Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

 • 58 721
 • 743
 •   1
Отговори

Анкета

Какво се случва с Али Кемал?

Опции:

* Гласуването приключено: вт, 01 ное 2016, 08:18

 • Мнения: 10 855

ТИ СИ МОЯТА РОДИНА

Режисьори: Yağmur и Durul Taylan
Сценаристи: Necati Şahin и Nuran Evren Şit
Директор на продукция: Nermin Eroğlu
Продуцент: O3 Medya
Резюме:
"Ранена любов"

Една от най-красивите и епични романтични истории е на път да докосне сърцата и да поднесе пламъка на една истинска любов, поставена на изпитание във възможно най-тежките условия. Събитията  се развиват в района на невероятно живописния бряг на Егейско море. Това е любовната история на един мъж и една жена, чиято изключителна вяра един в друг преминава през тежка криза. Силен и въздействащ портрет на непреходни човешки емоции, силни характери, спираща дъха любов, солиден сценарий, грандиозни панорамни гледки. Всичко това, разгърнато на фона на красивото егейско крайбрежие и носещо  високото качество, гарантирано от режисьорите на "Великолепният век".

"Ранена любов" е историята на една всеотдайна майка, която се бори да запази семейството си в най-тежките времена, които една майка може  да преживее. Тя е обречена да избира между семейството си и своята подтисната женственост. Това е историята на един от най-трагичните герои на своето време. Герой, който ще стане свидетел на разпада на своето семейство без да може да направи нищо, с което да го предотврати. Един влюбен мъж, който е осъден да наблюдава как любовта на живота му се изплъзва от ръцете му, заради една кауза, която той не може да загърби. Въпреки всичко, заради дадената клетва,  той няма да се откаже от изречената лъжа. Клетва, която е много скъпа на сърцето му.

Един мъж достатъчно смел, за да предизвика смъртта без миг колебание и  да загърби всичко онова, което му е носило радост в живота. Той е съкрушен, когато жената, която е оставил, няма друг избор освен да приеме предложението за брак, носейки в утробата си неговото дете.   Поради каква причина един мъж може да направи това? Кой е най-коварният враг? Как най-очевидната истина може да понесе най-трагичната лъжа? Може ли любовта да се изправи срещу гордостта и честта? Може ли любовта да остане ненаранена пред лицето на предателството?

Скрит текст:
ПЪРВОТО ИЗЛЯЗЛО РЕЗЮМЕ

Краят на Балканската война. В Солун живее Джеват.
Джеват Юзбашъ, командир на стотен батальон.

Родината или животът?
Този въпрос е лесен за него.

Родината или семейството?
Това вече е въпрос, който  ще изправи Джеват пред огромни изпитания.
 
 Азизе е балканска красавица,   страстно влюбена в  своя  съпруг  Джеват Юзбашъ.  Тя от своя страна ще трябва да посрещне предизвикателства, които ще поставят на проверка  любовта й към Джеват.

 Сериалът "Ти си моята родина" ще разкаже историята на едно разпокъсано от войната семейство, опитващо се отново да бъде едно цяло. Зрителите ще видят борбата на една омагьосваща, страстна и незабравима любов да оцелее в сянката на войната.

УЧАСТВАТ:


НАЙ-НОВИТЕ ИНТЕРВЮТА НА ХАЛИТ И БЕРГ - С БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ВАРНА!!!


Скрит текст:

СЕПТЕМВРИ, 2016
Репортерите са засекли Берг пред едно кафене в Джихангир заедно с Есра.
Говорили си и ядяли пуканки.

Разменя няколко приказки и с известния певец Дженк Ерен, който е излязъл да разходи кучето си.

Репортер: Вълнувате ли се преди старта на новия проект?

Берг: Да, вълнуваме се. На първо място защото започваме нов проект. Отново сме заедно. Вълнуваме се толкова, колкото зрителите. Измина доста дълго време. Но поне аз се вълнувам на първо място, защото започвам нов проект. Екипът също. Май се очертава хубав проект.

Репортер: Какъв сериал предстои да видят зрителите?

