Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жената Дева/6/

 • 28 059
 • 752
 •   1
Отговори
 • Мнения: 723
Нова тема,
заповядайте,като у  дома се разполагайте.... Hug

ИНФО  Blush
Повечето жени деви са по-разумни от всички останали жени в зодиака. Бедата е, че те не могат да намерят мъж, който да изпълни изискванията им. Имат склонност да съдят дребнаво за хората. Дали са чисти и чистоплътни. Като резултат могат да пропуснат някои подходящи хора от двата пола.
Ключа към разбирането им е да не мислите за тях като себични и студени, а като за хора, които твърде много се контролират. Нейните чувства са същите като на другите жени, но тя ги държи под много здрав контрол. Нейните тайни желания си остават скрити.

Тя има склонност да бъде много сериозна и с чувство за достойнство. Скромността е естествено състояние и никога няма да я чуете да се хвали с постиженията си.  Има отлични маниери и винаги се държи като дама, освен когато е предизвикана. Тя вярва, че една дама е човек, който никога не обижда, освен изтънчено. Тогава елате я вижте тя може да направи такава словесна атака, която да смачка дори един добре трениран егоист и да го накара да заеква. Тя вярва в усъвършенствуването с труд, упорито учи, за да се образова и подобри своето положение в обществото. Интересува се от литература, музика и изкуство и много жени дева стават прецизни и обективни критици.

Тя се тревожи твърде много. Това е отчасти, защото е убедена, осланя повече на своя интелект, отколкото на своята интуиция, когато се сблъска с някой проблем започва да го гризе като куче, което оглозгва кокал, докато се оголи и може да се види.

Тя може да бъде искрена, търпелива, любезна – но и много крайна, една студена котка, чиято глава винаги командва сърцето.й. Когато започне да върши нещо нищо не може да я отклони.
Енергията й е достатъчна за две или три жени и се заема с всяка задача с убеждението, че никой друг не може да я свърши по-добре. Във всяко начинание тя взема всички възможни предпазни мерки срещу неуспеха. Като акробатка, която работи без предпазна мрежа тя иска да знае, че ще има свободен трапец, който да я чака, ако евентуално падне от високия трапец.

Нейния доминион е дома. Това е мястото, където тя управлява и един умен мъж би й дал възможност да го прави. Мястото, което обитава изглежда като, че ли никой никога не е живял там. Тя иска всичко да си е на мястото. Има място за всяко нещо. Умен купувач, тя знае да цепи долара на две.
Тя знае какво иска един мъж. Ако той не може да види сам, тя ще му помогне да анализира положението. Девата много анализира. Нейните цели са практични и съдържат правилното определяне на пътя към тях.

Ако се омъжи, това е обикновено късно. Тя е отлична домакиня, отлична майка /въпреки, че е може би малко сериозна/, интересен компаньон за своя съпруг. Сексът е повече задължение, отколкото удоволствие и това може да бъде малко отблъскващо, защото обикновено е симпатична и запазва добрия си вид и на средна възраст.Но ако се намери мъж, който да я провокира, тя може да бъде най-фаталната жена, жената – вамп, абсолютната любовница – дискретна, нежна, майсторка в секса.

Обича малките празненства, изтънчено организирани. Лакомниците, безгрижните пушачи, небрежните в облеклото си не биват канени повече от веднъж. Обича интелектуалните игри.
Ако трябва да работи за съществуванието си нейните точни навици се пренасят и в работата й. Тя е добре с математиката и може да бъде много добър счетоводител. Може да бъде чудесна частна секретарка, особено в област, където се иска самоусъвършенстване. Във всяка работа тя иска заплата, която да осигури нейната независимост и е според заслугите и работата, която дефакто върши перфектно. Работата е важна за Девата - Жена. Тя не обича да я сменя и тежи на мястото си. Най-много държи на микроклимата на служебното място. Затова когато няма избор обаче, тя ще се примири с това да бъде по-ниско платена, ако обаче се отнасят към нея честно, любезно и с уважение.

Обикновено доста обективна и неемоционална нейните преценки могат да бъдат неясни само в една област – когато засягат любимия й. Тя не може да види неговите грешки и слабости. Тя е лоялна към своя идеализиран образ за него, но чувствата й са дълбоки, независимо, че не е открито демонстративна и страстна.
Има склонност да третира мъжа, като че ли е някакъв вид територия, готова да бъде експлоатирана, развивана и усъвършенствувана. Тя познава добре пътя към мъжката психика, тъй като притежава почти психическо познание за първопричините и обикновено е господарка във всички случаи. Тя очаква всеки да бъде толкова чист и спретнат, колкото е тя.


предна тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=478136.0


Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 23:27 от Еластина

# 1
 • Мнения: 58
Хоп,много посна бе.. Joy Joy Joy

Дева:
"Боже,направи света едно по-добро място и не се издънвай като предния път."


ДЕВА (24.08. - 23.09.)
ЖЕНА:
Фригидна идеалистка. Чака своя принц на бял или светлосин кон... и няма да легне с никого.... докато Той не се появи. Съмнително е обаче дали и с този принц ще си легне. Всички хора, освен разбира се нея, са пълни отрепки и тотален боклук, но този “факт” тя крие от останалите и се прави на много мила и обаятена лелка. Обича да флиртува с мъжете, но винаги в последен момент ги изоставя. Може с години да не прави секс и това не й пречи. Нейните сексуални алгоритми изцяло се контролират от разсъдъка, затова да се надяваш на чувствената й страна и на въздишки под луната, това би било умряла работа. Единственият сигурен начин да се преспи с нея - това е първата брачна нощ. Но за да се ожениш, е необходимо десет години мило и романтично да я ухажваш. В леглото се държи малко пасивно, обаче е много лесно да я навиеш на всякакъви диви извращения. Обикновено Девите са лесбийки.

# 2
 • Мнения: 723
Ай,ся,претенции, Crazy,
ми сефте ми е Crazy Joy
ще се опитам да я разкрася....ма нищо не обещавам Joy

# 3
 • София
 • Мнения: 36 468
ще се опитам да я разкрася....ма нищо не обещавам Joy
hahaha

"Абе ти знаеш ли че много говориш !" е едно добро начало Simple Smile

# 4
 • Мнения: 58
Мхм,идеално е. smile3534

# 5
 • Мнения: 723
Толкоз,мацки,ако има нещо,което искате да добавя,казвайте,не се "свенете" Mr. Green,

"Абе ти знаеш ли че много говориш !" е едно добро начало Simple Smile
като начална фраза ли да го сложа....утре ще ме инструктирате, АнМари,ти ако можеш го направи....,плийз,ако ли пък не,аз ще дерзая....

# 6
 • Мнения: 631
Добро утро  Hug
Едно кафе????
ДЕВА

Девата не искала повече да бъде дева и решила да се омъжи. Кандидати имало достатъчно, но никой не й харесвал. Един бил прекалено висок, друг - много нисък, трети - страшно буен, четвърти - ужасно смачкан, петият изобщо за нищо не ставал. Най-сетне намерила някакъв нито висок, нито нисък, нито буен, нито кротък, с една дума - ставал. Започнала девата да си търси булчинска рокля. Рокли също имало достатъчно, но една била прекалено къса, друга - много дълга, трета - извънредно претенциозна, четвърта - съвсем семпла, а петата изобщо за нищо не ставала. И когато накрая си намерила рокля, нито такава, нито онакава, забелязала, че оня, когото си била избрала, вече за нищо не ставал, защото се бил превърнал в дядо. А тя самата… о, тя отдавна не надзъртала в огледалото.
ПОУКА: Претенциозният вкус рядко помага в живота.

# 7
 • В голямото море...Живот
 • Мнения: 761
 Hug
Абе толкова ли сме претенциозни  Thinking
Аз май вече не съм...не че някога съм била толкова  Mr. Green

Отивам да се срещам с наследника.

# 8
 • Мнения: 58
Добро утро,
днес ще е слънчево,хубав уикенд ви желая. Hug Hug Hug
Твърдо съм решила да сложа една баня на псето и колата и после да се спукам от мързел. Joy

# 9
 • Мнения: 631

ОТМЪЩЕНИЕТО НА ДЕВАТА

Трудно е човек да си представи какво точно би трябвало да направи, за да накара представител на Дева да си отмъсти. Девите си отмъщават(като правили) в особено извратена форма. Ако случайно сте гледали филма за героичния Сергей Лазо, изгорен в пещта на локомотива, то може примерно да си представите какво би могло да се направи с известна доза девинска фантазия ( а “девинска”, защото Япония се намира под знака на Дева). Там например е описана такава красива ваза с дупчици за монтиране на главата на противника, а е описана и идея да се приспива човек с вода в ушите…Впрочем какво ли не би си помислил човек, ако се замисли по този въпрос сериозно Битовото отмъщение у Девите не е толкова “тънко”, но се отличава с една малка особеност- човекът, на когото се отмъщава, ще узнае за това последен. Ако трябва да ви оформят някакви дългоочаквани документи и “по непредпазливост” допускат някаква малка неточност, която ще ви накара повторно да преминете вси1ки кръгове на ада. При това ще бъде напълно в техен стил – отначало нищо няма да разберете, но равносметката е съкрушителна.
Въобще всички представители на Дева, повече от представителите на другите знаци, са склонни да си отмъщават по официални и документални. Това значи, че ако сте обидили някоя Дева и тя има какво да каже за Вас на официалните инстанции, почти е сигурно, че ще го направи. Известна е също методиката на Дева по омайване на някого и ”натопяването” по- късно и то само с целта да бъде дълбоко уязвен!


Е, не - това е направо уникално))))))))))

# 10
 • Мнения: 631
arween44, приятен ти мързел))))))))

# 11
 • Мнения: 58
Аууу,това за отмъщението.........все едно за мен е писано.Дори тези дни сглобих нещо от сорта на бившите ми шефове,но те все още не го знаят. Joy Joy Joy

# 12
 • Мнения: 1 813
Трябва да погледна има ли друга толкова бързо развиваща се тема по зодия , както при нас.

"Много говориш..." .  Whistling

# 13
 • Мнения: 58
Има,само виж лъвиците/нямат стигане/ какво правят и оФчиците също. Joy
До сега пих кафе,още нищо не съм свършила,измислих най лесната манджа-боб в тенджерата под налягане и за обед,и за вечеря. Mr. Green
Почивни дни са в края на краищата и аз съм човек. Twisted Evil

# 14
 • В голямото море...Живот
 • Мнения: 761
Върнах се.
Напазарувах, но ме домързя нещо.
Ще погледна един филм и после ще го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт