Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

 • 57 737
 • 751
 •   1
Отговори

Анкета

Как ще се развият отношенията между Хилял и Леон?

Опции:

* Гласуването приключено: пт, 13 яну 2017, 11:50

 • Мнения: 10 855

ТИ СИ МОЯТА РОДИНА

Режисьори: Yağmur и Durul Taylan
Сценаристи: Necati Şahin и Nuran Evren Şit
Директор на продукция: Nermin Eroğlu
Продуцент: O3 Medya
Резюме:
"Ранена любов"

Една от най-красивите и епични романтични истории е на път да докосне сърцата и да поднесе пламъка на една истинска любов, поставена на изпитание във възможно най-тежките условия. Събитията  се развиват в района на невероятно живописния бряг на Егейско море. Това е любовната история на един мъж и една жена, чиято изключителна вяра един в друг преминава през тежка криза. Силен и въздействащ портрет на непреходни човешки емоции, силни характери, спираща дъха любов, солиден сценарий, грандиозни панорамни гледки. Всичко това, разгърнато на фона на красивото егейско крайбрежие и носещо  високото качество, гарантирано от режисьорите на "Великолепният век".

"Ранена любов" е историята на една всеотдайна майка, която се бори да запази семейството си в най-тежките времена, които една майка може  да преживее. Тя е обречена да избира между семейството си и своята подтисната женственост. Това е историята на един от най-трагичните герои на своето време. Герой, който ще стане свидетел на разпада на своето семейство без да може да направи нищо, с което да го предотврати. Един влюбен мъж, който е осъден да наблюдава как любовта на живота му се изплъзва от ръцете му, заради една кауза, която той не може да загърби. Въпреки всичко, заради дадената клетва,  той няма да се откаже от изречената лъжа. Клетва, която е много скъпа на сърцето му.

Един мъж достатъчно смел, за да предизвика смъртта без миг колебание и  да загърби всичко онова, което му е носило радост в живота. Той е съкрушен, когато жената, която е оставил, няма друг избор освен да приеме предложението за брак, носейки в утробата си неговото дете.   Поради каква причина един мъж може да направи това? Кой е най-коварният враг? Как най-очевидната истина може да понесе най-трагичната лъжа? Може ли любовта да се изправи срещу гордостта и честта? Може ли любовта да остане ненаранена пред лицето на предателството?

Скрит текст:
ПЪРВОТО ИЗЛЯЗЛО РЕЗЮМЕ

Краят на Балканската война. В Солун живее Джеват.
Джеват Юзбашъ, командир на стотен батальон.

Родината или животът?
Този въпрос е лесен за него.

Родината или семейството?
Това вече е въпрос, който  ще изправи Джеват пред огромни изпитания.
 
 Азизе е балканска красавица,   страстно влюбена в  своя  съпруг  Джеват Юзбашъ.  Тя от своя страна ще трябва да посрещне предизвикателства, които ще поставят на проверка  любовта й към Джеват.

 Сериалът "Ти си моята родина" ще разкаже историята на едно разпокъсано от войната семейство, опитващо се отново да бъде едно цяло. Зрителите ще видят борбата на една омагьосваща, страстна и незабравима любов да оцелее в сянката на войната.

УЧАСТВАТ:


]

НАЙ-НОВИТЕ ИНТЕРВЮТА НА ХАЛИТ И БЕРГ - С БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ВАРНА!!!


Скрит текст:
ДЕКЕМВРИ, 2016 /ВЕСТНИК ХЮРИЕТ/

НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА
За първи път ги видяхме заедно в ББГ. Зрителите следяха с огромен интерес историята на една двойка, изправена пред „1001 трудности”. Не само на публиката, и на съдбата й хареса да ги вижда заедно и не след дълго Бергюзар Корел и Халит Ергенч се влюбиха и в истинския живот. Тяхната слава отдавна е преминала границите на страната ни. Огромен брой хора следят живота им като брачна двойка и като родители. Продължиха успешно кариерата си, участвайки в отделни проекти и това ги превърна в една от най-обичаните двойки. 10 години по-късно се съгласиха да играят отново заедно. За да разгадаем тайната на успеха на този силен проект, който събра две звезди, поехме право към снимачната площадка на ВС.