Берг: Една истинска история. Семейна история на фона на гръцко-турската война, както знаете. Мисля, че ще бъде много хубав сериал. Една топла, искрена история, това се опитваме да направим. Ще бъде сериал, в който чувствата са такива, каквито са в истинския живот. Екипът ни е много добър.  Режисьорите ни са много добри, актьорите също.  /показва с пръст към улицата/ Даже преди малко видях един от актьорите / актрисите ( не се разбира, защото няма родове в турския ), с която / когото играем заедно, вие не го познавате още. Всички се вълнуваме. Процесът на снимачната площадка е много добре организиран, всичко върви по програма. Много добре е уреден въпросът с продължителността на работния ден, знаете че това винаги е било проблем. Имаме шанс в това отношение. Продуцентите също са много добри. Мисля, че ще се получи качествен сериал.

Какво е чувството да играете със съпруга си?

Берг:  Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме. Но той е професионалист, аз също, така че в този случай не гледаме един на друг като на съпруг и съпруга. Той е моят партньор на снимачната площадка. В този смисъл вълнението ми е свързано с това, че ще играя с добър актьор.

Какво си казахте, когато за първи път прочетохте сценария заедно с господин Халит?

Берг:  Халит знаеше в какъв сериал ще участва. Аз дълго време се съпротивлявах, защото смятах да не работя тази година. И сценарият дълго време си стоеше неотворен на масата вкъщи. Месеци наред.

Господин Халит ли ви убеди да участвате или харесахте образа на Азизе?

Берг:  Приех заради героинята, съгласих се след като прочетох нещата в сценария, свързани с Азизе. Наистина е много хубав образ. Имам късмета да участвам в сериали, в които историята е винаги хубаво написана. И тук е така. Мисля, че Азизе ще им хареса много на зрителите.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СЕПТЕМВРИ, 2016
Питат я първо как вижда шансовете си да спечели "Златна пеперуда" за албума, който издаде.

Берг: Аз съм актриса, за първи път ми се случва по такъв повод да бъда номинирана. Бях изненадана, разбира се. Естествено, че имам някаква надежда да спечеля наградата след положените усилия.

За чувството да играе отново заедно с Халит

Берг: Отново сме заедно с Халит. И ние се вълнуваме толкова, колкото зрителите. Но вълненията ни са най-вече свързани с това, че започваме нов проект.

Каква е темата на сериала.

Берг: Това е една семейна история на фона на гръцко-турската война.

Какво почувствахте при първата сцена с Халит.

Берг: Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме много.

За подаръка на феновете

Берг: Не мога да опиша с думи какво е чувството. Аз не правих специално парти за рождения си ден. Празнувах с тях. В Меджекьой има кафене, в което работят младежи със синдрома на Даун и с ментални заболявания. Каня ви всички да посетите това място. Чакаме ви там. Те бяха подготвили тържество в кафенето, аз реших да ги изненадам с присъствието си. Много се забавлявах.


Още едно видео с Берг

Берг: Ваканцията отдавна приключи. Работим.

Питат я за новата прическа

Берг: Да, скъсих си косата заради новия проект. Днес снимахме рекламния клип на Канал Д за новия сезон. Сега ще водя Али на кино. Трябва да изпълня и ангажиментите си като майка.

Берг: Не знам кога ще започне сериалът. Не знам точната дата. Ние работим доста интензивно. Въпреки че се снима още първия епизод всичко е много добре организирано, работим при нормални, човешки условия. Това за нас е много важно. Всички имат възможност за прекарват време и със семействата си. Спокойно е на снимачната площадка.

За подаръка

Берг: Те са много специални деца. Аз не гледам на тях като на фенове. Ние сме едно голямо семейство с тях. Да финансират чак изграждането на чешма в Африка...Не знам, аз нищо специално не съм направила за тях. Не знам защо ме обичат толкова. Благодарих им. Трудно е да се опише с думи какво изпитва човек при такъв жест. Много хубаво си прекарах рождения ден с тях. Чудесно е, ако сме помогнали с нещо. Тези деца години наред вършат добри дела. Направиха библиотека в едно училище, засадиха дръвчета, сега помогнаха за откриването на чешмата в Африка. Те ме познават много добре. За мен е много ценно, че съм успяла да спечеля любовта им. Никога не съм държала да получавам такива жестове, такава любов. Но те знаят кои са нещата, които ме правят щастлива. Никога не участват в скандали, в кавги между фенове. И затова се чувстваме като едно семейство.


Приятни моменти на всички в темата!  Hug
# 1
 • Мнения: 6 839
Благодаря за новата тема Hug

Mydream  smile3525  прекрасна е!

 ВАРНА smile3525  благодаря за новините и преводите Hug

Благодаря на всички дами , които пишат и правят темата интересна,
които споделят своята любов към семейство Ергенч Grinning


# 2
 • Мнения: 20 604
Майдрийм, благодаря за новата тема.  bouquet

 Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПревхвърлям и тук най-новата статия за сериала и най-новото резюме

Историята в "Ранена любов" започва през 1912. В главните роли ще видим Халит Ергенч като Джевдет, предан патриот, който се сражава по време на Първата световна война и е принуден да избира между семейството и родината. Съпругата на Джевдет Азизе, роля, изпълнявана от истинската съпруга на Ергенч Бергюзар Корел, ще бъде също изправена пред избор. Казват й, че Джевдет е изменник на родината, научава, че й изневерява с друга жена, а самата тя е преследвана от неговия стар приятел Тефик.

"Това е история, която задава важни въпроси за смисъла на любовта, семейството, родината и войната. Ние разказваме тази история и от турска, и от гръцка гледна точка", споделя БК.

"Ранена любов" е една от продукциите, които бяха прожектирани специално за търговските представители в първото подвижно кино на фестивала MIPCOM. То се помещава в специално оборудван камион, разположен близо до крайбрежната ивица в Кан.

"Киното е страхотно!", казва Берна Курекчи, директор на маркетинговия отдел в Канал Д. "Седалките са удобни, има климатик, има напитки и закуски, така че можем да предложим на своите клиенти едно приятно преживяване. "В една буреносна зимна вечер един мъж и една жена се отдават на желанието, потушавайки огъня, изгарящ телата им, копнеещи един за друг след дълги години раздяла.
Те знаят, че няма да са дълго заедно. Те знаят, че може да няма утре.
Тяхната любов, нежна и пазена като нещо много свидно, сега гори в пламъците на  собствения им ад.
Адът, който е на път да ги унищожи. Адът на забранената обсада, която заплашва тяхната любов, техните надежди, тяхната вяра.
Тази нощ, носеща най-голямата надежда, ще се превърне и в мрачно предзнаменование за  обърканата им съдба.
Една жена, която намира утеха в спомена за своята любов, но е принудена да отвърли този, когото обича. Един мъж, който е осъден да гледа  как любимата жена се изплъзва от ръцете му, а  той  не може да се противопостави на това.

# 3
# 4
 • Мнения: 2 291
Майдрим 🍀😘
Варна ,благодаря! Това се очакваше,че ще бъде обявен за предател и в интерес на делото на което се е посветил не се връща при семейството си и запазва в тайна истинската причина за своята постъпка.

# 5
 • Мнения: 20 604
Това се очакваше,че ще бъде обявен за предател и в интерес на делото на което се е посветил не се връща при семейството си и запазва в тайна истинската причина за своята постъпка.

Но в какво точно ще се изразява предателството.

Азизе не може така лесно да повярва на това.

А това за чуждата жена пак ще е част от "мисията" или злонамерена клюка, която да отрови отношенията на Азизе и Джевдет. Нито той ще й изневери на нея, нито тя на него.  Peace

..........................

Хайде да пускат третия фрагман!  Praynig Praynig

# 6
 • Мнения: 5 198
Привет и в новата тема! Hug

Майдрийм  Hugс благодарности за новата тема!-
Хубава и стилна  визия! Peace


                   ЗА ТЕБ!

          

Специални благодарности на Варна Two Hearts Flowers Rose  и на
всички вас, дами! Flowers Rose Flowers Rose


-----------------------

Пожелавам  много късмет и успех на Халит и Берг! Peace Flowers Four Leaf Clover
Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 22:41 от HELEN60

# 7
# 8
 • Мнения: 349

Майдрийм Heart Eyes , благодаря за красивата тема Hug bouquet

Дали в нея ще посрещнем сериала newsm78 добре щеше да е поне да знаем кога започва Laughing присъединявам се към колективната молитва за фрагман с дата и час Praynig

Варна Hug bouquet
Във всяко резюме/коментар излиза нещо ново.. не знам това колко е добре, никакви изненади няма да останат за първите серии Rolling Eyes
Но любовта им засега е толкова хубаво описана Heart Eyes за изневярата на Джево вече съм сигурна, че е грозна лъжа Peace дано и Азизе е сигурна, че иначе много сълзи и се пишат ooooh!

Попадна ми това https://www.youtube.com/watch?v=P7XVqVSLLdE
Статуите на Али и Нино в Грузия - много красиво Kissing Heart напомнят ми на едни хора Laughing все си мисля, че имаше по-подходяща роля за Халит в този филм.. че и за жена му Grinning но да не изнаглявам - на нас ни отпуснаха цял сериал все пак Crazy

Хаха, това с погледите и музиката май стана международна практика. Разликата е само в бекграунда - минаре по залез vs. тава с ориз Mr. Green


Скрит текст:

"По телевизора започва хорър музика. Бягам да проверя какво става и какво да видя: На Малката булка й паднала тавата с ориза!"

https://www.facebook.com/iliqn.sandev/videos/vb.100000224373359/ … ype=2&theater

 Laughing Laughing Laughing

# 9
 • Мнения: 20 604
Берг и манекенката от дефилето на дизайнера Рашит Базъбалъ.

Нашто е по-хубаво.  Mr. Green Heart Eyes

# 10
 • Мнения: 20 604
Цитат
Във всяко резюме/коментар излиза нещо ново.. не знам това колко е добре, никакви изненади няма да останат за първите серии

Ти да не мислиш, че народът чете резюмета като нас.  Laughing

Единственото, което знае за сериала масовата публика, са двата фрагмана. И то в най-добрия случай. Щото има хора, които ще научат за него като започне, че може и след първа-втора серия като го зърнат по тивито.
Само феновете следят всички новини.

...........................

Халит и Берг танцуват на партито снощи.


Да му се не види, едни хубави снимки не излязоха.  #Cussing out


Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 15:47 от varna_2

# 11
 • Мнения: 5 198
                                       Излизат нови снимки.. Grinning

                                 Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 16:14 от HELEN60

# 12
 • Мнения: 20 604
Тук сигурно дават интервю, но и него толкова ще видим.  Sad Sad

Още една статия

Голям интерес от страна на чуждестранните медии към БК и ХЕ и сериала "Ти си моята родина" в Кан. Пишат за специалното филмче, което е прожектирано на гостите в импровизираното кино на Канал Д. След това Берг и Халит са отговорили на въпроси на медиите.  Дали са интервю за специалното списание на фестивала MIPCOM News и  за издания  от много други страни, сред които се открояват австралийският вестник  Sydney Herald Tribune и корейското кино списание Cine 21.
Най-често задаваните въпроси са били : "Какво е чувството да играеш с човека, който ти е партньор и в живота?" и "С какво си обяснявате успеха на сериалите ви по света?"

http://aa.com.tr/tr/kultur-sanat/cannesda-halit-ergenc-ve-berguz … buyuk-ilgi/668222# 13
 • Мнения: 20 604
Тук се вижда точно клипчето, в което танцуват!

Ла Бамба!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy

СТРАХОТНИ!
smile3501

Любов и радост от живота! Няма нищо по-важно от това!


https://twitter.com/todotvnews/status/788706990348468224


Хелън, благодаря за нещата, които си сложила.  Hug

Повторих клипчето, защото на мен не ми излезе веднага то, а някакъв друг пост и звукът в един момент се изгубва. Може само при мен да е проблемът.

==============

Тук се вижда кадър от филма. Не знам дали е от прожекцията в Кан. Субтитрите са на английски.Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 16:33 от varna_2

# 14
 • Мнения: 5 198
Тук се вижда точно клипчето, в което танцуват!

Ла Бамба!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy

СТРАХОТНИ!
smile3501

Любов и радост от живота! Няма нищо по-важно от това!


https://twitter.com/todotvnews/status/788706990348468224


Хелън, благодаря за нещата, които си сложила.  Hug

Повторих клипчето, защото на мен не ми излезе веднага то, а някакъв друг пост и звукът в един момент се изгубва. Може само при мен да е проблемът.

Варна  Hug няма проблем!
Аз се редактирах. Peace

Общи условия

Активация на акаунт