаше да ми се обади сутринта и да ми каже, че е дошла картичка за мен! Трогната съм.Hug
А ако се чудите какво става с картичките, които ми изпращате до адреса в Бс, ами всяко лято си ги взимам с мен - преди за Колумбия, сега за Малайзия и си ги събирам с другите в една кутия за спомени. Heart Eyes

Вио - успех с банкетите! Stuck Out Tongue Winking Eye

Целувки на всички и при първа възможност ще пиша!

# 578
  • гр.Варна
Смърфи радвам се че съм ти усмихнала деня.Лек полет и прекрасно и изпълнено с приключения пътешествие.
Калинче честито на патерици.Здрава ,здрава и пак здрава да бъдеш.
Аз другия петък си посрещам студентката от Австрия.Нямам търпение вече да я гушна.Ще си е тук до 07.01.2018

# 579
Смърфи стискам палци! Всичко ще е наред!
Плами благодаря ти! Как е новото куче, отучи ли се да яде обувки?

# 580
Честит празник на Дейчка!
Честит и на Калинка ! Да сте здрави и усмихнати!

# 581
  • София
Много закъснях, Вио, ама от сърце- да ви е жива и здрава Деичка!!!

Понеже нямам сили да разказвам, направо показвам:
https://www.facebook.com/valentina.g.hristova/posts/10212538599357427?pnref=story

# 582
Тити Flowers Hibiscus
Вале аз май познах "кой, кой е"Laughing Невероятни сладки сте направили!
Аз днес ходих на седмичен пазар и се опитах да поотхвърля и покупките за празничните вечери - списъка понамаля, ама аз се изморих.
Метнах едни ребра на фурна и кой, какво намери от хладилника...
Лека вечер ви желая!

# 583
Ех, Вале, у вас е весело. Аз днес замесих тесто за меденки и утре ще ги пека. Имам чувството, че тестото ми не се получи. Утре ще разбера със сигурност.

# 584
Момичета, от мен добро утро! Сега имаме не само часова разлика, ами в някакви периоди от деня, ще сме и в друг ден, луда работа. Полетите вчера минаха много добре, успяхме да се наспим дори. Сега пак сме на летището, имаме още един полет, но вече е вътрешен. После ще обикаляме с кола. Изобщо този път програмата е доста сложна и натоварена, но както сестра ми ме бъзика: ти си си я измислила, сега ще си я следваш, хаха!

Нетът обаче е в праисторическата ера, така че ще пиша, когато мога.

Общи условия

Активация на акаунт