Забелязвам една гримьорна. Влизам и срещу мен стои Халит Ергенч! Тук той е полковник Джевдет. Отдръпва се от огледалото, идва при мен и с усмивка ми казва „Добре дошли!”. В един момент си помислих, че пред мен стои истински армейски командир. Изцяло съм погълнат от това място, очите ми шарят навсякъде. След кратък разговор, Халит излиза за снимките на нова сцена, държейки термос с кафе в ръка. Аз тръгвам след него. След края на сцената отново влизаме в стаята да си поговорим. Халит и Бергюзар имат отделни стаи за почивка. Защото на сета те не са брачна двойка, а колеги. Създали са свой собствен свят в стаите си на снимачната площадка, защото тук прекарват повече време отколкото вкъщи. Стаята на Халит е много скромна. Един диван, маса, кухненски плот с кафе машина и много чаши. Отслабнал е 13 килограма и изглежда много добре. Започнал е да сваля килограми още от снимките на филма „Червеният Истанбул”. След това продължил, мислейки за сцените, в които новия му герой Джевдет, ще бъде военнопленник. Затова е променил целия си хранителен режим. „Продължавам да ям месо и риба, но внимавам месото да не е готвено продължително време. Всичко останало, което ям е сурово. Имах по наследство проблеми с холестерола, но вече го няма. Изчезна чувството на умора, сънливост, ужасно бързото изчерпване на енергия."

  След ВВ Халит играе отново в исторически сериал. Казва, че не е нарочно. Спрял се е на този проект заради сценария. Героят му е разузнавач, действа на вражеския фронт. Интересно му е било как се чувства човек, какво изпитва в такава роля.

„Вярвам, че за всеки човек реалността е такава, каквато я вижда през собствените си очи. След това в един момент си даваш сметка, че нещата изобщо не са такива каквито изглеждат. Минава известно време и осъзнаваш даже, че онова, което си смятал за истина, за реалност, всъщност е много далеч от това. И в нашия сериал нещата са толкова сложни и многопластови. Това много ми хареса. Всеки ден научаваме по нещо ново. И аз живея с чувството, че съм тук, за да науча нови неща за живота. Той непрекъснато ми поднася изненади. Даже някои са толкова неочаквани, че разбиват клишетата, представите, с които съм живял преди това. Виждам, че животът може да бъде съвсем различен. Имам късмет, защото  всеки персонаж, който пресъздавам оставя следи, дава ми нещо от своя житейски опит. Научаваш нови неща без да трябва да изживееш наистина  трудностите, през които минава героят ти. "

 Халит гледа през прозореца неспиращия дъжд и подхващаме разговор за онези години. Какво се е променило, какво сме изгубили.

„Изгубихме това да умеем да бъдем верни, предани, лоялни. В онези времена хората са можели да чакат с месеци, за да получат едно писмо. Сега си разменят есемеси и пет минути след като са изпратили последния, може да сложат край на връзката си. Днес хората проявяват безкрайно търпение към себе си, но не и към другите. Любовта, обичта днес имат съвсем други измерения. Промениха се много и етичните норми.”

Питам Халит как излизайки от историческата атмосфера, в която живее на сета, приема случващото се в страната ни. Последно имаше оживена дискусия за сексуалните посегателства върху деца, знам, че това е тема, по която той проявава определена чувствителност.

„Ние не сме откъснати от външния свят. Невъзможно е да забравиш за него, гледайки какво се случва. Мисля за собственото си детство. Играехме  на улицата, обикаляхме спокойно махалите, катерехме се по дърветата. Сега е много по-различно и това ме натъжава. Понякога съм изпълнен със страхове. Човек трудно може да преглътне нещата, които се случват. Много е плашещо, че  сексуалните посегателства  върху деца се извършват все по-дръзко, самонадеяно, без капка притеснение. Хората, които  правят такива престъпления трябва да бъдат наказвани подобаващо от закона.”

Насочвам разговора към любовните сцени в сериала. Между Джевдет и Азизе се усеща хармония, привличане. Има ли значение това, че са семейна двойка?

„На екрана гледаме любовта между Джевдет и Азизе. Ние сме само актьори. Това не е нашата любов с Бергюзар, ние не сме такива. Нашите отношения, подходът един към друг, са съвсем различни.”

Халит излиза за снимките на нова сцена, а аз забелязвам Бергюзар. Върху хубавата рокля е наметнала халат. Върху лицето й няма никакъв грим. Кожата й е чиста и блестяща. Казва ми, че за първи път играе с толкова малко грим. Беше споменала, че е нямала намерение да работи този сезон. Първо я питам за това.

„Да, бях много изморена. Исках да прекарам тази година с детето си. От много време се знаеше, че Халит ще участва в този проект. Знаех в общи линии темата, но не бях чела сценария. След това започнаха да търсят актриса за главната роля. Един ден видях, че и моето име се споменава във вестниците. По същото време ми се обадиха от продуцентската фирма. Дълго време сценарият си стоеше на масата вкъщи. В момента, в който го отворих и прочетох, бях убедена, че трябва да приема ролята. Много ме впечатли начинът, по който беше изграден образът на Азизе. Работата в тази сфера, актьорството ти дава допълнителен житейски опит, прави те по-зрял, имаш по-сериозен поглед към нещата. И с мен е така, въпреки че съм само на 34. Това е професия, която непрекъснато те зарежда. Всяко нещо ти носи стимул. Особено от майка ми съм взела много неща. Когато гледам Азизе, виждам майка си.”

След „Карадайъ” отново участва в сериал, където действието се развива назад в миналото. Кога ще я видим в  ролята на някоя модерно облечена героиня, тичаща с мобилен телефон в ръка.

„След КД аз също исках да играя в сериал, където действието се развива в наши дни.”

Много хора са любопитни дали това, че са непрекъснато заедно и в професионалния си живот, не се отразява на брака им.

„В началато доста се притеснявахме от това. Наистина не съм очаквала, че ще работим толкова спокойно. Извън началото и края снимките не говорим за работа. Дори общите си сцени не планираме и не обсъждаме. На снимачната площадка сме много малко  заедно извън времето за снимки. За първи път играя роля, която ме изтощава толкова и емоционално, и физически. Така че изобщо нямаме възможност да бъдем Бергюзар и Халит на снимачната площадка. И вкъщи сме сякаш работим на различни сетове.”

Предимство ли е да снимаш романтичните сцени с човек, който ти е съпруг и в истинския живот?

„Повярвай ми, за мен най-трудни за пресъздаване са болките, страданията на Азизе и отношенията й с децата. Извън това, разбира се, Халит и Джевдет са различни хора, но аз мога да усетя и по най-дребната бръчица край очите на Халит как се чувства, какво изпитва и това естествено ни помага в такива сцени.”

Говорим и с Бергюзар по темата за сексуалните посегателства върху деца.

„Тези неща винаги са съществували. Сега благодарение на социалните медии получават повече гласност. Това е нещо много страшно. Аз много се плаша. Хайде, успяваш да опазиш собственото си дете, но когато сложа глава върху възглавницата и си помисля за всички деца, които не мога да защитя, на които не мога да помогна, направо полудявам. Изпитвам вина даже, когато си кажа” Слава Богу, с моето дете всичко е наред.”

Стоя известно време зад столовете на двамата режисьори. Халит Ергенч ме забелязва и ми се усмихва. В момента, в който чува „Снимаме”, изражението на лицето му изведнъж се променя и се преобразява напълно. Става полковник Джевдет от главата до петите. Невъзможно е да гледаш Халит и да не останеш омагьосан. Сигурно затова казват за него „Играе  с очите си”.

Халит и Бергюзар не желаят да развалят магията на Джевдет и Азизе. Затова дълго време няма да ги виждате заедно извън екрана.

Студът създава най-големи трудности на сета. Навсякъде има електрически печки, но е невъзможно да е затоплят всички помещения. На актьорите им е по-лесно във военните униформи, но актрисите веднага след края на снимките тичат да се наметнат с халатите.

Бергюзар споделя, че синът им Али също редовно следи сериала.

"Всеки четвъртък с нетърпение чака да стане 20 часа. Поръчваме си храна и започне ли сериалът с удоволствие се настанява пред телевизора. 21.30 е часът му за лягане и дотогава гледа новата серия."

-----------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------

СЕПТЕМВРИ, 2016
Репортерите са засекли Берг пред едно кафене в Джихангир заедно с Есра.
Говорили си и ядяли пуканки.

Разменя няколко приказки и с известния певец Дженк Ерен, който е излязъл да разходи кучето си.

Репортер: Вълнувате ли се преди старта на новия проект?

Берг: Да, вълнуваме се. На първо място защото започваме нов проект. Отново сме заедно. Вълнуваме се толкова, колкото зрителите. Измина доста дълго време. Но поне аз се вълнувам на първо място, защото започвам нов проект. Екипът също. Май се очертава хубав проект.

Репортер: Какъв сериал предстои да видят зрителите?

