Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

 • 62 828
 • 740
 •   1
Отговори

Анкета

Как ще се развият отношенията между Азизе и Джевдет в следващия епизод?

Опции:

* Гласуването приключено: ср, 14 дек 2016, 20:16

 • Мнения: 10 855

ТИ СИ МОЯТА РОДИНА

Режисьори: Yağmur и Durul Taylan
Сценаристи: Necati Şahin и Nuran Evren Şit
Директор на продукция: Nermin Eroğlu
Продуцент: O3 Medya
Резюме:
"Ранена любов"

Една от най-красивите и епични романтични истории е на път да докосне сърцата и да поднесе пламъка на една истинска любов, поставена на изпитание във възможно най-тежките условия. Събитията  се развиват в района на невероятно живописния бряг на Егейско море. Това е любовната история на един мъж и една жена, чиято изключителна вяра един в друг преминава през тежка криза. Силен и въздействащ портрет на непреходни човешки емоции, силни характери, спираща дъха любов, солиден сценарий, грандиозни панорамни гледки. Всичко това, разгърнато на фона на красивото егейско крайбрежие и носещо  високото качество, гарантирано от режисьорите на "Великолепният век".

"Ранена любов" е историята на една всеотдайна майка, която се бори да запази семейството си в най-тежките времена, които една майка може  да преживее. Тя е обречена да избира между семейството си и своята подтисната женственост. Това е историята на един от най-трагичните герои на своето време. Герой, който ще стане свидетел на разпада на своето семейство без да може да направи нищо, с което да го предотврати. Един влюбен мъж, който е осъден да наблюдава как любовта на живота му се изплъзва от ръцете му, заради една кауза, която той не може да загърби. Въпреки всичко, заради дадената клетва,  той няма да се откаже от изречената лъжа. Клетва, която е много скъпа на сърцето му.

Един мъж достатъчно смел, за да предизвика смъртта без миг колебание и  да загърби всичко онова, което му е носило радост в живота. Той е съкрушен, когато жената, която е оставил, няма друг избор освен да приеме предложението за брак, носейки в утробата си неговото дете.   Поради каква причина един мъж може да направи това? Кой е най-коварният враг? Как най-очевидната истина може да понесе най-трагичната лъжа? Може ли любовта да се изправи срещу гордостта и честта? Може ли любовта да остане ненаранена пред лицето на предателството?

Скрит текст:
ПЪРВОТО ИЗЛЯЗЛО РЕЗЮМЕ

Краят на Балканската война. В Солун живее Джеват.
Джеват Юзбашъ, командир на стотен батальон.

Родината или животът?
Този въпрос е лесен за него.

Родината или семейството?
Това вече е въпрос, който  ще изправи Джеват пред огромни изпитания.
 
 Азизе е балканска красавица,   страстно влюбена в  своя  съпруг  Джеват Юзбашъ.  Тя от своя страна ще трябва да посрещне предизвикателства, които ще поставят на проверка  любовта й към Джеват.

 Сериалът "Ти си моята родина" ще разкаже историята на едно разпокъсано от войната семейство, опитващо се отново да бъде едно цяло. Зрителите ще видят борбата на една омагьосваща, страстна и незабравима любов да оцелее в сянката на войната.

УЧАСТВАТ:]

НАЙ-НОВИТЕ ИНТЕРВЮТА НА ХАЛИТ И БЕРГ - С БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ВАРНА!!!


Скрит текст:

СЕПТЕМВРИ, 2016
Репортерите са засекли Берг пред едно кафене в Джихангир заедно с Есра.
Говорили си и ядяли пуканки.

Разменя няколко приказки и с известния певец Дженк Ерен, който е излязъл да разходи кучето си.

Репортер: Вълнувате ли се преди старта на новия проект?

Берг: Да, вълнуваме се. На първо място защото започваме нов проект. Отново сме заедно. Вълнуваме се толкова, колкото зрителите. Измина доста дълго време. Но поне аз се вълнувам на първо място, защото започвам нов проект. Екипът също. Май се очертава хубав проект.

Репортер: Какъв сериал предстои да видят зрителите?

Берг: Една истинска история. Семейна история на фона на гръцко-турската война, както знаете. Мисля, че ще бъде много хубав сериал. Една топла, искрена история, това се опитваме да направим. Ще бъде сериал, в който чувствата са такива, каквито са в истинския живот. Екипът ни е много добър.  Режисьорите ни са много добри, актьорите също.  /показва с пръст към улицата/ Даже преди малко видях един от актьорите / актрисите ( не се разбира, защото няма родове в турския ), с която / когото играем заедно, вие не го познавате още. Всички се вълнуваме. Процесът на снимачната площадка е много добре организиран, всичко върви по програма. Много добре е уреден въпросът с продължителността на работния ден, знаете че това винаги е било проблем. Имаме шанс в това отношение. Продуцентите също са много добри. Мисля, че ще се получи качествен сериал.

Какво е чувството да играете със съпруга си?

Берг:  Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме. Но той е професионалист, аз също, така че в този случай не гледаме един на друг като на съпруг и съпруга. Той е моят партньор на снимачната площадка. В този смисъл вълнението ми е свързано с това, че ще играя с добър актьор.

Какво си казахте, когато за първи път прочетохте сценария заедно с господин Халит?

Берг:  Халит знаеше в какъв сериал ще участва. Аз дълго време се съпротивлявах, защото смятах да не работя тази година. И сценарият дълго време си стоеше неотворен на масата вкъщи. Месеци наред.

Господин Халит ли ви убеди да участвате или харесахте образа на Азизе?

Берг:  Приех заради героинята, съгласих се след като прочетох нещата в сценария, свързани с Азизе. Наистина е много хубав образ. Имам късмета да участвам в сериали, в които историята е винаги хубаво написана. И тук е така. Мисля, че Азизе ще им хареса много на зрителите.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СЕПТЕМВРИ, 2016
Питат я първо как вижда шансовете си да спечели "Златна пеперуда" за албума, който издаде.

Берг: Аз съм актриса, за първи път ми се случва по такъв повод да бъда номинирана. Бях изненадана, разбира се. Естествено, че имам някаква надежда да спечеля наградата след положените усилия.

За чувството да играе отново заедно с Халит

Берг: Отново сме заедно с Халит. И ние се вълнуваме толкова, колкото зрителите. Но вълненията ни са най-вече свързани с това, че започваме нов проект.

Каква е темата на сериала.

Берг: Това е една семейна история на фона на гръцко-турската война.

Какво почувствахте при първата сцена с Халит.

Берг: Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме много.

За подаръка на феновете

Берг: Не мога да опиша с думи какво е чувството. Аз не правих специално парти за рождения си ден. Празнувах с тях. В Меджекьой има кафене, в което работят младежи със синдрома на Даун и с ментални заболявания. Каня ви всички да посетите това място. Чакаме ви там. Те бяха подготвили тържество в кафенето, аз реших да ги изненадам с присъствието си. Много се забавлявах.


Още едно видео с Берг

Берг: Ваканцията отдавна приключи. Работим.

Питат я за новата прическа

Берг: Да, скъсих си косата заради новия проект. Днес снимахме рекламния клип на Канал Д за новия сезон. Сега ще водя Али на кино. Трябва да изпълня и ангажиментите си като майка.

Берг: Не знам кога ще започне сериалът. Не знам точната дата. Ние работим доста интензивно. Въпреки че се снима още първия епизод всичко е много добре организирано, работим при нормални, човешки условия. Това за нас е много важно. Всички имат възможност за прекарват време и със семействата си. Спокойно е на снимачната площадка.

За подаръка

Берг: Те са много специални деца. Аз не гледам на тях като на фенове. Ние сме едно голямо семейство с тях. Да финансират чак изграждането на чешма в Африка...Не знам, аз нищо специално не съм направила за тях. Не знам защо ме обичат толкова. Благодарих им. Трудно е да се опише с думи какво изпитва човек при такъв жест. Много хубаво си прекарах рождения ден с тях. Чудесно е, ако сме помогнали с нещо. Тези деца години наред вършат добри дела. Направиха библиотека в едно училище, засадиха дръвчета, сега помогнаха за откриването на чешмата в Африка. Те ме познават много добре. За мен е много ценно, че съм успяла да спечеля любовта им. Никога не съм държала да получавам такива жестове, такава любов. Но те знаят кои са нещата, които ме правят щастлива. Никога не участват в скандали, в кавги между фенове. И затова се чувстваме като едно семейство.Приятни моменти на всички в темата!  Hug# 1
 • Мнения: 10 855
ПРЕВЕДЕНИ СЕРИИ

ОН-ЛАЙН ГЛЕДАНЕ - https://vk.com/videos-113691288?section=album_20

ТЕГЛЕНЕ НА ЕПИЗОДИТЕ С БГ ПРЕВОД - В ДАТА БГ КОМ - http://data-bg.net/index.php?page=torrents&search=%D1%82%D0% … ns=0&active=0


С благодарности към екипа: Варна, Дари, Галка, Алекс! Hug bouquet

# 2
 • Мнения: X
 Hug Hug Hug


Благодаря ви за всичко!   bouquet bouquet# 3
 • Мнения: 6 839
Благодаря за новата тема bouquet# 4
 • София
 • Мнения: 1 017
   И аз благодаря  Hug   bouquet

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 19:40 от krasminikif

# 5
 • Мнения: 5 198
                               Майдрийм, БЛАГОДАРЯ ТИ за новата тема!!!  Hug

         

Да я изпълним с хубави мнения и коментари! Нашите талантливи любимци го заслужават! Peace


                   

 

# 6
 • Мнения: 10 855
Лили, използвах линковете за канал Д от твой пост и ги сложих в първия пост на темата. bouquet

# 7
 • Мнения: 6 839
А аз ги взех от ФБ Laughing

# 8
 • Мнения: 1 766
Благодаря за новата тема, също и на екипа, който се занимава с Бг превода! bouquetНе успях да гледам целия епизод в четвъртък, понеже бях втора смяна на работа, успях да хвана малко от края на повторението. Благодарение на вашите коментари търпеливо очаквам преведения епизод. Още веднъж Благодаря! bouquet bouquet bouquet

# 9
 • Мнения: 20 604


Благодаря за новата тема  bouquet

В анкетата гласувах, че ще се скарат доста яко, но после ще се сдобрят.

Всъщност той Джевдет в тази ситуация няма за какво да се кара с Азизе. Най-вероятно ще трябва да изтърпи нейния гняв мълчаливо и да страда, че й причинява болка.

Но нещата не са толкова зле, колкото можеха да бъдат. С това усещане останах от фрагмана. Може би и Ефта ще помогне за изясняване на недоразумението.

# 10
 • Мнения: 6 839
Гласувах за анкетата с : Тази вечер ще бъде най-важната нощ за Азизе и Джевдет след неговото завръщане, защото Азизе ще разбере, че това е нейният Джевдет

защото така ми се иска да стане Heart Eyes Embarassed Grinning

# 11
 • София
 • Мнения: 1 017
Гласувах за анкетата с : Тази вечер ще бъде най-важната нощ за Азизе и Джевдет след неговото завръщане, защото Азизе ще разбере, че това е нейният Джевдет

защото така ми се иска да стане Heart Eyes Embarassed Grinning


Лили  bouquet и  аз така...

# 12
 • Мнения: 20 604
Гласувах за анкетата с : Тази вечер ще бъде най-важната нощ за Азизе и Джевдет след неговото завръщане, защото Азизе ще разбере, че това е нейният Джевдет

защото така ми се иска да стане Heart Eyes Embarassed Grinning


А, още е рано.

Точно същата вечер нищо няма да разбере Азито, защото ще фучи с метлата.  Mr. Green

Аз сдобряването го виждам като резултат от червените точки, които натрупа Джевдет, за които писах в предната тема, а не че Азизе ще разбере каква е мисията му и че работи за страната си.

Това ми се струва, че още дълго време няма да стане.

Някак си ще олекне образът на Джевдет, ако издаде мисията си. Няма значение, че това е жена му. Нали това е част от жертвата, която прави за родината си.

Азизе каза, макар и не наглас, макар и не пред Джевдет: "Различен си, но си жив. Стига ми."
С това си призна, че е склонна да го приеме такъв, какъвто е. Само пустият й инат може да обърка работите.

# 13
 • Мнения: 10 855
Първо Тефик и размъти главата, а после като по поръчка, Джевдет излиза от дома на Ефталия...Която и жена да е на нейното място ще се огорчи, ще се вкара в някакъв филм...Не и стига цялата ситуация със съпруга предател, в къщата на Васили и изобщо, ами Джевдет си прекарва времето с певачката...Как си представяте Азизе, която се изправи на бала да наговори онези неща, отиде при Васили да му търси сметка за болницата, така лесно да преглътне обидата, гнева и жената, с която Джевдет "има" връзка?!

По-скоро ще умре. Наистина ми е интересно как ще реагира - гневно, подигравателно, привидно-безразлично, отстъпваща, ще се затвори в тъгата си?!

Какво ще направи Джевдет също ми е интересно - ще мълчи ли, ще обяснява ли, ще целува ли, ще успокоява ли?!

# 14
 • Варна
 • Мнения: 15 175
И нова тема, и анкета - благодаря ти, Майдриймче!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Слънцето Heart Eyes  да не се мотай, ами да се мята на клавиатурата, има фон за писане -всите 49 страници да ги оправя още бу гедже   hahaha

Черпя ви една песен  Hug Hug Hug HugЗабравих  ooooh! ooooh! щях да пиша що в анкетата задрасках друго за отговор  Laughing естествено заради вазифето   Mr. Green Ще я стигне, но няма да й кажа нищо, пламенните обяснения ми се дават след завръщането от военните му действия.


Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 21:18 от g_georgieva08

Общи условия

Активация на акаунт