Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

 • 52 012
 • 744
 •   1
Отговори

Анкета

Какви ще са последиците от пожара?

Опции:

 • Мнения: 10 855

ТИ СИ МОЯТА РОДИНА

Режисьори: Yağmur и Durul Taylan
Сценаристи: Necati Şahin и Nuran Evren Şit
Директор на продукция: Nermin Eroğlu
Продуцент: O3 Medya
Резюме:
"Ранена любов"

Една от най-красивите и епични романтични истории е на път да докосне сърцата и да поднесе пламъка на една истинска любов, поставена на изпитание във възможно най-тежките условия. Събитията  се развиват в района на невероятно живописния бряг на Егейско море. Това е любовната история на един мъж и една жена, чиято изключителна вяра един в друг преминава през тежка криза. Силен и въздействащ портрет на непреходни човешки емоции, силни характери, спираща дъха любов, солиден сценарий, грандиозни панорамни гледки. Всичко това, разгърнато на фона на красивото егейско крайбрежие и носещо  високото качество, гарантирано от режисьорите на "Великолепният век".

"Ранена любов" е историята на една всеотдайна майка, която се бори да запази семейството си в най-тежките времена, които една майка може  да преживее. Тя е обречена да избира между семейството си и своята подтисната женственост. Това е историята на един от най-трагичните герои на своето време. Герой, който ще стане свидетел на разпада на своето семейство без да може да направи нищо, с което да го предотврати. Един влюбен мъж, който е осъден да наблюдава как любовта на живота му се изплъзва от ръцете му, заради една кауза, която той не може да загърби. Въпреки всичко, заради дадената клетва,  той няма да се откаже от изречената лъжа. Клетва, която е много скъпа на сърцето му.

Един мъж достатъчно смел, за да предизвика смъртта без миг колебание и  да загърби всичко онова, което му е носило радост в живота. Той е съкрушен, когато жената, която е оставил, няма друг избор освен да приеме предложението за брак, носейки в утробата си неговото дете.   Поради каква причина един мъж може да направи това? Кой е най-коварният враг? Как най-очевидната истина може да понесе най-трагичната лъжа? Може ли любовта да се изправи срещу гордостта и честта? Може ли любовта да остане ненаранена пред лицето на предателството?

Скрит текст:
ПЪРВОТО ИЗЛЯЗЛО РЕЗЮМЕ

Краят на Балканската война. В Солун живее Джеват.
Джеват Юзбашъ, командир на стотен батальон.

Родината или животът?
Този въпрос е лесен за него.

Родината или семейството?
Това вече е въпрос, който  ще изправи Джеват пред огромни изпитания.
 
 Азизе е балканска красавица,   страстно влюбена в  своя  съпруг  Джеват Юзбашъ.  Тя от своя страна ще трябва да посрещне предизвикателства, които ще поставят на проверка  любовта й към Джеват.

 Сериалът "Ти си моята родина" ще разкаже историята на едно разпокъсано от войната семейство, опитващо се отново да бъде едно цяло. Зрителите ще видят борбата на една омагьосваща, страстна и незабравима любов да оцелее в сянката на войната.

УЧАСТВАТ:


ЛИНКОВЕ ЗА  Kanal D:


НАЙ-НОВИТЕ ИНТЕРВЮТА НА ХАЛИТ И БЕРГ - С БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ВАРНА!!!


Скрит текст:

СЕПТЕМВРИ, 2016
Репортерите са засекли Берг пред едно кафене в Джихангир заедно с Есра.
Говорили си и ядяли пуканки.

Разменя няколко приказки и с известния певец Дженк Ерен, който е излязъл да разходи кучето си.

Репортер: Вълнувате ли се преди старта на новия проект?

Берг: Да, вълнуваме се. На първо място защото започваме нов проект. Отново сме заедно. Вълнуваме се толкова, колкото зрителите. Измина доста дълго време. Но поне аз се вълнувам на първо място, защото започвам нов проект. Екипът също. Май се очертава хубав проект.