Берг: Една истинска история. Семейна история на фона на гръцко-турската война, както знаете. Мисля, че ще бъде много хубав сериал. Една топла, искрена история, това се опитваме да направим. Ще бъде сериал, в който чувствата са такива, каквито са в истинския живот. Екипът ни е много добър.  Режисьорите ни са много добри, актьорите също.  /показва с пръст към улицата/ Даже преди малко видях един от актьорите / актрисите ( не се разбира, защото няма родове в турския ), с която / когото играем заедно, вие не го познавате още. Всички се вълнуваме. Процесът на снимачната площадка е много добре организиран, всичко върви по програма. Много добре е уреден въпросът с продължителността на работния ден, знаете че това винаги е било проблем. Имаме шанс в това отношение. Продуцентите също са много добри. Мисля, че ще се получи качествен сериал.

Какво е чувството да играете със съпруга си?

Берг:  Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме. Но той е професионалист, аз също, така че в този случай не гледаме един на друг като на съпруг и съпруга. Той е моят партньор на снимачната площадка. В този смисъл вълнението ми е свързано с това, че ще играя с добър актьор.

Какво си казахте, когато за първи път прочетохте сценария заедно с господин Халит?

Берг:  Халит знаеше в какъв сериал ще участва. Аз дълго време се съпротивлявах, защото смятах да не работя тази година. И сценарият дълго време си стоеше неотворен на масата вкъщи. Месеци наред.

Господин Халит ли ви убеди да участвате или харесахте образа на Азизе?

Берг:  Приех заради героинята, съгласих се след като прочетох нещата в сценария, свързани с Азизе. Наистина е много хубав образ. Имам късмета да участвам в сериали, в които историята е винаги хубаво написана. И тук е така. Мисля, че Азизе ще им хареса много на зрителите.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СЕПТЕМВРИ, 2016
Питат я първо как вижда шансовете си да спечели "Златна пеперуда" за албума, който издаде.

Берг: Аз съм актриса, за първи път ми се случва по такъв повод да бъда номинирана. Бях изненадана, разбира се. Естествено, че имам някаква надежда да спечеля наградата след положените усилия.

За чувството да играе отново заедно с Халит

Берг: Отново сме заедно с Халит. И ние се вълнуваме толкова, колкото зрителите. Но вълненията ни са най-вече свързани с това, че започваме нов проект.

Каква е темата на сериала.

Берг: Това е една семейна история на фона на гръцко-турската война.

Какво почувствахте при първата сцена с Халит.

Берг: Още не съм снимала с Халит. Утре е първата ни обща сцена. И двамата се вълнуваме много.

За подаръка на феновете

Берг: Не мога да опиша с думи какво е чувството. Аз не правих специално парти за рождения си ден. Празнувах с тях. В Меджекьой има кафене, в което работят младежи със синдрома на Даун и с ментални заболявания. Каня ви всички да посетите това място. Чакаме ви там. Те бяха подготвили тържество в кафенето, аз реших да ги изненадам с присъствието си. Много се забавлявах.


Още едно видео с Берг

Берг: Ваканцията отдавна приключи. Работим.

Питат я за новата прическа

Берг: Да, скъсих си косата заради новия проект. Днес снимахме рекламния клип на Канал Д за новия сезон. Сега ще водя Али на кино. Трябва да изпълня и ангажиментите си като майка.

Берг: Не знам кога ще започне сериалът. Не знам точната дата. Ние работим доста интензивно. Въпреки че се снима още първия епизод всичко е много добре организирано, работим при нормални, човешки условия. Това за нас е много важно. Всички имат възможност за прекарват време и със семействата си. Спокойно е на снимачната площадка.

За подаръка

Берг: Те са много специални деца. Аз не гледам на тях като на фенове. Ние сме едно голямо семейство с тях. Да финансират чак изграждането на чешма в Африка...Не знам, аз нищо специално не съм направила за тях. Не знам защо ме обичат толкова. Благодарих им. Трудно е да се опише с думи какво изпитва човек при такъв жест. Много хубаво си прекарах рождения ден с тях. Чудесно е, ако сме помогнали с нещо. Тези деца години наред вършат добри дела. Направиха библиотека в едно училище, засадиха дръвчета, сега помогнаха за откриването на чешмата в Африка. Те ме познават много добре. За мен е много ценно, че съм успяла да спечеля любовта им. Никога не съм държала да получавам такива жестове, такава любов. Но те знаят кои са нещата, които ме правят щастлива. Никога не участват в скандали, в кавги между фенове. И затова се чувстваме като едно семейство.

