Домакини 63/ Златна есен при нас поспри

• 65 702
  • 737
  •   2
Отговори
# 630
Добро утро!
Ма ко много свежо Коледно кафенце!
За сина е последен учебен ден, ще са до 12часа и ВАКАНЦИЯ!

# 631
Плами, Честит Имен ден! Жива и здрава да си!

Нетът е ужасен, времето не по-малко... Ураганен вятър ни брули, студ ни мори, в мъгла пътувахме, после изведнъж става адски горещо - луда работа, лудаааа
Ама винцето им е много добро, мляс!

# 632
Привет момичета.Бе това време нещо не ми се отразява добре,студено и с тоя вятър .... бррррр, скача ми  кръвното  Grinning 
Почват празниците и вече се стягам какво да правя за Бъдни вечер и после Коледа.Извадих си вече корите  за баничка,готови сърми ще взема пости лозови,а питката ще си я направя сама.Днес виснах две филенца да съхнат вън,разходих се, ама тоя  пусти вятър,уж има слънце.Купих си пак прежда и ще си плета на топло. Хайде бързо да изпишем темата и да идва новата с много късмет и щастие в нея.Two HeartsChristmas Tree

# 633
  • Великобритания
Аз си имам колетче от мама , с мноооого подаръци , естествено предимно за детето , ама и за нас има де .. и вкусотийки , и сладости и мезенца , и винце домашно .. и одрински кори , дето ми се яде баничка с такива кори от 2 години сигурно , та ще има за Коледа вкусна баница , а за Бъдни вечер постна питка ..
Смърфче - много много благодаря , ти си ни полазника вчера , та вярвам , че ще е е добра годината Simple Smile

# 634
Мими днес мм замина за Единбург, ама ако по празниците хукне към вас ще се метна с него да ти дойда на гости, че много вкусотии Imp Laughing от мен домашно къпиново вино  Laughing

# 635
  • гр.Варна
Заменям домашна ракия за боровинково винце Лейди.Среща- нейде по средата.

# 636
Плами с удоволствие! Виното е къпиново - от къпините в двора, а аз съм най-видния пияч на домашна ракия!!!
Тя нашата среща по средата е точно при твоята студентка Smiley ама ти си я завзе за празниците Flowers Hibiscus
Мен Вале лятото ме зареди с домашна ракия, а пък в замяна нищо....ама още не бях разработила виното Smiley

# 637
  • София
Ха ха, Лейди, вече сме готови и с виното. Без майтап, нямах много вяра на ММ, за първи път прави вино, е стана страхотно. Хамбургски мискет е едното, другото- отел и мискет. Аз не обичам вино, обаче стана чудно. Един съсед го учи, човекът е голям специалист, направо се справи блестящо.
Аз се уча да плета, направо съм се вманиачила, та чак ръце ме заболяха. Писето ми е пратила разни клипчета, много ми допада това занимание, да знаете.

Да се "похваля"- класирана съм за асистент на детето. Бяха ме отхвърлили преди три години от тая програма, сега сме класирани- от 417 деца, Бояна е на 410 място...Хем съм доволна, хем съм..като все едно потъпкала гордостта си. Защото тази програма е пълна пародия, никаква обективност при оценяването, ама никаква. Социални чиновници, дето през живота си са виждали хора с увреждания само през стъклото на гишето, оценяват, дават точки някакви нереални..абе пародия. Просто не трябва да има такива програми, не и по този начин.

# 638
Вале от хубаво грозде - хубаво вино! Майсторлъка изобщо не е за пренебрегване! Важното е, че има мерак и добър учител! Това важи и за теб с плетенето - Писе е майстор Flowers Hibiscus На мен плетенето ми действа успокояващо, обаче като дойде ред да завършвам и ми минава мерака....Сега имам една жилетка - стана страхотна, обаче остана да изплета яката и копчетата - е вече месец не се хващам... Ти си сръчна в ръцете и пъргава в ума - ще изплетеш страхотни неща!
Не се ядосвай за програмата - важното е, че сте класирани Kissing Heart Ще мине време и ще се "изчистят" недоразуменията.

# 639
  • Великобритания
Лейди - добре си дошла , заповядайте , и винце има , и ракийка домашна , ама ние ракия не пием , така че тя си седи за лекарство само ххах
И на мен ми се иска да поплета , ама от тая хубавата мериносовата прежда , и на дебели куки .. ще разгледам из Youtube и ще поръчвам по нета Simple Smile

# 640
От виното на Лейди искам и аз! Заменям с ракия- никой не я пие от нас. Виното на свекъра е ужасно, но от това на Вале няма да искам. Нека ТМ да схване всички чалъми и тогава!

# 641
Здрасти и от мен!
Вчера ходихме на Икея . Взехме на децата шкаф наредих малко книги и играчки и се освободи доста място в детската. Доволна съм !
После ходихме на Клледен лунапарк . Децата се кефиха. Обаче станахме в кал до ушите. Днес изпрах всичко.
Какво мислите да готвите за празниците?
Винце обичам да пия . Не съм пила от 20 дни . Ама мисля да пия една чаша по- праЗниците Simple Smile

# 642
Хаха, улових безплатен нет, че и работи на всичкото отгоре. В едно много красиво градче сме, седнали на центъра на по чаша вино и готините хора от общината са се погрижили туристите да имат безплатен нет. Малко ще попрочета кой, къде, какво.

# 643
Добро утро!
Смърфи, нямам търпение за твоите снимки!

# 644
  • при късмета
Ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!
Значи спане, голям кеф

Общи условия

Активация на акаунт