Репортер: Какъв сериал предстои да видят зрителите?

Берг: Една истинска история. Семейна история на фона на гръцко-турската война, както знаете. Мисля, че ще бъде много хубав сериал. Една топла, искрена история, това се опитваме да направим. Ще бъде сериал, в който чувствата са такива, каквито са в истинския живот. Екипът ни е много добър.  Режисьорите ни са много добри, актьорите също.  /показва с пръст към улицата/ Даже преди малко видях един от актьорите / актрисите ( не се разбира, защото няма родове в турския ), с която / когото играем заедно, вие не го познавате още. Всички се вълнуваме. Процесът на снимачната площадка е много добре организиран, всичко върви по програма. Много добре е уреден въпросът с продължителността на работния ден, знаете че това винаги е било проблем. Имаме шанс в това отношение. Продуцентите също са много добри. Мисля, че ще се получи качествен сериал.

Какво е чувството да играете със съпруга си?

Берг:  Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме. Но той е професионалист, аз също, така че в този случай не гледаме един на друг като на съпруг и съпруга. Той е моят партньор на снимачната площадка. В този смисъл вълнението ми е свързано с това, че ще играя с добър актьор.

Какво си казахте, когато за първи път прочетохте сценария заедно с господин Халит?

Берг:  Халит знаеше в какъв сериал ще участва. Аз дълго време се съпротивлявах, защото смятах да не работя тази година. И сценарият дълго време си стоеше неотворен на масата вкъщи. Месеци наред.

Господин Халит ли ви убеди да участвате или харесахте образа на Азизе?

Берг:  Приех заради героинята, съгласих се след като прочетох нещата в сценария, свързани с Азизе. Наистина е много хубав образ. Имам късмета да участвам в сериали, в които историята е винаги хубаво написана. И тук е така. Мисля, че Азизе ще им хареса много на зрителите.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СЕПТЕМВРИ, 2016
Питат я първо как вижда шансовете си да спечели "Златна пеперуда" за албума, който издаде.

Берг: Аз съм актриса, за първи път ми се случва по такъв повод да бъда номинирана. Бях изненадана, разбира се. Естествено, че имам някаква надежда да спечеля наградата след положените усилия.

За чувството да играе отново заедно с Халит

Берг: Отново сме заедно с Халит. И ние се вълнуваме толкова, колкото зрителите. Но вълненията ни са най-вече свързани с това, че започваме нов проект.

Каква е темата на сериала.

Берг: Това е една семейна история на фона на гръцко-турската война.

Какво почувствахте при първата сцена с Халит.

Берг: Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме много.

За подаръка на феновете

Берг: Не мога да опиша с думи какво е чувството. Аз не правих специално парти за рождения си ден. Празнувах с тях. В Меджекьой има кафене, в което работят младежи със синдрома на Даун и с ментални заболявания. Каня ви всички да посетите това място. Чакаме ви там. Те бяха подготвили тържество в кафенето, аз реших да ги изненадам с присъствието си. Много се забавлявах.


Още едно видео с Берг

Берг: Ваканцията отдавна приключи. Работим.

Питат я за новата прическа

Берг: Да, скъсих си косата заради новия проект. Днес снимахме рекламния клип на Канал Д за новия сезон. Сега ще водя Али на кино. Трябва да изпълня и ангажиментите си като майка.

Берг: Не знам кога ще започне сериалът. Не знам точната дата. Ние работим доста интензивно. Въпреки че се снима още първия епизод всичко е много добре организирано, работим при нормални, човешки условия. Това за нас е много важно. Всички имат възможност за прекарват време и със семействата си. Спокойно е на снимачната площадка.