ДРУГИТЕ АКТЬОРИ ЗА СЕРИАЛА
Скрит текст:
Онур Сайлак /Тефик/

Готвел се е за ролята си, гледайки документални филми на БиБиСи. Прегледал е внимателно и много снимки от онези години, за да види как са носели костюмите и всички аксесоари около тях. Ако трябва да избира, Онур би искал да живее в миналото, защото тогава хората са полагали много повече усилия, за да могат да се виждат, да прекарват време заедно, да се усетят един друг.

"Хората са си пишели писма, за да могат да общуват. Трябвало е да положиш усилие, за да бъдеш до другия, да усетиш уханието му. Днес не е така. По всяка време можеш да изпратиш съобщение. А според мен в любовта е много важно да копнееш по другия, да ти липсва, да жадуваш за него... В нашата страна всеки ден човек се събужда и се пита „Днес какво ли ще се случи?”. Миналата седмица 12 деца изгоряха в общежитие. Много неща могат да се кажат, но всъщност виждаш, че вече ти е трудно даже да намериш думи. Като баща на две деца започнах да живея с чувство за страх. Всеки се надява, че един ще се събудим и всичко ще бъде наред."

Шебнем / Ефталия/

„Ако трябва да сравня живота на жените тогава и днес- не е един и същ, разбира се, но има известни трудности, с които жената се сблъсква и днес. Всеки период от историята  има своите трудни моменти, затова няма такова нещо като „Ех, ако бях живял тогава, колко хубаво щеше да бъде.” Още повече пък за една жена трудностите винаги съществуват. От създаването на човечеството, жената винаги се свързва с греха, винаги носи нещо опасно.

Пънар Дениз / Йълдъз/

В гимназията бях влюбена в историята и литературата. Бях момиче, което все повтаряше „родината, народът, отечеството”. Чувствам се късметлийка, че имам възможност да играя с Бергюзар и Халит.

Кубилай Ака /Али Кемал/

На снимачната площадка Халит и Бергюзар освен като семейна двойка се държат и като приятели. Понякога дълго време не са имали обща сцена, но в момента, в който застанат един срещу друг човек може да забележи привличането в очите им.

Мирай Данер /Хилял/

Тя е на 18 години, учи в музикалния отдел на Консерваторията. Свири на пиано и чело. От 8-годишна е на снимачната площадка.
„В началото всичко ми се струваше като игра. Но след това усетих, че ми е приятно да бъда на снимачната площадка и да се занимавам с актьорство.”

Боран Кузум /Леон/

На 24 години. Миналата година се е дипломирал от Държавната консерватория в Истанбул. Досега е участвал в три проекта и във всички тях действието се развива в миналото.
„Предпочитам да живея в миналото, във времената, когато не са съществували днешните технолгии.”Приятни моменти на всички в темата!  Hug

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 21:34 от Mydream

# 1
 • Мнения: 18 114
Добро утро!
Благодаря за новата тема и за фрагмана на български!
БЕРГ&ХАЛИТ - КАН 2016

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 06:55 от LU4IQ

# 2
 • Мнения: 5 198
                                  Здравейте! Hug

            Да си пожелаем денят ни да е чудесен!
Коледа наближава и да бъдем усмихнати и щастливи! Heart Eyes

                                 

             Майдриим   Благодаря за новата тема!!!
С пожелание да я изпишем с много любов и празнично настроение!Щедър, позитивен и усмихнат ден, момичета! Hug

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 08:33 от HELEN60

# 3
 • Мнения: 20 604


Добро утро!  Hug

Благодаря за прекрасната тема!  bouquet

Наистина са като излезли от друго време Берг и Халит.
Изглеждат чудесно.
Ще си имат един прекрасен спомен.

Огромно благодаря на Алекс за фрагмана.  bouquet

Още веднъж благодарности и на nepukistkata.  bouquet

Момичета, не ви познавам, защото не пишете в темата. Точно затова желанието ви да помогнете е още по-ценно за мен.
Бъдете здрави!

Чакаме и Галка с нови сили и усмивки отново сред нас.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes


Пренасям втория фрагман и в новата тема.

# 4
 • Мнения: 20 604
Още един прекрасен колаж от Вилма.

Руският форум ми е любим.
Украсяват всичко, което постнат със стихове или сентенции.
Поезията им е в кръвта.

В полутьме догорает немая свеча,
За окном ветер вальс свой танцует!
Отпуская тебя и ни в чем не виня,
Попрошу лишь одно — поцелуя


Аматьорски превод  Embarassed Embarassed

Скрит текст:
Догаря мълчаливо свещта в полумрака
Вятърът танцува зад прозореца
Ще те пусна без да те виня в нищо
Моля те само за едно- да те целуна.

# 5
 • Мнения: 6 839
Добро утро Hug
Благодаря за новата тема newsm51


# 6
 • Мнения: 20 604
8 епизод, резюме

Джевдет е принуден да се отърве от Хасан преди той да е разкрил самоличността му.
Азизе открива оръжието и животът й е в опасност.
Тефик още не е решил какво да прави с Азизе, която е разкрила най-важната му тайна.

Възванието от Амасия вдъхва надежда на турския народ. Тази надежда е помрачена, когато съюзническите войски изпращат в подкрепа на гръцката армия сериозно количество оръжие и боеприпаси.
Мисията на Джевдет е да ги унищожи. Но ще се сблъска с непредвидено препятствие и още веднъж ще бъде поставен на изпитание чрез семейството си.


Снимките от епизода


https://www.kanald.com.tr/vatanim-sensin/foto-galeri/vatanim-sen … olum-fotograflari

# 7
 • Мнения: 20 604
Тефо вече размахва и пръст.

Азизе май се е върнала в старата къща.
# 8
 • Мнения: 10 855
Привет на всички! Hug

Варна, благодаря за резюмето и снимките! Heart Eyes bouquet

Харесаха ми снимките от поста ти с Тефо, Джевдет и Азизе. Ха сега да видим кой кого! Grinning Grinning
Много искам да ни изненадат за реакциите на някои хора , да видим.

# 9
 • Мнения: 4 666
Mydream, благодаря за красивата тема!  newsm51

Цитат
Тефо вече размахва и пръст.

Азизе май се е върнала в старата къща.


Тоя Тефо ще ни пили нервичките до края. ooooh!
Дано сценаристите да не направят от Азизе една голяма будала.

# 10
 • Мнения: 20 604

Много искам да ни изненадат за реакциите на някои хора , да видим.

Кои хора?

Най-приятно ще ме изненада Азизе, ако не се подведе по лъжите на Тефик.

А най-най пък, ако избере Джевдет пред родината.  Mr. Green

Видяхте ли сега, оръжието дето Джево го взривява било на съюзниците.
Другото ще го търсим до средата на сезона.
Имах надежди да е до 10-та серия, но си коригирах прогнозите.  Joy Joy

# 11
 • Мнения: 10 855
Да, разбира се, че за Азизе говоря. Не знам какво да си мисля, от една страна тя го обича достатъчно. Да, наранено е честолюбието и, разбиранията и за неговата мисия се разминават с неговите, защото истината не се знае, но като се има предвид, че трябва да се правят серии накуп, разбирам и сценаристите донякъде. В смисъл - лъжата , объркването, егото, принципите, родината, заблудата - да попречат на Азизе да заеме страната на Джевдет. Затова казвам - искам да ме изненадат, но надеждите ми не са големи.

За оръжието не съм мислела, че ще бъде това от кораба, толкова го търсиха и накрая да се взриви османското оръжие, няма никаква логика. А и сградата, охраната - всичко говореше, че ще е на гърците.

Като реакция включвам и варианта, Джевдет да каже на Азизе истината, но това пък изобщо не го допускам все още.

# 12
 • Мнения: 20 604

Единственото, за което нямаме никаква подсказка е кое ще е поредното препятствие пред Джевдет, което ще го постави отново на изпитание чрез семейството му.

А за Азизе се надявам поне да не действа срещу Джевдет, мислейки че помага на страната си.

И, както казват турците, да не дава никакво лице на Тефик. Искам да се държи дистанцирано с него. Хубаво, не го знае що за стока е, трябва да му е благодарна за ремонта на къщата, но дотам.

И дано волно или неволно помогне на Джевдет да открие оръжието. Иначе защо направиха така, че тя да научи за него. И оттам вече Джево и Азка да действат като бойни другари.  Mr. Green Mr. Green Joy
Може и като нещо повече, разбира се.
Чок му истийорум?  Rolling Eyes

# 13
# 14
 • Мнения: 1 766
Благодаря за новата темичка! bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт