Чакаме и последното ОКТОМВРИйско човече и се местим във родени вече! - Тема 13

• 40 945
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Нашата утре ще дойде да го види. Ние ще я почерпим, но едва ли ще иска пари.
Вчера една приятелка, работеща в АГто дойде да ни консултира. Беше много мила и внимателна.
Вие всеки ден ли ще къпете цялостно бебемцата? Дупарата я мием всеки път като ака

# 91
Нашата дойде сама. ММ и предложи да отиде да я вземе, но тя каза че си има кола и дойде.
Нощем се буди по 2 пъти. Аз я взимам при мен и май и давам да суче постоянно. Много ми се спи, не знам какво е това чудо.

# 92
Ние още го къпим на мивката, защото пазим пъпчето. Макар че то падна още в болницата, просто ни предупредиха да го пазим още някой и друг ден. Мисля вече да минаваме на ваничката. Иначе до сега е случило да пропуснем само 2 пъти банята, къпим го целия.
Нашата педка каза 20 лв. за първо посещение. И да - ние я караме с колата Grinning

# 93
Къпем го всяка вечер.Вчера за пръв път го сложихме да легне във ваничката.Досега татко му го къпеше на ръка и ваничката беше само за да се изтича водата в нея.Беше ни страх да го сложим във ваната,но стана тежък вече малкия и му посиняват ръчичките от къпането на ръка.Дупето с мокри кърпи го почиствам и после крем за подсичане.

# 94
Ами не знам какво точно искам да попитам . Положението е такова ,че съм убедена в рядката ми кърма. Има количество ,но не и качество. Бебето след кърма е нервно,гладно и плаче. С Ам ми спи по-спокойна и по 3 часа ,а с кърмата се буди след час. До преди седмица си беше само на кърма и си спеше чудесно,с нощна пауза и всичко като по учебник. От 4-5 дни се налага да давам и Ам и вече губя кога какво е яла и колко е спала. Мисля да си спирам кърмата и поне да съм спокойна мама ,не като сега нервна и изморена

# 95
Нашият мъник е записан при моя ЛЛ. Човекът ми каза да му се обадя в деня на изписването и още на следващия ден дойде сам с личния си автомобил. Нито дума не е станало за няканво плащане, аз това от вас го разбирам  Rolling Eyes
Хич няма да го питам, ако имаше нещо предполагам, че щеше да каже. Simple Smile
И ние го къпем всяка вечер.
Бяхме днес на педиатър и малко се разочаровах, понеже само 120 г е наддал малкия от изписването. На долна граница Sad
За очичките ни изписаха капки Тобрекс, надявам се да се оправят.

# 96
Мони,като спреш да даваш и кърмата ще спре.Аз отначало се мъчих мъчих,течеше по малко,бебо се изнерваше и започваше да плаче.То не бяха помпи,чайове и какво ли не пробвах да мога да го кърмя,но не се получи.Спрях да пипам гърдите и всичко прилючи.Вече не са твърди и на буци както отначало,нито ме болят.

# 97
Мерси Стефи !

# 98
Star-че, моят термин е утре. Миналият вторник го измериха 3400-3500 и нямам никакви признаци са скорошно раждане. Освен безкрайната ми изнервеност! Моето търпение по принцип отсъства от живота ми и сега просто се побърквам. А колко ме изнервят всички, които звънят да питат?!!?? Защо го правят, нали ще стигне така или иначе новината до тях, наистина не мога да понасям никого вече!!!! Изобщо до раждането, живот и здраве, няма да отговарям на никакви обаждания! Освен на майка ми, че ще я побъркам и нея иначе

# 99
Свекървата е педиатър (знам, че ми завиждате..). Тя прегледа бебчо.

С ММ се изпокараха за пъпния остатък; тя искаше да върже кончето по-нагоре, а той не и даде. В крайна сметка остатъка падна на другия ден, та дискусията не продължи.

# 100
Педиатърът е длъжен да дойде без заплащане.

Нашата дойде в деня след изписването. Доволни сме и ще запишем и малкото при нея.

# 101
  • Франция
Ами не знам какво точно искам да попитам . Положението е такова ,че съм убедена в рядката ми кърма. Има количество ,но не и качество. Бебето след кърма е нервно,гладно и плаче. С Ам ми спи по-спокойна и по 3 часа ,а с кърмата се буди след час. До преди седмица си беше само на кърма и си спеше чудесно,с нощна пауза и всичко като по учебник. От 4-5 дни се налага да давам и Ам и вече губя кога какво е яла и колко е спала. Мисля да си спирам кърмата и поне да съм спокойна мама ,не като сега нервна и изморена

Симона, позволявам си да пиша, защото имах нещо подобно с големия ми син. Ако държиш да кърмиш разбира се. Той сучеше по 5 минути и после след половин час пак искаше да суче. Акушерката ми беше дала съвет да изцеждам преди кърмене. Гърдите ми бяха препълнени и бебето сучеше само "предно мляко" което е рядко и не достатъчно хранително. В началото кърмата е "рядка" после се сгъстява с така нареченото задно мляко. Аз цедях на ръка докато гърдите поомекнат, после кърмех. Така млякото става по-хранително и никога не се е налагало да дохранвам,

# 102
  • София
Имам една приятелка и сутрин и вечер не пита родих ли . Е не съм явно егати хората.
Баткото каза 13- ти.

# 103
  • София
Днес лекарят при който искам да раждам ме пита дали зърната са ми вдлъбнати или изпъкнали...Ами нямам идея Rolling Eyes Каза всеки ден с по-груба и влажна кърпа да обтривам зърната, не разбрах за какво е Flushed и за болницата да съм си вземела силиконови зърна

# 104
Май с педиатрите такова е положението само в София :Д . Голяма олелия, нашата даже нямаше да ни вземе, ако не ме беше набутала личната... Едва, едва, мъка.

Общи условия

Активация на акаунт