За подаръка

Берг: Те са много специални деца. Аз не гледам на тях като на фенове. Ние сме едно голямо семейство с тях. Да финансират чак изграждането на чешма в Африка...Не знам, аз нищо специално не съм направила за тях. Не знам защо ме обичат толкова. Благодарих им. Трудно е да се опише с думи какво изпитва човек при такъв жест. Много хубаво си прекарах рождения ден с тях. Чудесно е, ако сме помогнали с нещо. Тези деца години наред вършат добри дела. Направиха библиотека в едно училище, засадиха дръвчета, сега помогнаха за откриването на чешмата в Африка. Те ме познават много добре. За мен е много ценно, че съм успяла да спечеля любовта им. Никога не съм държала да получавам такива жестове, такава любов. Но те знаят кои са нещата, които ме правят щастлива. Никога не участват в скандали, в кавги между фенове. И затова се чувстваме като едно семейство.Приятни моменти на всички в темата!  Hug


# 1
# 2
# 3
 • Мнения: 2 291
Добре, че Най на края се разбра ,че е къртица полковника да се успокои.
Много силен епизод,прекрасна игра на всички,но Халит и Берги бяха страхотни
Все пак бих казала епизод на Халит.Уникален!!!

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 22:11 от nadejda2639

# 4
# 5
 • Варна и...духом на Босфора
 • Мнения: 1 214
На Жозе акъла му хич го няма-2 на0за Фенерите #Cussing out
Изумителен Халит!

# 6
 • Мнения: 20 604
Благодаря за новата тема.   bouquet

Последния един час успях да видя само, но пак ревах.

Ще ми скъсят живота.  Joy

# 7
 • Мнения: 6 839
Mydream БЛАГОДАРЯ ЗА НОВАТА ТЕМА newsm51


Благодаря за подсказките Hug
Ще чакаме Варничка да се включи с повече инфо Hug

Много силна серия наситена с емоции,  изумителна игра на всички, а Халит е титан- ненадминат smile3501

Мисля,че войника ,който почина, прошепна на Джевдет кой го застреля Thinking Тефик вече ще е на мониторинг Mr. Green

Много тревожни и противоречиви мисли и реакции от страна на Азизе и свекърва и, на децата...
как издържа на всичко това Джевдет- много  силен характер Peace

А че е на страната на турците- сцената на гроба е много показателна...

# 8
 • Мнения: 2 291
https://www.instagram.com/p/BMW9TkUAPuo/?taken-by=berguzarhalitfansbulgaria

# 9
 • Мнения: 72
Това човекът ,който е връзката му с разузнаването ли е?? newsm78 newsm78

# 10
 • Мнения: 18 114
Благодаря за темата!
Няма друг такъв сериал, потресаващ! "Изкуплението Шоушенк", "Зеленият път" и всичко, за което се сещам в момента, бледнеят пред това, което гледам днес, сега. smile3501

# 11
 • Мнения: 20 604
Да, накрая се срещнаха с Ешраф, единственият, който знае за мисията му.

Джевдет каза, че му е по-тежко отколкото е предполагал, че ще бъде. Заради семейството му и всичко останало.

Но Ешреф каза, че никой не бива да знае за мисията му. Джевдет отговори, че ще плати цената, която е нужно да плати.

Мисля, че Джевдет вече е напълно наясно що за птица е Тефик. Умиращото момче успя да му каже името.

# 12
 • Варна и...духом на Босфора
 • Мнения: 1 214
 HugПочва повторението.
Варна Hug
Отново страшен фрагман!
Джевдет нарече Тефик предател!
Очаква ни отново емоционална буря!


# 13
 • Мнения: 20 604
Не знам дали разбрахте.

Това момче, което беше най-близо до Джевдет по време на годините, прекарани в плен, му предаде така да се каже паролата. То му каза думите "часът наближава". Каза му, че трябва да стане изменник в името на родината. За да му повярват гърците, трябва да убие него.

# 14
 • Мнения: X
Благодаря за новата тема и на всички за всички коментари не само днес, а и през седмицата  bouquet Hug  Hughttps://youtu.be/jDhOTYWEMRk

Vatanım Sensin 3. Bölüm Fragmanı

Общи условия

Активация на акаунт