Радостта е тук голяма, през ДЕКЕМВРИ бебенце ще радва мама!

• 15 791
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте мамчета,
аз нали още миналата седмица обещах да съм на линия за среща, така че утре в 19 съм при вас Simple Smile
Тини- мини аз днес се записах за училището за бъдещи родители в Тина Киркова за 08.09, което е една обиколка из родилното с лекция за самото раждане, следродилен период и първи грижи за бебето, дадоха ми и час за безплатен видеозон за Октомври. Ето линк за подробности:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/333/37/
Аз също съм неориентирана къде да раждам, за това ще отидем със съпруга да разгледаме и научим подробности около събитието Grinning
Добре дошла на Понтес след голямата пауза и на всички нови мами  Hug

# 211
Ехеее, предчувствам, че ще стане страхотна срещичка утре!!!
И pontes даже ще присъства, представяте ли си! Лелееее, че хубаво..  Joy Joy Joy
Изкарахме си акъла с теб, ама знаеш кога да си дойдеш!
 Hug Hug Hug
Жалко, че по-отдавна редовните мамита SHREW и detelini няма да са в Сф, но пък ще имаме да им разказваме до следващата среща! Flutter
Значи ставаме 6 - плюс macko и pontes!
mama-shushi, ако не с мъжо, ела с такси, ако можеш?

...и дано да не вали, но и да вали, аз ще дойда!

tini-mini, доколкото знам най-чисти са тоалетните в Тина Киркова...а инаме условията са еднакви, навсякъде има и простотии и специалисти големи..., въпрос на късмет и - Божа работа е как ще родим.

# 212
tini-mini, то по принцип навсякъде е така - без заплащане и няма да те върнат, но за твое спокойствие е хубаво да имаш някаква готовност за пари. Иначе просто ще се измъчиш може би повече при самото раждане.

# 213
  • София
Мамчета, аз съм си болна, хрема, кашлица...не знам дали да идвам. да не взема да ви пусна някой бацил  newsm78...

# 214
  • сто акровата гора
Мамчета и аз съм си болна, отново  #Cussing out хрема, кашлица, аман от този вирус  #2gunfire
Обаче си взимам магнерича, нош па-то и витамините и хуквам на почивчица на вилата на една приятелка. Утре сутрин ще пътуваме така че няма да мога за срещата, ама вие ще разказвате, пък за следващата ще се постарая.
Иначе контракции нямам, ама тази хрема ме разби, слагах какво ли не и си стои  Sick пък като не мога да дишам през носа, гърлото ми изсъхва много гадно и кашлям   ooooh!
Но стига съм ви писала глупости, да си изкарате добре на срещата и да разправяте после  Hug

# 215
Мацки, правите ли някакви упражнения за бременни с цел по-лесно раждане?
Аз не още, но се замислям сериозно.

# 216
Ох, чета за срещата и ме е яд, че ще съм една от несериозничките и няма да мога да дойда. Обаче се местим с мъжа ми и аз играя ролята на качествен контрол и чистачка на изхода. Т.е. опитвам се да издърпам от ръцете на му и да извърля една камара боклуци, които той иначе има намерение да премести и в новия апартамент.
А което не е за изхвърляне пък го чистя основно.
Весело изкарване утре на всички в Арена.
Я кажете, който е гледал вече, къде мога да разгледам детски легла, обаче от тези, които са със чекмеджета отстрани. Ходих в Комо, в Аско Деница и няколко неголеми бебешки магазина в Младост, но там има само кошари и от малките бебешки легла с решетки от всички страни. Къде има по-голям избор и повече модели?

# 217
  • София
В Щъркел има от тези с шкафовете отстрани... newsm78

# 218
ponteeeees , не можеш да си представиш колко мноооого се зарадвах като видях, че си писала днес  Hug Много съм щастлива, че ти и бебо сте ок, но не ни плаши повече така  Naughty
Добре дошли на новите мами  Hug
Сигурна съм, че ще си изкарате супер на срещата, а ние от далече ще чакаме снимки и да ни разказвате Simple Smile
Поздрави на всички  Hug

# 219
 на настиналите да оздравяват и на всички ни леко бременеене Laughing

# 220
Бързам да ви пожелая приятно изкарване и да не забравите да направите снимки.
Извинявам се за малката лъжа.....забравих да кача снимките тогава.  Embarassed Сега съм сложила двечки в албумчето ни.
Много целувки от мен, в следващите дни ще стана по-активна, затрупана съм с работа за съжаление.

# 221
Еее, жалко за elitza_elitza , soseress и Klemy, че не можете да дойдете, Klemy, оправяй се бързо ... и на следващата среща през септември (когато и detelini ще е в София) да дайдете и вие! А Shrew дали ще може да се появи в София?...

Момичета, вчера една приятелка с 4 месечно бече ми подари страхотна книга за майките Какво те чака през първата година на детето - много дебела, като справочник, има и за татковци...та, четох, че ако искате да кърмите (най-добре е и за бебето и за майчиното здраве), гърдите трябва да се подготвят от последното тримесечие на бременността...поне веднъж на ден да ходим разголени до кръста вкъщи по няколко минути..., а също и без сутиен за по известно време (освен ако не ви тежат много), вкъщи, да може зърното да не се разнежва прекалено много, да диша свободно, сле къпане леко да се разтрива с влажна кърпа, след това да се намазват с крем, обогатен с витамин А, D ли със зехтин или с бебешки крем против подсичане...и даже е добре ако не по време на секс, то от време на време да се стимулират леко зърната с пръсти...и дори ако може на ден по 2-3 кампки коластра да се изцежда, за стимулиране производството на кърма. Снощи моля ви се сънувах, че го правя - но откъде ти, то аз нямам никаква кърма още?...И пише страхотни неща, как само се произвежда тази толкова ценна течност, храна за бебето, колко е чудотворна ... като потвърждение, че е от Господа цялото това чудо живот.

Момичета, аз ако ще се снимаме, държа да ви предупредя, че не ща никакви мои снимки в нета! Категорична съм и ви моля да се съобразите...

# 222
  • София
Shrew свърши ти ваканцията,а ? Mr. GreenВидях го твойто мишле,много сладко рита с крачета,едвам,едвам Heart EyesКлеми,идвай бе ,до следобяд ще ти поразмине LaughingЕй  Pontes Naughty,сети се най накрая за нас LaughingРадвам се ,че си добре HugНякой питаше за легла,отстрани с шкаф-видях в Айко ,в Люлин WinkЗа срещата-остава нали?-в 19ч пред входа на Арена Flutter

# 223
  • София
Ехо...
Аз ако не съм нещо зазляла до 19 часа, ще дойда да се видим, ама да знаете, че няма да ви цеувам.  Laughing
Иначе за снимките, ще направим снимки без Sarra и ще пуснем тях тука. Няма проблем, все пак. Hug

# 224
  • София
И аз не участвам в снимките Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт